|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rojstni dan v vrtcu - kaj prinesti?
9.10.2008 12:39:52   
Annny
Pozdravljene, zanimajo me vaše ideje, kaj prinesti za pogostitev otrok v vrtcu ob rojstnem dnevu glede na to, da ne dovolijo nositi raznih tort ipd. zaradi morebitnih alergij? Vsakega fajn predloga bom vesela, hvala lepa :))))
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rojstni dan v vrtcu - kaj prinesti?
9.10.2008 12:43:03   
Volga
za vsakega eno majhno roladico, tiste od Gorenjke, ki so tako lepo zapakirane, lahko še kakšne male kinder čokolade, pa kakšne bobi palčke ali drugo slano pecivo, par litrov soka in to je to.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.10.2008 12:52:51   
Gordana-3
v našem vrtcu ne nesemo nič za jest, kar se mi zdi super. sicer mi je pred tremi leti, ko je v vrtec začela hoditi naša prva pupa, bilo to zelo čudno ...  kdor želi, lahko prinese kakšne bolj fensi kozarce, krožničke, prtičke ... ala barbie, lumpi ali kaj podobnega. tisti dan je otrok v vrtcu deležen posebne pozornosti, mu zapojejo pesmico, dobi simbolično darilo od vzgojiteljice, kar pripravi ona sama, otrok ima kartonasto torto s svečkami ....

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.10.2008 12:54:22   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Gordana-3

v našem vrtcu ne nesemo nič za jest, kar se mi zdi super. sicer mi je pred tremi leti, ko je v vrtec začela hoditi naša prva pupa, bilo to zelo čudno ...  kdor želi, lahko prinese kakšne bolj fensi kozarce, krožničke, prtičke ... ala barbie, lumpi ali kaj podobnega. tisti dan je otrok v vrtcu deležen posebne pozornosti, mu zapojejo pesmico, dobi simbolično darilo od vzgojiteljice, kar pripravi ona sama, otrok ima kartonasto torto s svečkami ....

Aja, krožnike pa kozarce tudi, take lepe. Samo, gordana, kaj pa potem dajo na te lepe krožničke?

(odgovor članu Gordana-3)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.10.2008 12:57:36   
Mišni
Samo, gordana, kaj pa potem dajo na te lepe krožničke?

Mogoče kartonaste koščke torte.user posted image

Drugače pa ja, jaz tudi nesem tiste Gorenjskine rezine ali roladice in sok.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.10.2008 12:59:56   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Samo, gordana, kaj pa potem dajo na te lepe krožničke?

Mogoče kartonaste koščke torte.user posted image

Možno, no, se vsaj zamotijo med izdelovanjem kartonaste torte user posted image

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.10.2008 13:06:43   
kaja26
Moji sta pa nesli sok v tetrapaku tisti tamali 0,2 l -  za vsakega enega. Za vsakega  po en aktimel. Se jim je ful fajn zdelo... In nekaj slanega.

< Sporočilo je popravil kaja26 -- 9.10.2008 13:07:45 >

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.10.2008 13:07:43   
NTS
Tudi pri nas se ničesar ne nosi v vrtec ob rojstnem dnevu. Imajo kartonasto torto s svečkami, tisti ki ima rojstni dan dobi darilo vzgojiteljic (kakšna lutka za na roko, biba..), jedo pa kosilo, malico.. tako kot vsak dan. user posted image

Zelo težko je če nekdo prinese recimo smokije, čokolado, ..  pa je vaš otrok alergičen kaj bo gledal kako vsi ostali jedo on pa ostane brez ? user posted image

Tako da meni ta sistem res ustreza in vzgojiteljice so vesele če boste prinesli mogoče kakšne balone recimo, ker se z njimi potem lahko vsi igrajo.user posted image

lp

Naši Nikiti se je pridružil bratec Patrick ! ! !

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.10.2008 13:10:03   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: NTS

Imajo kartonasto torto s svečkami,

A ti to resno? Mislim, da imajo kartonasto torto s svečkami? user posted image  in kaj potem počnejo z njo?

Baloni so bili pa pri nas prepovedani, ker počijo in bi se kakšen (po res hudem slučaju= lahko zadušil s tistimi ostanki balona.

(odgovor članu NTS)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.10.2008 13:15:21   
Gordana-3
kaj počnejo s torto? svečke upihnejo na njej! na kartonastih krožnikih pa imajo malico tistega dne - sadje oz. kar pač dobijo. v lončku pa vrtčev čaj.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.10.2008 13:16:05   
Maleal
Volga svečke pihajo na kartonski torti.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.10.2008 13:16:28   
Doll
Nič hrane.
Najela sem Joleta coleta,tako je vsak otrok se lepo zabaval,sproti so se učili in vsak je dobil darilo.
še danes govorijo o njem,pa je že leto naokroguser posted image

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.10.2008 13:18:13   
Gordana-3
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

IZVIRNO SPOROČILO: NTS

Imajo kartonasto torto s svečkami,

A ti to resno? Mislim, da imajo kartonasto torto s svečkami? user posted image  in kaj potem počnejo z njo?

volga, v našem vrtcu naredijo otroku njegov rojstni dan nepozaben, četudi nimajo prave torte in vrečke sladkarij. moja zita bi kar naprej gledala tiste slike, ko je praznovala v vrtcu.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.10.2008 13:18:36   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina

Samo to je pa nevarno. kaj pa če se torta vname?

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
9.10.2008 13:19:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
9.10.2008 13:20:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
9.10.2008 13:22:56   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija

Ziher jim vzgojiteljice, ki so oblečene v gasilce, pripravijo nepozabno praznovanje.

Točno! Potem je to neke vrste gasilska veselica.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 17
9.10.2008 13:24:04   
FORZA
V našem vrtcu se nič ne prinese. Ta dan je otrok v središču pozornosti. Od vzgojiteljice dobi simbolično darilo.
Včasih so nosili in eni so prinesli celo pojedino, eni malo manj, sedaj so se odločili, da je ta dan v vrtcu za vse enako.

Imam pa tudi šolarja in letos so na sestanku povedali, da naj se nebi nič več nosilo v šolo za RD.

Mene to čisto nič ne moti. Zdi se mi čisto prav, da je za vse enako. Starši potem doma pripravimo malo večjo zabavo in tudi povabimo otroke iz vrtca oz. šole in se imajo ravno tako lepo ali še lepše na ta dan.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
9.10.2008 13:24:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
9.10.2008 13:57:48   
ssevin

IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija

Ziher jim vzgojiteljice, ki so oblečene v gasilce, pripravijo nepozabno praznovanje.

Točno! Potem je to neke vrste gasilska veselica.

Pol pa res ne vem zakaj starši nismo povabljeni.user posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 20
9.10.2008 15:19:24   
lois
Živjo,

Glede na to, da smo pred kratkim v vrtcu imeli sestanek in je bila tudi ena od tem kaj naj otrok prinese v vrtec za pogostitev svojih prijateljev, je vzgojiteljica rekla, da najraje vidi, če je to kakšno sadje oz. da naj bo to kaj takega, da se skupaj vsedejo k mizi in skupaj jejo iz posode. Je pa poudarila, da naj bo to čim manj sladkarij.

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 21
9.10.2008 17:24:31   
mlinar
Pri nas se nosi sadje kjer potem vzgojiteljica naredi sadno solato in sokuser posted image

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 22
9.10.2008 17:48:24   
Annny
No, pri nas v skupini ni alergikov, ampak bi radi, da otroci jejo čimbolj zdravo..Glede sadja vzgojiteljice pravijo, da ga imajo vsak dan dovolj, zato se tega za rojstni dan ne nosi..Jaz sem bila res v dilemi, kaj bi prinesla, pa sem danes kupila tole: sadne sokove, za vsakega eno roladico Gorenjka, za vsakega en Actimel, pa malo bananinega (bio) čipsa in kokic..zraven pa lepe papirnate servietke in kozarčke;) Upam, da bo ok... Hvala vsem !!!!

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 23
9.10.2008 19:39:24   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: mlinar

Pri nas se nosi sadje kjer potem vzgojiteljica naredi sadno solato in sokuser posted image

Mmmm, saj jaz bi jo tudi jedla, če bi bila nemsto učiteljic. Dobro se se tega spomnile.

Pa še nekaj, kar se tekmovanj, kdo bo več prinesel, tiče. Ponekod vzgojiteljice pravijo, da se naj prav zaradi tega ne bi nosila hrana, ker potem nekdo prinese veliko, nekdo pa manj.
Ja pa vrlo važno.  Kot da otroci vedo, da on je pa manj prinesel, ko je imel RD, kot nekdo drug. Japajade. Pojma nimajo. Pa briga jih. Njim je pomembno, da ima nekdo pač RD in da je vse skupaj malo drugače, da se malo pozabavajo, to je pa tudi vse.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu mlinar)
Neposredna povezava do sporočila: 24
9.10.2008 20:55:22   
madela
Pri nas se tudi ne nosi nič hrane,lahko pa se prinese kakšna druga malenkost. Moj mali je ravno 2 tedna nazaj praznoval r.d. v vrtcu. Kupila sem mu ene lepe prtičke,ki jih je lahko sam razdelil pri kosilu in pa za vsakega otroka po eno piščalko(ne vem kako se reče,je pa na koncu piščeali papir,ki se zvija in odvija,ko pihaš v piščal)
Prtičkov so se otroci razveselili,ker so navajeni vsak dan na navadne bele prtičke.
In seveda imajo tudi v našem vrtcu kartonsko tortico.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?