|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
21.10.2008 10:45:45   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

aja drugač sem pa hotela vprašat kje kupujete fiziološko? oziroma, a za v nos res lahko uporabljamo samo tiste male ampule? mi kupujemo tiste niveine ampule in to v lekarni in damo zanje celo premoženje, ker jih porabimo mimgrede. mal mi je neumno ker je to sam voda s par grami soli user posted image

Fizioliško lahko tudi sama doma pripraviš, je ena enkrat recept (razmerje vode in soli) napisala, pa sem že pozabila. Če ne pa kupi une velike flaše 500 ml ali pa 700 ml, kot jih imajo po zdravstvenih domovih ali pa bolnicah, tisto je ceneje,

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 426
21.10.2008 11:04:30   
pomlad08
jagoga, hvala za odgovor, ampak baje da je nosek zelo občutljiv in tiste domače fiziološke oz. ta večje flaše niso kul, ker se pač notri hitro kakšna svinjarija najde?
ma saj ne vem, to mi je enkrat natvezla medicinska sestra pri P, ampak po moje bi bilo res kul todi z domačo!

sem mislila če mogoče katera ve, če so te ampule kaj ceneje v kakšnem DM ali Mullerju ...

alarm

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 427
21.10.2008 11:16:27   
san
mumu, je kar obema podbna, je očijeva, ampak tud tvojauser posted image , ma jaz bi takoj vedla, da si ti njena mami, res!

mi smo danes dobili 3. pikico. imamo 8350 g in 71 cm. jeeeuser posted image pa še 7 mesecev smo stariuser posted image

zdej grem pa bučno juho do konca narest

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 428
21.10.2008 11:48:16   
san
ursi, držim pesti, da bo vse okuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 429
21.10.2008 12:15:30   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: san

dinki titek je tudi prav krasen fantičekuser posted image . se pa meni zdi tebi podoben, no sej očiju tud, vsaj na uni fotki, k oba poivata, ampak drugač se mi zdi, da je tud ful tvoj.

no, sploh so vsi marčevčki res krasniuser posted image , kot ste že ugotavljale

pa zdej sm se spomnila, k sm tvoje slikce gledala, a zuni majo že vsi kapo gor? pa pajaca al pa bundo? k mi še nimamo niti kape, niti budice - sam zjutri ko izidorja peljeva v vrtec, ker se najhitrej gor da, drugač mu dma pa še vedno sam flis, pa spod puloverček. kako pa vi vaše napravte zdej za ven?

Hvala San user posted image .

Tudi jaz Tita ne oblačim še v bundico in kapo. No, odvisno kdaj grem z njim na sprehod in koliko je zunaj stopinj. Zmeraj se ravnam po sebi. Na slikah ima 1. gor kapo in pa oblečeno jaknico iz flisa. Je bilo zunaj kljub sončku mrzlo pa še pihalo je. Vreča je pa le spodnji del neke bundice, ki je titu premajhna in sem jo imela namesto dekice. Ti imaš San uno ovčko in je fajn. Naš Tit je pa elergičen na obutev user posted image . Kar koli mu dam na nogice si sezuje user posted image . In pol je zmeraj v nogavičkah. Drugače ima pa Tit oblečen body z dolgimi rokavi, hlačke in pa kak pulover s kapuco. Je pa počasi to premalo. Bolje preventiva.

Stročji fižolček sem jaz Titu že dala za jesti pa se mu je ful spahovalo po njem user posted image , tko da mu ga neki časa ne bom več dajala.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 430
21.10.2008 12:16:06   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Pa dodala sem nove slikice tudi od mojega sončka user posted image .

Dinki Tit je res pravi korenjakuser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 431
21.10.2008 12:19:33   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: mumu

San in Dinki res hvala, k pravte, da je men podobna ste edini dve ki tako mislita, zato sem tut dodala še par slikic Tie z očitom, dajte še to pogledat pa pol še enkrat komentirajte - hvala.

Mumu, zelo luškana družinica ste user posted image .
Meni se še zmeraj ne zdi Tia samo od očija...iskreno! Mogoče po obliki obrazka, ampak je prav obema podobna. Ampak kot pravim, vsake oči imajo svojega malarja, pa še z leti se bo spreminjala. Meni eni pravijo, da sem popolnoma podobna sestri, medtem ko drugi pravijo da se sploh ne vidi, da sva si kaj v sorodstvu user posted image ...no, edino ko spregovorive sva baje enaki, imava enak način izražanja in enako barvo glasu user posted image .

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 432
21.10.2008 12:20:34   
tina50

pa zdej sm se spomnila, k sm tvoje slikce gledala, a zuni majo že vsi kapo gor? pa pajaca al pa bundo? k mi še nimamo niti kape, niti budice - sam zjutri ko izidorja peljeva v vrtec, ker se najhitrej gor da, drugač mu dma pa še vedno sam flis, pa spod puloverček. kako pa vi vaše napravte zdej za ven?

a stročnice ste jim že kaj dale? pa ječmen? kdaj lahko to? jaz bi mu ful mineštrico nardila z ječmenčkom, pa grahkom, pa lečo... sva poskusla meska piščančjega in je bil ful navdušenuser posted image . pa nč slano ni, on pa ful vse jeuser posted image

jaz bundice mu še ne dam! Body, hlačke(žabice), hlače, majčka, potem pa flis ali vetrovka, kapico sem pa jaz mu že dajala,ker je tukaj ful pihalo-mrzlo

stročnic mu še pa jaz nisem dajala, ker mali lump še drugega ne je! ne gresa(moram spet probat), niti zelenjave, ne sadjauser posted image , se mi zdi da je mal shujšaluser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 433
21.10.2008 12:22:06   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Živjo!

Samo na hitro vas malo pozdravim, upam, da vas zvečer uspem še ka pokomentirat. Je bil nor vikend, včeri sma šla pa k zdravniku, ker je revček ful kašljal in mi 5x bruhnil zraven od kašlajnja. Itak, da se sam doji in nič drugega noče. Pa ga je poslala v laboratorij in ima ful nizek hemoglobin. Pa mi je dala en recept za ene kapljice, ki se dobijo sam v Avstriji, jih grema dans iskat, zdejle morma it na inhalacijo pa dala mi je napotnico za v bolnico, če bi slučajn imel vročino. SEM bolj ko ne celo noč prebedela in ga gledala in tipala pa se sekirala, zakaj ima tk nizko železo. Sem se rajši sem gor spravla, da manj študiram ;)

Evo še eno  vročo, svežo  

Ojej Ursi2 user posted image user posted image user posted image .

En kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image  user posted image user posted image  za Lukca, da bo kmalu bolje!

Pa hvala za kavico, sem jo pogrešala sedaj par dni user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 434
21.10.2008 12:22:45   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Živjo!

Samo na hitro vas malo pozdravim, upam, da vas zvečer uspem še ka pokomentirat. Je bil nor vikend, včeri sma šla pa k zdravniku, ker je revček ful kašljal in mi 5x bruhnil zraven od kašlajnja. Itak, da se sam doji in nič drugega noče. Pa ga je poslala v laboratorij in ima ful nizek hemoglobin. Pa mi je dala en recept za ene kapljice, ki se dobijo sam v Avstriji, jih grema dans iskat, zdejle morma it na inhalacijo pa dala mi je napotnico za v bolnico, če bi slučajn imel vročino. SEM bolj ko ne celo noč prebedela in ga gledala in tipala pa se sekirala, zakaj ima tk nizko železo. Sem se rajši sem gor spravla, da manj študiram ;)

joj, Ursi upam, da bo z Lukatom vse ok., tukaj pa še user posted image user posted image user posted image , da čimprej ozdravi in da ne bo potrebe za v bolnico!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 435
21.10.2008 12:24:54   
Dinki

mi smo danes dobili 3. pikico. imamo 8350 g in 71 cm. jeeeuser posted image pa še 7 mesecev smo stariuser posted image

ooooo, čestitke Urbanček za 3. pikico in za tako lepo kilažo in velikost user posted image user posted image user posted image . Mi imamo tudi danes P in naj bi dobili 2. pikico.

Pa vse NAj, NAJ Urban za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mesecev user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 436
21.10.2008 12:26:15   
tina50

sam na hitro

San in Dinki res hvala, k pravte, da je men podobna ste edini dve ki tako mislita, zato sem tut dodala še par slikic Tie z očitom, dajte še to pogledat pa pol še enkrat komentirajte - hvala.

men se zdi, da je Tia kar vsakmu mal podobna! je pa luškana pupikauser posted image  

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 437
21.10.2008 12:29:43   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

Pa dodala sem nove slikice tudi od mojega sončka user posted image .

Dinki Tit je res pravi korenjakuser posted image

Tina50, hvala user posted image

Mi je včeraj začel jemati stvari iz mizice in iz tiste omarice v dnevni na kateri je TV. se že orng stegne in jemlje dol CDje, daljince....se je že začelouser posted image , bo vsak dan bolj pestro user posted image ....pa pod mizico v dnevni zleze in jo potem premika....

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 438
21.10.2008 12:35:28   
tina50

user posted image user posted image  za pikico in napredek!

user posted image user posted image pa vse naj, naj za 7. mesečnicouser posted image  

< Sporočilo je popravil tina50 -- 21.10.2008 12:36:02 >

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 439
21.10.2008 12:46:27   
tina50
mi smo pa danes kar vredu spali, se je zbudil samo ob pol enih, pa sma jedla, pa pol ob šestik k sem mu sirup dajala, pol smo se še pa z atijem do pol sedmih mal crtlali,potem sma pa oba okrog sedmih nazaj zaspala, pa do pol deveti!user posted image  ko sem mu pa sirup ob desetih daja, pa še vedu ni!
sam sej se ne smem preveč hvalt, bo kar hiter dans nadoknadil!
zdejle pa spi, sem ga komaj uspavala! najprej so prišli z Lanovo sestrično na obisk k tašči in se je ona(tašča) tako drla dol, da se je prebudil, potem je tast prišu s tovornjakom domov in tisto piskanje, ga je prebudilo, pol še je men telefon zvoniluser posted image , pol sma pač vstala! ko sem ga pa spet začela uspavat je pa Lanova sestrična-Gaja, prišla gor! no, potem ko je pa šla sem mu pa dala zizo in je zaspaluser posted image  
sej, če spi ga nič ne prebudi, sam če še pa ne spi orng imamo pa takole!

user posted image user posted image  Juliji za zobek, pa da bi jo čimmanj bolelo, pri izraščanju zobkov!

Tudi jaz pogršam NČK!

pomlad08 jaz sem fiziloško kupila v dm, sam za ceno ti ne morem rečk, k sem to kupila že preden se je Lan rodil, pa je še nismo porabil! no , ene dve tisti ampulci še imam!
za domačo sem jaz tud slišala, da ni ok. ne vem! grem jutri v mullerja, pa bom pogledala, oz. sej jo bom kupila! ti povem jutri!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 440
21.10.2008 14:27:57   
pomlad08
tina, hvala za odgovor glede fiziološke. v dm je ziher cenej kot v lekarni, vsaj večina stvari je v teli naši lekarni ful navita!

jaz sem pa zdele 2 uri spala in sem kot prerojenauser posted image
ja, kje je NČK??? upam, da pri njih vse štima in so samo orto zaposleni.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 441
21.10.2008 14:30:40   
mumu
Ursi2: hvala za kavico. Luka pa naj se hitro pozdravi user posted image

Hvala vsem za pohvale in komentarje,  sem kar mal zrastla na stolu. No lepo da nekateri tut mene vidte v njej.

Fizološko tut jst kupujem kar v lekarni, ker mi je najbljižja do DM mam 10 km pa se mi ne da glih zarad tega v avto pokat, se pa strinjam da so celo premoženje.

Plavalni tečaj: 95 evrov in 10x obisk, če želi it pa še očka zraven mora pa še doplačat 3,5 evra.

Urban čestitke za tretjo pikico user posted image user posted image user posted image , pa še vse naj naj user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 442
21.10.2008 14:41:55   
jagoga

ooooo, čestitke Urbanček za 3. pikico in za tako lepo kilažo in velikost user posted image user posted image user posted image . Mi imamo tudi danes P in naj bi dobili 2. pikico.

Pa vse NAj, NAJ Urban za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mesecev user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se tudi jaz pridružujem čestitkam

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 443
21.10.2008 14:46:38   
jagoga
Bolnim otročičkom pošiljamuser posted image      in   user posted image
utrujenim mamicam pa user posted image .

Plavalni tečaj: 95 evrov in 10x obisk, če želi it pa še očka zraven mora pa še doplačat 3,5 evra.

Pri nas je pa 90 € za 10 obiskov. Meni se to zdi kar veliko, s tem da ne delamo nič posebnega, kar ne bi mogel sam delati. Sem pa drugače zadovoljna.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 444
21.10.2008 14:58:50   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Pri nas je pa 90 € za 10 obiskov. Meni se to zdi kar veliko, s tem da ne delamo nič posebnega, kar ne bi mogel sam delati. Sem pa drugače zadovoljna.

kaj pa res kaj delate na teh plavalnih tečajih?

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 445
21.10.2008 15:17:09   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

aja drugač sem pa hotela vprašat kje kupujete fiziološko? oziroma, a za v nos res lahko uporabljamo samo tiste male ampule? mi kupujemo tiste niveine ampule in to v lekarni in damo zanje celo premoženje, ker jih porabimo mimgrede. mal mi je neumno ker je to sam voda s par grami soli user posted image

Jaz imam prav tako Nivejino, samo zdaj, ko je bila Julija malo prehlajena, sem ji kar sama naredila fiziološko in s šprico v nos špricala. Bistveno ceneje user posted image

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 446
21.10.2008 15:18:14   
Zofy

Zofy im mumm, kakšna je cena plavanja za dojenčke pri vas in koliko obiskov imate, saj to imate tisto od plavalne zveze, a ne?

Jaz hodim na DIFa, to je od plavalne zveze in stane 95€.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 447
21.10.2008 15:19:22   
Zofy

Bravo za napredek, pikico in VSE NAJBOLJŠE ZA 7. OBMESEČNICOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 448
21.10.2008 15:34:35   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

kaj pa res kaj delate na teh plavalnih tečajih?

Otročički so v fredovem plavalnem obroču in delamo različne vaje
pri vseh vajah je otrok z obrazom obrnjen proti tebi in ga z eno roko držiš spredaj za obroč in hodiš nazaj,
- delaš polkrožne zamahe, enkrat z levo roko, nato z desno roko
- z zibanjem obroča mu delaš rahlo valovanje
- obroč potegneš k sebi (tako da trenira odriv)
- s kakšno igračko, ga motiviraš, da jo pride iskat
- kakšno pesmico zapojemo v krogu (vsi udeleženci) in na koncu spodbujamo ploskanje po  gladini vode (čofotanje),..

Naj napiše še katera druga kaj, jaz se nisem vsega spomnila, oz. napište če delate vi kako drugače. Je pa tudi naše plavanje od plavalne zveze in izvajajo ga DIF-ovci.
Tukaj si pa poglejte njihovo stran:
http://kad.si/babyswim/

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 449
21.10.2008 17:38:57   
lucalu
Pozdravljene mamice! Kaj bo dobrega?
Se mi spet mudi, tako, da samo na hitro:
Anis (medica), Jaka (Katiandi) in Kaja (Klaudy), z enodnevno zamudo, vse najboljše za obmesečnice!!! user posted image
Urbanček, tebi pa brez zamude, vse naj naj!!!
user posted image
Zdaj me dete kleče, vse ostalo bom prebrala kasneje...
Pridne bodite!

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?