Veselo pričakovanje (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

srecka -> Veselo pričakovanje (18.3.2005 12:02:29)

Lepo pozdravljene!

Zanima me, kdaj ste vaši nadrejeni osebi v službi prvič omenile, da ste noseče? Kakšni so bili odzivi?

Prav tako me tudi zanima, koliko dni pred rokom poroda ste odšle na porodniški dopust? Prebrala sem namreč, da mora bodoča mamica nastopiti porodniški dopust 28 dni pred predvidenim rokom poroda. Ste pred nastopom porodniške koristile tudi dopust, ki vam je v podjetju pripadal? Rok imam namreč v oktobru...

Za odgovore se vam že v naprej zahvaljujem.

Srecka 9nebesa

Čiračara -> Veselo pričakovanje (18.3.2005 12:19:01)

Jaz sem to novico šefu povedala eno uro nazaj:)-:)-:)-...Na moje veselje je na novico "reagiral" zelo lepo. Rekel mi je, da je to počasi že pričakoval, saj sem se namreč avgusta lani poročila.:)-:)-..Hvala bogu, da imam tako "človeškega" šefa. Slišim, da imajo punce ponekod kar hude probleme s službo, ko nadrejenim povedo, da so zanosile........

LP vsem:sloncek:

N&N&D -> Veselo pričakovanje (18.3.2005 12:32:02)

Jaz sem povedala ko sem bila noseča malo manj kot tri mesece. V službi so kar dobro prenesli. Na porodniški dopust sem šla 28 dni pred rokom, pred tem pa sem pokoristila še dopust, ki mi je ostal v službi, saj ga verjetno ne moreš koristiti ko prideš nazaj :)-.
lp

Udb -> Veselo pričakovanje (18.3.2005 12:56:48)

Jaz imam rok 15.10. - povedala sem včeraj (po prvem pregledu). Šef je bil ful vesel in mi je čestital. Se je pa tudi zahvalil, da sem tako zgodaj povedala, da bo imel dovolj časa najti zamenjavo zame!! Sem bila ful vesela, pa še ene skrbi sem se rešila!

SU -> Veselo pričakovanje (18.3.2005 13:00:38)

Jaz sem povedala v službi že takoj po prvem pregledu. Nisem mogla biti tiho, ko pa je bila tudi sodelavka noseča in so ravno o tem debatirali. Reakcija - super!! Privoščim tako reakcijo na novičko tudi ostalim! Ful se veselijo z mano.
Na porodniško sem šla 28 dni pred PDP, s tem, da sem pokoristila tudi del dopusta, ki mi pripada prej! To pa ti lahko pove šef, koliko dni je to! Namreč dopust se ne prenese v naslednje leto (vsaj ne celoten!)!
Kar izkoristi dopust, če boš lahko. Škoda, da ti propade! LP, Saša (36,5/7)

Stran: [1]