|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi znaki nosečnosti
30.10.2008 9:28:19   
5ra83
Hvala.  Sem že imela neke čudne znake, npr: bolečine v križu pa v jajčnikih, pa lulat sem hodla non stop, pa je blo to očitno samo psihično, oziroma priprave na menstruacijo. Se še niti ne sekiram toliko, saj je komaj 3 mesece odkar sem prenehala jest tablete, je pa res, da si vseeno malo razočaran. Malo me je strah, ker na nekaterih KT piše, da je možnost, da ne zanosiš po prenehanju jemanja KT od 6 mesecev do 2 let. Upam, da to ni ravno res.

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 26
30.10.2008 10:04:12   
liam
Jst sem zanosla 11 mesecev po prenehanju jemanja kt.

(odgovor članu 5ra83)
Neposredna povezava do sporočila: 27
30.10.2008 10:29:31   
Barcula
Ja mam že pripravljenega, si ker neupam naredit še enega testa me prav skrbi kaj bo reko

Čas bi že bil user posted image

(odgovor članu busi2)
Neposredna povezava do sporočila: 28
30.10.2008 19:19:23   
bagika
Živjo, tudi midva z parnerjem se trudiva že dobre 3 mesece, da bi nama uspelo narediti štručko, vendar še brez uspeha. Prejšnji mesec mi je M zaostajala en teden, pa smo mislili da že bo, vendar se je pokazalo negativno. Sedaj zopet M pričakujem 1.11. bomo videli, če se bova lahko že kaj veselila. Drugače pa pogumno naprej. Enkrat nam bo že uspelo, da bomo v takšnem stanjuuser posted image

(odgovor članu 5ra83)
Neposredna povezava do sporočila: 29
1.11.2008 15:57:43   
seny
Barcula, meni so vsi urinski testi pokazali negativno , tudi test , ki so mi ga delali v laboratoriju.Tako , da ,upanje še imaš.
Srečno in upam , da si srečkauser posted image

(odgovor članu Barcula)
Neposredna povezava do sporočila: 30
1.11.2008 15:59:55   
seny
Pozabila sem napisat , da sem bila kljub negativnim testom user posted image user posted image .
srečno

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 31
2.11.2008 15:44:00   
Barcula
Tako danes zjutraj sem delala test spet je bil negativen.Nekih znakov najbolj nimam
Dosti krat grem na wc pa na blato grem zelo teško kot bi bila napihnjena.
Zdi se mi da so se mi prsa povečala pa ful teško se v postelji obrnem kot bi lena postala.
Nevem več kak naprej danes je 10 dan ko zamuja morda pa semuser posted image

kdo bi vedel če še jaz nevem user posted image

Moj pravi Pa sej sma zrihtala  stara nič bat user posted image

Še ma ktera kak predlog razen ginekolog

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 32
2.11.2008 17:42:23   
dreamhorse
Barcula, nihče drug ti verjetno ne more potrditi nosečnosti, razen ginekolog. Zato kar hitro k njemu. Pa držim pesti.
Kateri test pa uporabljaš?

(odgovor članu Barcula)
Neposredna povezava do sporočila: 33
2.11.2008 22:50:28   
Barcula
Ja to mi je jasno user posted image

Uporabljam pa first sign

Neposredna povezava do sporočila: 34
3.11.2008 7:59:10   
tihoupanje
Poskusi še BC test. Res je, da velikokrat pokaže drugo črtico tudi, ko nosečnost propada, pa vseeno. Nikoli ne veš.....
Pa srečno s testi!user posted image

(odgovor članu Barcula)
Neposredna povezava do sporočila: 35
3.11.2008 11:41:56   
dreamhorse
Jaz ti pa svetujem, da uporabiš Clear blue. Ta je nekak najbolj zanesljiv, meni ga je priporočala g.

(odgovor članu tihoupanje)
Neposredna povezava do sporočila: 36
3.11.2008 12:10:56   
Tejchy25
Hojla!
a mi lahko kera, ki je že bila ali je noseča pove, kako so jo joškice bolele (če sploh)...
Mene bolijo pri strani...leva bolj kot desna...
Upam, da to kaj pomeni...da ne omenjam, da stalno hodim na wc....sicer mi še ne zamuja, je še 1 teden do nje...oz...da je ne bo:)

Neposredna povezava do sporočila: 37
3.11.2008 12:38:24   
neodkrita
Ojla, mene bolijo že tri tedne skoraj opd zadnje M to je od 8.10.08, včeraj pa rjav izcedek, imam samo dnevni vložek in ko se obrišem je kri zelo svetla. Neke posebno močne krvavitve ni. Kaj pa to? bi lahko bila noseča?

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 38
3.11.2008 12:50:07   
giotti
Jaz vam želim, da ste vse nosečke srečke in pa čim več potrpežljivosti do dneva, ko boste delale test. Srečno, pupe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 39
3.11.2008 13:03:02   
SMELIKA
Živijo!

Tut mene neki zanima. S fantom sva imela spolni odnos en dan po menstruaciji.(29.10).
Tri dni zaporedom me je bolela glava, dva dni nazaj in danes, pa me neki čudn špika v jajčnikih. Skor tak kot pri menstruaciji. A je možn, da sem zanosila in da se ti znaki že tak kmal po spolnem odnosu začnejo kazat?user posted image  Želiva si otroka ampak nisva pa tist obsedena, da moram zanositiuser posted image

Uživajte!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 40
3.11.2008 13:55:59   
neodkrita
jaz bi bila zelo vesela če bi kljub tej krvavitvi majhni bila noseča, nisem več rosno mlada in to bi bilo enkratno, vseeno pa mislim da ne bo to to. Pustimo se presenetit!

(odgovor članu SMELIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 41
3.11.2008 15:17:30   
lily32
smelika, da bi zanosila takoj po menstruaciji je možnost minimalna, le če imaš tako kratke cikluse, da ti takoj po prenehanju menstruacije že nastopi ovulacija, sicer pa praktično nemogoče. Po oploditvi rabi oplojeno jačece še 6-10 dni preden se sploh vgvezdi v maternici in zato lahko zaznaš prve znake šele takrat.
Vzrok za tvoje počutje mora biti drugje.

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 42
3.11.2008 16:52:28   
Barcula
Ku ku

Tako bomo rekli danes je  11 jutro katero je zelo lepo bilo saj se še moja user posted image vedno ni prikazalauser posted image .
Danes sem skočila v lekarno in kupila CB.Takoj ju3 zjutraj ga bom naredila tako da držite  pesti
in upajte z menoj da bo pokazal kar more namrečuser posted image

(odgovor članu tihoupanje)
Neposredna povezava do sporočila: 43
4.11.2008 12:30:04   
dreamhorse
Barcula, čakamo, da nam poveš, kaj je pokazal testek. Tejči, kar se pa tiče prsi. Bolijo na dotik in zelo so napete. Sicer pa meni se je to začelo dogajat komaj po tednu dni izostanka m...

(odgovor članu Barcula)
Neposredna povezava do sporočila: 44
4.11.2008 13:40:10   
pilotina
Ojla Tejchy25,

mene so tudi začele prsi oz. bradavičke boleti šele kak teden po izostanku user posted image ...malo za tem, ko sem zagledala user posted image ...no vsi nosečniški znaki so se začeli komaj po dobrem tednu izostanka

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 45
4.11.2008 16:43:47   
smuki
Ojla punce!
Še ena, ki se tudi ta mesec ubada z znaki, čeprav se trudim, da ne razmišljam veliko o nosečnosti sami. Pa po eni strani tud nisva bila hudo pridna ta mesec, ker sem jst dobila rahlo vnetje in me ponavadi vse boli ob "akciji". 
Ampak vseeno me že ene deset dni tako čudno bolijo prsa, da res ne vem kaj je to (se prepričujem da je psiha, pa živčnost v službi).
Občutek je tak, kot da bi imela nek pritisk v njih, rahlo bolijo tudi na dotik, da bi imela kaj posebej občutljive brdavice niti ne. Ta občutek tiščanja mi je tko čuden, da me malo  bega. Včasih me kr zbode...
Da bi imela kakšne druge znake niti ne - utrujenost je itak skoz prisotna, mogoče to, da nimam ne vem kakšnega teka (ampak to spet pripisujem stresu v službi) in pa občasna zgaga.
V glavnem, M bi naj dobila nekje konec tedna. Je katero (ki je sedaj noseča), tud tako stiskalo in tiščalo v prsih?

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 46
5.11.2008 18:10:34   
SKORPY
Živjo punce jaz imam en velik problem prejšnji mesec mi je test preden sem dobila  pokazal  potem pa kmalu razočaranje. Ta mesec pa mi zamuja dva dni in nobenega + od nikoder sem naredla test in je bil negativen.
Sedaj pa ne vem ali sem ali nisem imam pa tako čude želje bi jedla nebi, mi je slabo, pa še prvič se mi je full zluštalo sexa. Povejte kdaj naj naredim naslednji test, ali pa mi vsaj malo pomagajte?

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 47
5.11.2008 22:31:21   
Barcula
Tudi cb je bil negativen bomo pa šli k ginekologu pa da vidimo kaj pravi ali je ali ni 

(odgovor članu SKORPY)
Neposredna povezava do sporočila: 48
6.11.2008 10:58:35   
Martinčka
mibi 3. november je mimo ali si zaledalauser posted image ? Upam da si, in da se od veselj zdaj nič ne oglasiš..

(odgovor članu Barcula)
Neposredna povezava do sporočila: 49
7.11.2008 9:44:39   
mibi
Martinčka ja moj test je pozitiven user posted image user posted image user posted image , lepo da si se spomnila name.user posted image  sem že naročena pri ginekologinji in zdej se ubadam z slabostjo na srečo ne bruham ampak na momente umiram od slabosti.
lp

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?