|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Rojstni dan v vrtcu - kaj prinesti?
9.10.2008 21:20:34   
matejchy
pri nas ne smejo nič nosit, se na svoj način poveselijo zapojejo, plešejo... v nekaterih vrtcih pa lahko otroci prinesejo sadje in se na tak način posladkajo

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 26
9.10.2008 21:24:25   
Anonimen
Aja, krožnike pa kozarce tudi, take lepe.

Plus balone plus tiste piscalke user posted image .
Ce ze torte ne smejo jesti, da je vsaj nekaj direndaja. Plus svojo najljubso muziko, ce jo imajo doma. Ali pa sminke za puncke user posted image .

Sicer pa je pri meni na prvem, drugem in tretjem mestu se vedno torta in steklenica Cockte user posted image .

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
9.10.2008 21:38:24   
Naja31
Najbolje da vzgojiteljico vprašaš.
Jaz sem letos, ko je bil moj sinko star 3 leta, prinesla, bobi palčke, prestice, šarkl (so potem svečke not zapičili, da je pihal), sok, krožnike,servietke, kapice in te papirnate piščalke.

Ko je en drugi fantek praznoval, je vsak v skupini dobil pez figurico. Se mi je zdela prav fajn ideja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
10.10.2008 10:55:08   
zmajči25
Pri nas prinesemo (suho) sadje, bananin čips, kakšne palčke, prestice,... sok v tetrapaku, sladkarij pa naj bi bilo čim manj, nobenega domače pečenega peciva in podobno. Jaz sem letos nesla vsakemu en sokec v tetrapaku in od Lumpija en paketek suhega sadja.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 29
10.10.2008 15:27:16   
PinkaPolonka
Pri nas pa smo starši povabljeni, da preživimo nekaj uric s skupino. Preberemo kako knjigo ali prinesemo laptop in projetor ter naredimo kino, ali pa če ima kakšen starš za otroke zanimiv poklic, ga predstavi (npr.: policaj, zobozdravnik, baletka...).

V vrtcu naročijo torto LUMPI ter male sokce (plačaš ob položnici).

Otrok pa je sigurno tisti dan najsrečnejši, saj očka ali pa mamica z njim in prijateljčki preživita lep dan.

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 30
13.10.2008 11:33:35   
cuma
Mi imamo obe punci letos prvič v vrtcu in na rod. sestanku je bilo rečeno nič sladkarij in sploh najraje nič hrane ... če pa že, pa sadje. Pri ta veliki pride na rd starš v skupino in kaj prebere ali pripravi ... pri tamali (jasli) pa  smo dogovorjeni, da prinese vsak kako igračo ali knjigico, ki potem ostane v vrtcu .... meni se to zdi super. Vsi imajo nekaj od tega in igrača/knjiga ostane otrokom. Tamala je torej za svoj rojstni dan prinesla otrokom komplet plastičnih posodic za kuhanje in dobila zelo lepo čestitko v obliki knjižice narejeno iz risbic vseh sošolk in sošolcev user posted image .

(odgovor članu PinkaPolonka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
13.10.2008 12:26:48   
muška
pri nas nekaj za grickat (smoki, čips, bobi palčke, - to nesem jaz ...) in pijača (fruc) . Sem pa na prvem roditeljskem sestanku dala pobudo, da bi namesto sladkarij, ki jih v tistem času otrok tako ali tako ogromno poje, imeli v vrtcu sadje, pa so me starši gledali kot bi iz lune padla

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 32
13.10.2008 12:49:16   
Gordana-3
IZVIRNO SPOROČILO: muška

pri nas nekaj za grickat (smoki, čips, bobi palčke, - to nesem jaz ...) in pijača (fruc) . Sem pa na prvem roditeljskem sestanku dala pobudo, da bi namesto sladkarij, ki jih v tistem času otrok tako ali tako ogromno poje, imeli v vrtcu sadje, pa so me starši gledali kot bi iz lune padla

kaj bi šele bilo, če bi jim predlagala, da ne bi prinesli ničesar .... user posted image
meni ustreza ta varianta, tudi otrokom, ki so vpisani v naš vrtec. na začetku nam je bilo sicer čudno, saj smo tudi starši bili vajeni sladkarij v vrtcu. spomnim se, ko sva z mamo tovorili vrečke sladkarij v moj vrtec za rojstni dan .... uh, kdaj je že to bilo .... toda potem v bistvu vidiš, da je smisel rojstnega dneva čisto nekje drugje, kot v hrani, ki jo prineseš v vrtec ....

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 33
14.10.2008 19:38:45   
Sibil_
Včeraj je imel moj ta starejši rosjtni dan in v vrtec je nesel kozarčke in krožničke od medvedka Puja, za vakega otroka en brioš in en jo-jo, pa nekaj paketov suhega sadja in krhljev, za celo skupino pa zmaja, da ga lahko spuščajo, ko bo veter.user posted image

Vzgojiteljica je bila zelo zadovoljna, je rekla da je super izpadlo, tako da sem vesela. Pa ta mali je tudi užival-smo dali fotoaparat vzgojiteljici in je poslikala, tako da imamo slike ki so super.user posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Gordana-3)
Neposredna povezava do sporočila: 34
15.10.2008 10:14:25   
tojeto1
Pri nas lahko prinesemo sadje in suho sadje. Pol pa prinesem takšne palčke - kao ražniče in gor nasadijo suho sadje in potem jejo. Za zraven pa prtičke, kozarčke in krožničke -  z lepimi vzorčki. Pa mogoče balone, piščalke, pa sprintam za vsakega par rizbic, ki jih pol pobarvajo. Evo spletna stran:
http://www.coloriez.com/images/coloriages/

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 35
23.10.2008 13:04:14   
MatMaj
Pri nas smo pa na sestanku sklenli, da pride v poštev čokoladna torta. Mogoče se vam bo zdelo malo čudno (tud meni se je na začetku). Ampak smo se pogovarjali in ugotovili, da v vrtec ne nosimo skoraj nič sladkarij (starši). In, ker smo bili vsi starši na kupu smo se med seboj pogovorili in ugotovili, da je čokoladna torta kar dobra rešitev. Sadje imajo vsak dan na razpolago. Pa tudi razna darilca za vse otročke. Do sedaj so že dvakrat praznovali in vsakič je prišel domov z majhno vrečko, v kateri je bilo nekaj bonbončkov in kakšna mala čokoladica plus kakšen potiskan balonček. Slavljenec je deležen vse pozornosti ta dan. Izbira lahko s kom se bo držal za roke na sprehodu in s kom bo sedel. Tudi krožnike in kozarčke lahko prinesemo. Po želji. Mislim, da smo kar dobro to rešili. Mi še pa pridemo na vrsto. user posted image Si bom morala zmislit kaj...

lp

Najin zakladek Patrick, rojen 16.01.2006
Zdaj pa je že mali šerif.

(odgovor članu tojeto1)
Neposredna povezava do sporočila: 36
24.10.2008 8:09:37   
nicimoja
Pri nas pa v vrtcu spečejo torto, baje da je super, pa še gor ti dajo najljubšo slikico, npr. želvico Franček, vlakec Tomaž,... Potem pa še starši po želji, pa to verjetno vsi, prinesemo nekaj slanega, sladkega ali pa kakšen balon.

(odgovor članu matejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 37
24.10.2008 8:17:47   
Mateja82
Pri starejši je dogovorjeno ,da prinesemo par vrst svežega sadja, balone kakšno malenkost za dekoracijo, milne mehurčke in to je to, pri tamalih pa isto samo da namesto sadja kompot.

To naj bi bilo še najboljše  tudi za  tiste, ki imajo alergije niso za nič prikrajšani.

< Sporočilo je popravil Mateja82 -- 24.10.2008 8:22:25 >

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?