|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
18.12.2008 11:28:24   
Lona76
Hoj čveke!

Ursi2 ti si največja faca na svetu da ob Lukcu še tok spečeš!!!!!! Naj te tvoj možek ceni in tašča in tast tudi!!!!! Jaz sem crknjena ko hudič. Sem zdejle spekla dvoje mufine pa marmorni kolač in sem k cuna, pa še rekla sem da bom še en pomarančni kolač. Ja in za povrh vsega še žaba ni hotla spatuser posted image . Je sedaj ob enajstih zaspala. Tko da kapo dol Ursi da maš tok energije da si skos za pečico user posted image user posted image user posted image . Jst mislim da sem danes zaključila za eno letouser posted image .

Drugače noč je bila super. Se je zbudila ob 5 potem pa ob 7 vstala. Mam pa na sumu da kadar se ob 1 zbudi da ji je vroče. Namreč je imela zdejle 3 dni oblečeno plišasto pižamco in se je zbujala, danes pa spet bombažno in se nič ni zbudila user posted image . Sem pa iskala bombažne in jih ne najdem. Ja imam zahteve da je enodelna in nogice notri. In tega ne najdem. Sam plišaste so. Ampak mi mamo res prevroče za pliš.

Čakajoča mi hvala bogu teh težav nimamo in upam, da jih ne bo, vam pa pošiljam user posted image  da se čimprej to pozdravi. Je pa res kar gužva za dermatologa, edino če ti napiše na napotnico da je nujno, pa prideš malo prej na vrsto ampak tut ne tok. NČK te je pa spraševala če ko so delavci pri hiši a jim je potrebno kuhat? To tudi mene zanima. Jaz se skos kregam, da imajo itak v ceni malco ušteto user posted image . Edino če ti kakšna žlahta dela pol bi jim kuhala drgač pa ne.

Bravo Maksu da se je začel dvigovati in super da so otroci pridni.

Joj pa seveda Juliji vse naj naj naj za mini RD. Bodi še naprej zdrava in razveseljuj mamico, pa majčkeno prej začni spat user posted image .

Tko zdej pa šibam naprej pečt, dokler gospodična še spi. Pa še juho za kosilo morm skuhat. Jao meni kaj sem si naprtla na glavo user posted image .

Popoldne pa na službeno zabavo. Upam, da se bomo imeli fino. Jutri poročam kako je bilo.

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
18.12.2008 11:29:42   
Naša črtica koraka
vilma,
kako je prst? Je noht ostal?
Pa Julija, je zdaj bolje s spanjem? Lahko že user posted image ?

Terida,
user posted image za frizurico tvoje princeske!

Cele dneve pospravljam, pa še ponoči ne spim... No in zdaj, ko sem dnevno končno spravila v red, me moj dragi obvesti, da bo še belil. user posted image  Pa saj sem vesela, ampak... pospravljat bo pa spet treba jovo na novo!!! user posted image

Lucalu, user posted image user posted image  sem se nasmejala tvojim smeškom, res dobro ilustrirajo tvoje počutje ... no, meni bi se tudi takole user posted image  in user posted image ob odločitvi ojega dragega za beljenje ... a je sploh že kdaj belil???? a veš kolk je to dela???!!! Po novem letu se pa ne da prestavit ... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  taiu za zobke, da čimprej ven pokukata, lumpa zobasta!

btw, anja je pa še vedno brez zob ...user posted image

< Sporočilo je popravil Naša črtica koraka -- 18.12.2008 11:31:07 >

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
18.12.2008 11:31:34   
Lona76
IZVIRNO SPOROČILO: Čakajoča

Kar se tiče gospodinjskih opravil, tudi pri nas tega ni! Gleda sicer zraven, ko sesam, ko pa tla brišem ali kuham, pa Nik spi!
V posvetovalnici pa res imajo "finte"! Najbolje, da vprašajo, če user posted image že likajo in perejo perilo!?user posted image

Imamo pa en kar velik problem. Nik je ful občutljiv na MALO večje kose v hrani! Zadnjič sem mu dala košček jagodnega cmoka (bolj mehko ne bi moglo biti), pa se mu je zaletelo in izbruhal vse, kar je do takrat pojedel! Drugače je ful jedec, samo vse mora biti pregrizeno ali pa zmiksano! Ko mu dam kruh, se mu spet zaleti in spet bruha! IMA KATERA KAKŠEN PREDLOG?

Tukaj pa je še ena slikica do Nika, ko gre na raojstni dan!

user posted image

Lepo bodite, kljub vremenu-pri nas že 3 ure sneži!

Joj kok je luškan. Se vidi da med marčevce paše user posted image . Glede hrane pa nimam nobenega predloga. Moja svakinja je ta mali miksala do 1,5 leta, pa še sedaj ko je že 2 leti in 8 mesecev stara ji full na malo reže. Drugač mala kr vn plune user posted image . Tko da upam, da ga bojo koščki kmalu nehali motiti.

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
18.12.2008 11:33:02   
Lona76
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

Ja tudi Titku čestitke za sedenje user posted image user posted image ...cukri mali kmalu bodo vse obvladali. Mi obvladamo že toliko stvari, da je joj...pa ful je viden napredek zadnje tri tedne
- znamo pokazat kako kača dela
- pa kako ribe delajo
- pa kje ima mami nos
- pa kje ima maks nos
- pa kje je kravca
- pa kje ima kravca učke
- pa v knjigici znamo najti tigra
- pa še....

user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo bravo. Mi smo tudi še zelo daleč od tega da bi kaj pokazala. Ma bo že.

Aja pa še Terida dobro si opravila striženje. Ni kaj. Se ne vidi da je bila v domačem frizeraju. Nič se ne sekiraj ker je res dobro.user posted image user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
18.12.2008 11:35:03   
Lona76
Pa še Lucalu upam, da vam hitro ven pogledajo zobki in da začnete spet spat tako kot ste že znali. Beljenje? Probaj ga prepričati naj še kakšno leto počaka, da bo Tai itak sedaj use umazal user posted image .

Madonca zdej pa res grem, čene mi ne bo ratalo vse narediti

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
18.12.2008 11:35:39   
Čakajoča
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Čakajoča mi hvala bogu teh težav nimamo in upam, da jih ne bo, vam pa pošiljam user posted image  da se čimprej to pozdravi. Je pa res kar gužva za dermatologa, edino če ti napiše na napotnico da je nujno, pa prideš malo prej na vrsto ampak tut ne tok. NČK te je pa spraševala če ko so delavci pri hiši a jim je potrebno kuhat? To tudi mene zanima. Jaz se skos kregam, da imajo itak v ceni malco ušteto user posted image . Edino če ti kakšna žlahta dela pol bi jim kuhala drgač pa ne.

Ja, bila je žlahta! Sicer je bil 1 zidar, pa oče in tast! Če kuhaš za njiju, zidraja ne moreš domov lačnega poslat, kajne!?

Pozabila sem povedat, da imam 6 zobkov! 2 spodaj in 4 zgoraj!

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
18.12.2008 11:51:34   
Dinki
Dober dan gospe,
pa to ni res kakšne čvekice ste. Sem se včeraj javila na 139. strani, zdej smo že na 142 user posted image . Pa taki luštni pestri posti so, sem se po dolgem času nasmejala tu gor user posted image . Zdej je bilo kar nekaj časa kriza....sami bolančki, pa zamašeni noski, pa neprespančki user posted image .... 

Hvala vsem za čestitke za mojega Titka in njegovo sedenje. Tudi jaz se pridružujem čestitki za Julijo od Vilme user posted image . Bravo Julija user posted image . Zdej se pa lahko s Titkom dobita na kakem čajčku, v sede seveda user posted image .
No, jaz imam še eno super duper novičko....moj sinko je včeraj dobil 1. zobeka user posted image , Joj, kolk sem bila ponosna in vesela user posted image . Tolk je smešen z zobkom. Njegov prvi zobek je leva zgornja dvojka user posted image . Če dobi še ta desno bo kot vampirček user posted image . Uglavnem, je ta njegov zobek prinesel tako veselje v naš dom. Smo se veselili vsi vključno z babicami in dedki. Tit je pa čutil, da gre nekaj zanj in je kar vriskal zraven, se smejal in s tem ponosno razkazoval svoj prvi (smešni) zobek. 
vilma, preveri, mogoče imate tudi vi že 1. zobek user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: san

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

a kaj pomeni user posted image ?

user posted image seveda vem, saj sem čvekala na f o pričakovanjuuser posted image , tam se kar naprej pojavlja ...

za user posted image  pa je tam znak za M. user posted image   Tako, da se smejim vsakič, ko kakšna napiše, da je bila tašča user posted image

sej zato pa je taščauser posted image , tečna k menstra, pa odvečna, pa grrr

user posted image user posted image

Mumu, pa kje si ti zgubljena duša?
Držim pesti, da začne Tia lepo pančkati in da boš tudi ti malce bolj spočita. Držim pesti tudi za podaljšanje porodniške user posted image user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: tina50

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Uspavanje: že 5 dni prakticira to moj mož, ker bi rada, da se odvadi zaSPATI NA ZIZI. iN KAR DOBRO GRE, SEM PRAV ZELO ZADOVOLJNA.

matr mate pridne može user posted image ....in kaj naredi možek z Julči, da zaspi? Jo ti prej podojiš, nato gre on k njej al kako to zgleda? Moj dragi se brani uspavanja z vsemi štirimi. vse ostalo naredi brez problema za Tita, ampak uspavanje pa ne in ne. Pravi, da ga bo ko ne bo več dojen. Sem pol kdaj kr jezna ko berem kako vaši moški uspavajo user posted image .

Dinki sej je pr nam isto! vse drugo ja, uspavanje pa ne! sem mu poedala kako je od Zofy mož priden in, da bi lahka vsaj januarja to midva prakticirala! in kaj mi je rekal: "aja sej men bo pa januarja mleko začelo iz zize tečt"!!user posted image

user posted image user posted image user posted image

Tina50, sej bo!!!!! Taki težki dnevi so za nami. Ti kar pridi malo na RR pa bo bolje. user posted image user posted image user posted image

hvala! sej pol za kosilo, pa je jedel mal rižeka, sam res čisto malo!
pa ko je naš lump že jedel lepo, pa si je očitno premislil! mah.....bo že!

Itak, da bo že. Boš videla kako hitro bo minilo in naenkrat se boš zagledala vanj, ko bo 18 letni fant jedel nekaj s takim guštom in se boš spomnila kolk si se presekirala za brez veze ko je bil user posted image  in ni hotel jesti drugega kot tvoje mleko. Uživajta čim dlje v dojenju. Važno, da nekaj je!

IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Jaz morem tudi Saro pohvalit, da je danes se oprijemala mize in naredila nekaj korakov. Zna se usest ko stoji na rit, je kar previdna in potem po vseh 4 naprej, se usede, vstane,.... to je cel dan gledanja za njo.

Bravo Sara user posted image user posted image

Pri nas na Obali so pa zelo letos strogi zaradi podaljšanja. Moji prijateljici niso podaljšali porodniške. Rodila je v 36 t, njena punčka zdaj stara 16m ne hodi, plazila se je zelo zelo pozno , stoji na nogicah šele po 14 m,.... ni kaj!!!! enkrat so celo dali podaljšano, če mati ni dobila varstva in vrtca!!!!
Želim vsem,da vam uspe dobiti podaljšano porodniško!!!user posted image

ma ja, tu pri teh podaljšanjih nikoli ne moreš vedeti kaj bo. Po eni strani odobrijo takim kot je zadnjič napisala Zofy, takim kot si napisala ti pa zavrnejo user posted image . Je pa teh prošenj baje ogromno. Sem ravno o tem debatirala včeraj z dr. v RA in zato je tudi toliko zavrnitev.

Julčika
vse naj, naj za mini RD
bodi pridna, zdrava, lepo pančkaj ponoči in ubogaj mamico in očija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in čestitke za tako lepe rezultate na pregledu user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: terida

Ursi, mislim, da si prav razmislila tole o obnašanju do tašče, ki ga otrok opazuje in posnema. To je sigurno res in dobro, da se tega zavedaš. Zato je prav, da si do nje spoštljiva, a je verjetno Lukcu treba tudi z zgledom pokazat, da ni prav, da človek vse požre in da imaš pravico do svojega mnenja oz. vzgoje lastnih otrok po lastnem občutku. Ker bo tudi to opazoval.

zelo lepo napisano user posted image

Pa še za Dinki user posted image user posted image , da nocoj Tit ne bo imel spet nočne zabave!

hvala Terida user posted image . Zdej vsaj vem zakaj smo jo imeli včeraj user posted image . danes je bilo pa mirno in prespano user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
18.12.2008 12:17:53   
lucalu
Danes je imela sistematski in sem si mislila, da bo gotovo že fajn težka, pa ima "le" 8200 g. Mislim, saj ni panike, ni premalo, a sem res mislila, da bo več. Je kot velika, samo izgleda, da nič noter ne ostane, ker mi tudi kaka kot velika user posted image Je videt, da jih to premikanje naredi šlang - bo morala še mamica poskusit user posted image

Sicer pa je bil sistematski prav dolgočasen - vsaj v primerjavi z vašimi. Nič rozinc, nič cofkov... Samo kocke ji je dala v roke, za vse ostalo je pa P kar mene vprašala kaj zna in česa ne. In je zadovoljna z njenim razvojem, tako da vse ok.

Bravo Erika za posvetovalnico!!! user posted image

Sem vam pa pozabila povedat, da sem Eriko ta vikend prvič ostrigla! Ona je med bolj čupastimi marčevci in so ji lasje s čela že fajn pred oči segali, tako da ni bilo druge... Malo sem se bala, ker nisem še nikoli nikogar strigla (striženje user posted image s tisto mašinco za ovčke ne šteje). Ampak je kar v redu ratalo - ne zgleda tako, kot da bi imela čelado. To je zame že zmaga user posted image Sem jo ostrigla kar medtem ko je spala, ker bi se sicer bala vihtet škarje okrog njene premikajoče se glavice...

Ooooo, bravo mami za frizerski podvig!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga
Samo toliko se vam javim, da vam poročam, kako je bilo v razvojni ambulanti.
Naš Tomažek ima dvomesečni zaostanek v motoričnem razvoju. Pri 9 mesecih bi moral že plaziti po kolenih in se sam usesti, ker te zadeve še ne obvlada, imamo trenutno prepoved samostojnega posedanje in pokazala nam je vajo, kako naj bi mu spodbujali plazenje po kolenih. V izvidih je zdravnica navedla da predlaga podaljšanje porodniškega dopusta.

jagoga, zdaj, ko so ti pokazali vaje, ki naj bi jih prakticirali, predvidevam, da bo šlo s svetlobno hitrostjo naprej in bo Tomažek dohitel (ali prehitel) ostale marčevčke!!! user posted image  Ja, baje je ta razvojna res odlična zadeva...

pa LUCALU. Revica, poleg nove sedežne in tal in moškega, ki zna sam položiti laminate in enega kupa pospravljanja, je tle še TAI vržen iz tira ... joj, želim vama, da se čim prej na stare tire preselita!!
Crkljanja pa mora bit dost, zdj k mate novo sedežnouser posted image

user posted image user posted image user posted image  Hvala za lepe želje! user posted image
Crkljanja bo pa dost, ko bo še prebeljeno in se kooončnoooo konča to pospravljanje!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2
Zjutraj je Luka vstal, sva se umila, najedla in šla v center, ker sma mela neke opravke. In prideva nazaj, je bil ravno čas za 1. rundo spanja in ga nesem spat. Mi mali lepo zaspi in grem jaz pripravit za kosilo, potem pa sem se spravla pečt. Pa slišim, da se je zbudil in sem si ravno umivala roke, da bi šla k njemu, ko  se je začel jokat ko zmešan. Sem letela gor v sobo in je ležal na postelji na trebuhu in se ful jokal. Pa sem si rekla, da je najbrž plezal in vstajal v postelji in je padel pa se je malo ruknil. Ga hiter ven vzamem in k sebi stisnem, da bi ga potolažla. Pa ni bilo nič boljši in se odrine od mmene in me pogleda, je bil pa cel krvav okrog ust in v ustih in moja majca čist krvava. Meni je kr slabo postalo. Sem samo hlače zagrabla, ga oblekla, poklicala mojga, da sem mu povedala, kaj je blo in da ga peljem k zdravniku. Luka se je pa tk jokal, da sem se jz komi zadrževala, da se nisem še sama. No, potem se je malo umiril in potem sma šla k zdfravnici, ga je pogledala. Pa se je revček spet začel ful jokat. Ustnico je imel zatečeno da je imel ene 3x večjo kot normalnoo in čist temno vijoličasto. No, ga je pogledala, je takoj poklicala k zobozdravnici, če še lahko pridema gor, da je nujno. Pa naju je še vzela in pridema, pa je pogledala in pretipala pa je hvala bogu videla, da ni nič hujšega. Jz sem mislila, da bom skupi padla. No, sem bla pa tam pri zobozdravniku jz bolj prestrašena kot pa Luka. Njemu je bilo vse ful zanimivo!. Je samo rekla, da naj mu mrzle oz. ledene obkladke gor dajem! Sma šla potem nazaj  zdravnici in je rekla, da naj bom pozorna, kk  bo kaj rana ali bo še otekala ali bo šla nazaj. No, povedala mi je tudi, da nama bo jutri vzela kri, ko imamo posvetovalnico. Sma šla potem domov in sem mu kr obkladke gor devala in potem se je celo dojil, tako da sem vedela, da bo vredu. Ker če bi ne bilo, bi ga najbrž fejst bolelo. Ampak spat pa kaj posebej čez dan ni mogel, ga je vseen preveč bolelo.

Oh, GROZA, Ursi2!!! Ko sem pa tole brala, me je pa kar mrazilo zraven!!! Verjamem, da si se pošteno ustrašila... mene je tudi kar spreletelo, ko sem zadnjič v Taievi posteljici zagledala vse krvavo... no, njemu je kri tekla iz noska in, seveda, ni bilo nič hujšega... No, vsekakor upam, da je Lukec že bolje in držim pesti, da se kaj takega ne ponovi!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače imam pa kar probleme z njim in prehrano, ta moj mulc, mi noče jesti zelenjave....ja VILMA, zelenjave.....samo bučke s polento in koromač s polento, pa morda še paštico....to je njegov menu. Meso je jedel 3x in 3x bruhal, sadje mi pljuva ven...hoče jesti samo frutke....
Ne mara krompirja, cvetače, brokolija, brstičnega...ma nič....kar gor mu hodi....sadje pa ne odpre ust, ko pa odprem frutek pa odpira, da je joj.....

Tudi za Maksa nekaj pikapokic, da bi začel jesti tudi zelenjavo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  No, pa tudi, če bo jedel samo Frutke, jih pač bo... poznam kar nekaj otročičkov, ki ne jejo drugega, pa ravno tako lepo napredujejo... tako, da, nič se sekirat, mami! user posted image

Lucalu upam, da se vam stanje ponovno normalizira in Tai začne spati.

Hvala lepa!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Vilma
Kar se pa spanja tiče, mi gre pa kar na jok. Utrujena sem do kosti.

Oh-joj... uboga Vilma!!! Jaz ne spim en teden, pa se mi blede... kako je šele tebi!!! Gora pikapokic, da se vam tole spanje vsaj malo popravi!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da še jaz dodam svoj piskerček glede hranjenja user posted image . Tudi mi imamo tu na srečo srečo. Titek je zelo lepo, sem prav vesela ko ga moram nahraniti ker mi to predstavlja eno luštno opravilo polno smeha in pridnega odpiranja ustk s strani Titka.

Bravo Titek... za tako pridno papanje!!! user posted image user posted image user posted image

Oh in Tai, da bo spet začel lepo pančkati user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: lucalu
No, od včeraj že zna tudi pokazati kje ima nogavičke in kje ima žepek na trenerkici!!! user posted image

user posted image  bravo user posted image  ti faca mala user posted image .

Hvala za lepe želje in pohvale!!! user posted image

Evo, še toliko, zdaj grem pa malo delat dokler dete spi... nadaljujem kasneje...

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
18.12.2008 12:20:09   
Dinki

Me je P vprašala, če že posnema gospodinjska opravila. Hm, kakšna pa naj bi? Ja, če briše prah. Hm, tega še mene ni vidla brisat, kako bi to posnemala. jaz ga brišem, ko nje ni zraven in to z metlico. Isto velja za sesanje. Če pa kuham, pa ona itak druge stvari počne, me ne gleda. A vaši že kaj pospravljajo?
Ok, Luka lepo oponaša očija in je že pravi bobnar, kaj pa drugi?

user posted image  a se heca mal tale P?
ja, moj Tit zna posnemati pospravljanje. gre do predala, ga odpre in ven zlaga stvari user posted image . Pa iz omarice v dnevni pospravlja na tla CD-je. Ne vem edino še od koga se je to naučil oz. koga posnema s tem user posted image .

Glede posnemanja gospodinjskih opravil naj pripomnim, da je moj user posted image  glede tega v strašnem razvojnem zaostanku, a ga naj k P peljem????

Spanje na trebuhu. Tit tega ne prakticira. Do sedaj sem ga našla enkrat samkrat spati na trebuhu in mi tudi slučajno ni prišlo na pamet, da bi ga prestavila. Tit spi zmeraj na hrbtu ali na boku, se da kar sam na bok.

Danes sem kazala kako se živali oglašajo ... user posted image  to je bilo smeha. Js ji meketam, ona pa renči nazaj user posted image user posted image user posted image . Ko sem ji pa leva oponašala, je bila pa čist preč od navdušenja, je kar na noge vstala in renčala nazaj user posted image user posted image user posted image . Sva bili 2 levinji.

Jo morm posnet, da jo boste še ve slišale, kako renči moj Renčačo.

user posted image user posted image  bravo mami in Anja user posted image
Moj Tit zna dati pa-pa, ampak ga da samo če mu tudi ti mahaš in zna pokazati noska (na mamici). Pa petko zna dati z rokico. kej več mu zaenkrat ne gre.

Čakajoča, super da si se malce oglasila user posted image . le pridi malo večkrat počvekati z nami. Nik je krasen fantiček user posted image .

Glede delavcev in kuhanja. Ko smo mi predkratkim delali nadstrešek za avtomobile sem jim tudi jaz kuhala za njih vsak dan. Tu na vasi je to običaj. Ker so delali to fantje iz vasi in so tako navajeni. Šele potem si za njih prava "babnca" če jim kaj skuhaš in pridno podajaš hladno pivo user posted image . Pa sej ni panike, so fejst fantje, pridni.

... joj saj ne vem, če bi povedala ... user posted image  ...  ravnokar sem se vrnila iz preteklosti. Sem brala zadnje dneve nas marčevk, marčevke 3. del  ... je bilo napeto! user posted image  In veste kaj ... tema ni zaklenjenauser posted image , a gremo tja še kaj napisat user posted image  bo izpadlo buuuuuhuhu, duhovi iz prihodnosti so tuuu! user posted image

a je bilo tam sploh še kaj drugega za brat kot samo mene? user posted image
se spomnim, da sem samevala tam gor na koncu pa tako zelo sem komaj čakala, da stisnem v naročje svojega user posted image  user posted image ....in glej ga zdej.....pravi mali eno zobi možakarček, ki že sam čička user posted image .

Erika je prečudovita punčka ne glede na frizurico. Bravo mami za tako dobro striženjeuser posted image . je nič ne rabiš voditi k frizerju ker ti gre odlično od rok user posted image .

Mi obvladamo že toliko stvari, da je joj...pa ful je viden napredek zadnje tri tedne
- pa kako ribe delajo
- pa kje ima mami nos
- pa kje ima maks nos
- pa kje je kravca
- pa kje ima kravca učke
- pa še....

ooooo bravo Maks user posted image ....a tolk velik stvari že zna? user posted image  pa teli marčevci so pa res bistro umni user posted image

Cele dneve pospravljam, pa še ponoči ne spim... No in zdaj, ko sem dnevno končno spravila v red, me moj dragi obvesti, da bo še belil. user posted image  Pa saj sem vesela, ampak... pospravljat bo pa spet treba jovo na novo!!! user posted image

Lucalu....najprej super smajliji, sem se spet nasmejala user posted image , čeprav zgodba ni smešna.
Drugega kot to, da držim pesti, da vsaj zobki ven pogledajo in da bodo noči prespane, itak ne morem. Imaš vse na kupu in verjamem, da si skurjena do konca. Skratka, sej bo. Pa kako lepo dnevno boš imela potem....pa še Tai bo imel nov nasmeh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vilma, super da je Julija začela jesti tudi zelenjavo user posted image

POSVETOVALNICA: težki smo 8.470 in dolgi 73,5 cm. Imamo po standardih pol kile premalo in mi je P rekla, da če bi nehala dojit pa bi maks več jedel....haloooooo, so mi skor oči ven padle, še zdaj ne štekam al se je hecala in bla važna pred mojim, al je resno mislila. Se s to P kar dobro poznamo...no cela naša družina z mano vred je bila pri njej. Potem je rekla- se hecala, da naj mu dam čevapčiče in pleskavice, pa da bo jedel, pa naj grem v kakšen hotel, na hotelsko hrano in bo vse pojedel...moj pa zagrabil to, da ja, da ga jaz mal preveč šparam, da od njegovega kolega je že smoki in čist vse, stara ravno tako 9 mesecev.....sem čist ven padla....Nismo pa delali nobenih testov.

Špela100, oprosti, ampak tale 2 izjavi sta pa popolnoma user posted image user posted image user posted image user posted image ...da je ni sram kej tazga sploh rečt.

jaz sem pri Juliji zdaj namesto šetkanja in guncanja po rokah uvedla, da leži v postelji, jo sploh ne dvigujem, ampak jo v psotelji božam, ji držim roko na prsih, da me čuti. Je veliko lažje kot pa stalno nošenje. Poleg tega sem tudi ugotovila, da se Julija veliko bolj zbudi, če jo vzamem iz postelje kot pa če je v njej in jo tam poskušam uspavati nazaj.

super Vilma user posted image , ti kar vztrajaj naprej.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
18.12.2008 12:28:46   
Dinki

Imamo pa en kar velik problem. Nik je ful občutljiv na MALO večje kose v hrani! Zadnjič sem mu dala košček jagodnega cmoka (bolj mehko ne bi moglo biti), pa se mu je zaletelo in izbruhal vse, kar je do takrat pojedel! Drugače je ful jedec, samo vse mora biti pregrizeno ali pa zmiksano! Ko mu dam kruh, se mu spet zaleti in spet bruha! IMA KATERA KAKŠEN PREDLOG?

Čakajoča, tudi moj Tit še zmeraj je vse zmiksano, sploh meso mora biti, če ne ga drži v ustih pol ure. Kakšna mehka zadeva kot je banana ali sliva ga ne moti če je malo v koščkih. Cmok se mu je pa predvidevam zataknil in zato je vse pobruhal. Skratka, jaz Titu še zmeraj vse orng pretlačim, ker drugače se mu dviguje in dobi čist solzne učke. Bo že prišel čas ko bo lahko jedel tudi malo večje koščke, ga ne mislim siliti.

Za flekce pa jaz nič ne vem. Sem hotla napisat žal, pa sem hitro popravila user posted image .
Pa blagor za sneg user posted image , mi bi ga tudi.

OK, zdej pa dost čvekanja,
grem kuhat kosilo.

Uživajte!

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
18.12.2008 13:20:19   
lucalu

Smo imeli posvetovalnico in je Luka kr lepo napredoval. Ima 9490g in 72 cm, za kri pa blato pa bomo jutri dobili izvide.
Drgač pa je pokazal vse, pobral rozino in itak v usta. Pa kocke z obema rokama in je potem zabrisal kocko čez celo celo sobo, pa hvala bogu je šla mimo sestrine glave. Pri miru itak ni hotel bit, da skor ni mogla verjet, da je to isti kot včasih.
Tudi na noge se je takoj postavil, je bila žogica zgleda dovolj velika motivacija.

Bravo Lukcu za posvetovalnico in pokazano znanje!!! user posted image

Lucalu, čestitke za novo sedežnouser posted image user posted image in priden možek, da je položil laminat.user posted image Je fajn, če je mož tak handy man!!!!!
Upam, da bo Tai se kmalu pomiril in bo lahko spal čez dan n potem tudi zvečer. Ja, za male je taka stvar res zelo naporna. Se spmnem, ko smo mi renovirali celo hišo in še selili smo se, ko je bil star 2 -3 mesece. Čist je bil znerviran in najrajši je bil v svoji sobi, ker je tam bilo vse enako, samo okno smo menjali. Tam je bil vedno dobre volje, povso drugod je pa samo čudno gledal in bil čist znerviran. Posledica-slabo spanje.
Upam, da že kaj bolje spite, za vsak slučaj pa še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Hvala lepa za pohvale in lepe želje!!! user posted image

tai, pa ne se preveč jezituser posted image user posted image (drugače pa to urban od vsega najbolj obvladauser posted image , ampak tko zares, ful uveljavla svojo vojouser posted image )

Ja, saj pri nas je isto... ko mu kaj ne paše, spodnese ritko in se cel namrgodi... pa peščice stisne... meni je full lušno! user posted image  No in sem ga parkrat, ko je bil tak vprašala, če je jezen in si je očitno zapomnil... ker ko sem mu rekla naj pokaže kako je on jezen, je naredil točno to... user posted image  Sej, ga moram enkrat slikat, da vam pokažem kako to zgleda... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

komaj čakam, da vidim fotko!
Pa, kakšna bistra glavica je Taiuser posted image user posted image user posted image

Hvala za pohvale mojega bejbija!!! user posted image

No, od včeraj že zna tudi pokazati kje ima nogavičke in kje ima žepek na trenerkici!!! user posted image

user posted image user posted image user posted image  bravo user posted image user posted image user posted image  to je pa že dosežek!

Hvala še enkrat!!! user posted image

lucalu user posted image user posted image user posted image za novo sedežno in laminat! bojo prazniki kr mal lepši, ko je nekaj novega v stanovanju!! ti pa verjamem, da je gora dela s tem, ko nekaj menjavaš!

Hvala lepa!!! user posted image  Ja, dela pa kar ne zmanjka... koliko ene kramarije se je nabralo... user posted image

Kaj je še pri nas novega? Ja, mi tudi vemo kje je noga, pa kje je muca itak, pa lučka, pa balon, pa danes mi je celo drevo pokazala, pa ji pred tem nisem nikoli dreves kazala (razen v knjigici), pa že kje ima mama nos in učke mi je pokazala. PA koliko je velika zna pokazat, papa da če se ji ljubi, pomaha za živijo oz. čau pa tudi ko se ji zahoče. Večinoma maha sama sebi, ko se gleda v ogledalo. Pa ljubčka sama sebe tudi najrajeuser posted image . Upam, da ne bo preveč afnicauser posted image

Čestitke Juliji za osvojeno znanje!!! user posted image user posted image user posted image

S Tajo sva bili pri P. In ima punca že 73.5 cm in 9580g. Ja lepo se redi. Glede razvoja pa P ni nič rekla. Je samo rekla da naju bo že v RA obravnavala. Za podaljšanje pa je rekla da naj dam zraven tudi od RA. Očitno RA pali.user posted image  Je pa rekla da je trenutno ok, da upa, da tako čimdlje ostane. Me je vprašala kako kaj zdravje trenutno in sem ji rekla da ne bom nič rekla. In potem ji je potegnilo da se nočem hvalit. Sej veste. Čim se človek pohvali  je prec sranje. Ravno zadnjič sem razmišljala kako Taja lepo spi zdej in lejga šmenta že dva dni ob enih ponoči rogovili user posted image

Bili sva tudi v službi. So kar v redu sprejeli. Je še šefica rekla da prav da sem povedala da zan moji nadomestitvi povedati, da lahko še malo dlje dela. Sem ji rekla da januarja povem kako in kaj, samo toliko da vejo računat, da se mi zdi bolje da sem še 3 mesece doma, kot pa da sem kao v službi in skos na bolniški in se mi zdi da je bila kar vesela. Je pa naša Taja naredila hud biznis. Očitno ve, da mi je v službi user posted image . In jo je sodelavka držala nad monitorjem in je faca bruhnla direktno na njega. Pa sploh ne bruha več. V bistvu je polila mleko in tega sploh ne dela. In potem je začelo v monitorju neki cvrčat in nakoncu fejst pokat in iskrice iz njega user posted image . Hvala bogu je bil star monitor. Za en računalnik ki ga ne uporabljajo. Smo se potem hecali da smo imeli predčasni ognjemet user posted image . Matr dobr da ni na LCD bruhnla k plače kr neki časa pol nebi dobila user posted image .

Čestitke Taji za lep napredek!!! user posted image user posted image user posted image  Pa vsekakor si zasluži še čestitke za "ognjemet"!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lucalu user posted image user posted image user posted image  za Tai-a, da bo imel danes boljšo noč! in user posted image user posted image user posted image  za napredke, res je napreden! jaz mu karem, ko nora kje ima mami nos, pa kje ga ima Lan,pa nič!user posted image

Hvala za lepe želje in čestitke!!! user posted image  Lan bo pa tudi kmalu vse skapiral... Se mi zdi, da Tai vsak dan ve za kakšno novo stvar kje se nahaja... ko enkrat začnejo, se jih ne da več ustaviti... user posted image

katj krasna slikica... kako lepa bratca!!! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY
Lucalu: Me veseli, da si spet med nami in user posted image user posted image za novo dnevno sobo. Upam, da vam bo zdej še bolj prijetno in udobno na novi sedežni. Še dobro, da ste jo not spravli.

Hvala!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY

user posted image user posted image user posted image Tai, ti pa res obvladaš!!!!

Hvala še v Taievem imenu!!! user posted image

Malo sem še vmes skočila na RR... dete namreč lepo spančka... grem delat naprej...

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
18.12.2008 13:44:07   
Naša črtica koraka

Čakajoča, tudi moj Tit še zmeraj je vse zmiksano, sploh meso mora biti, če ne ga drži v ustih pol ure. Kakšna mehka zadeva kot je banana ali sliva ga ne moti če je malo v koščkih. Cmok se mu je pa predvidevam zataknil in zato je vse pobruhal. Skratka, jaz Titu še zmeraj vse orng pretlačim, ker drugače se mu dviguje in dobi čist solzne učke. Bo že prišel čas ko bo lahko jedel tudi malo večje koščke, ga ne mislim siliti.

Za flekce pa jaz nič ne vem. Sem hotla napisat žal, pa sem hitro popravila user posted image .
Pa blagor za sneg user posted image , mi bi ga tudi.

OK, zdej pa dost čvekanja,
grem kuhat kosilo.

Uživajte!

Kako pa jesta skorjico kruha? ali pa vafelj? Ali pa četrtinko jabolčka? Mislim na samostojno hranjenje ... Se jima to ne zatika?

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
18.12.2008 13:45:30   
Naša črtica koraka
Bravo Titu za zobel user posted image , pa učičat se zna ...  vav, ta teden ima očitno eksplozijo napredka!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3538
18.12.2008 13:47:58   
Naša črtica koraka

S Tajo sva bili pri P. In ima punca že 73.5 cm in 9580g. Ja lepo se redi. Glede razvoja pa P ni nič rekla. Je samo rekla da naju bo že v RA obravnavala. Za podaljšanje pa je rekla da naj dam zraven tudi od RA. Očitno RA pali.user posted image  Je pa rekla da je trenutno ok, da upa, da tako čimdlje ostane. Me je vprašala kako kaj zdravje trenutno in sem ji rekla da ne bom nič rekla. In potem ji je potegnilo da se nočem hvalit. Sej veste. Čim se človek pohvali  je prec sranje. Ravno zadnjič sem razmišljala kako Taja lepo spi zdej in lejga šmenta že dva dni ob enih ponoči rogovili user posted image

Bili sva tudi v službi. So kar v redu sprejeli. Je še šefica rekla da prav da sem povedala da zan moji nadomestitvi povedati, da lahko še malo dlje dela. Sem ji rekla da januarja povem kako in kaj, samo toliko da vejo računat, da se mi zdi bolje da sem še 3 mesece doma, kot pa da sem kao v službi in skos na bolniški in se mi zdi da je bila kar vesela. Je pa naša Taja naredila hud biznis. Očitno ve, da mi je v službi user posted image . In jo je sodelavka držala nad monitorjem in je faca bruhnla direktno na njega. Pa sploh ne bruha več. V bistvu je polila mleko in tega sploh ne dela. In potem je začelo v monitorju neki cvrčat in nakoncu fejst pokat in iskrice iz njega user posted image . Hvala bogu je bil star monitor. Za en računalnik ki ga ne uporabljajo. Smo se potem hecali da smo imeli predčasni ognjemet user posted image . Matr dobr da ni na LCD bruhnla k plače kr neki časa pol nebi dobila user posted image .

Čestitke Taji za lep napredek!!! user posted image user posted image user posted image  Pa vsekakor si zasluži še čestitke za "ognjemet"!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

me je lucalu spomnila na ognjemet, ki ga je Taja napravla! Ko sem 1. brala sem imela kar nekaj težav, ker na keglja pozabljam ... zdj pa spet, uglavnem,
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , svetovno, punca ima občutek za tajming!!!

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
18.12.2008 13:53:43   
lucalu
Še vedno sem tu... user posted image  sem se določila, da bom nadoknadila vse zamujeno...

Lucalu, tudi za vas en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi bolje spali in da bi zobek, če je zobek kriv, čimprej ven pokukal!!!!!!!!!!!!

Hvala lepa!!! user posted image

Se javljam čisto na kratko, težko tipkam. Danes sem si levi palec porezala s paličnim mešalnikom. user posted image  user posted image  Ko sem delala Juliji kašico sem namesto da bi odklopila spodnji del, ki miksa, sem vklopila mašino. Boli kot hudič, verjetno bo šel noht.

Ohhh, Vilma... GROZA!!! Ko ma hudič mlade... Tovornjak pikapokic zate, da čimprej neha bolet!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

noči, katastrofalneuser posted image - kronično neprespana

Joj, san... tudi tebi želim, da se noči kmalu izboljšajo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa saj se da dobit bone za vsako štrcuno user posted image , a veste da sem včeraj videla DARILNI bon za LEKARNO!!! Čisto resno.
Š V A Š T A

No, tole je pa res SVAŠTA!!! Upam, da ga kdaj ne dobim... user posted image user posted image user posted image

Naj še eno lepo novičko napišem. Moj sinko se zna od včeraj dalje sam vsesti user posted image . Sem tako ponosna nanj. Tudi če ga dam na trebuh, pride (če hoče, seveda) v sedeči položaj user posted image .

Bravo Tit, to je pa res super!!! user posted image

Moja miška se je ravno prvič iz trebuščka sama vsedla!user posted image  Sem tolk vesela, da me še prst manj boli!user posted image   

Julija bravo tudi tebi!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Smo ble danes pri pediatru imamo 67 cm in 8240g, polulale se seveda nismo v vrečko, tko da bomo šle v ponedeljek še enkrat user posted image .

Čestitke za posvetovalnico!!! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mumu
Podaljšanje porodniške: Danes grem na CSD po obrazec in ga bom izpolnila, izvide imam že vse skopirane, tko da bom drug teden že vse oddala, čeprav se mi porodniška izteče 10.2.09, Glede na to da so prazniki mislim da ne bo nič narobe če oddam prej.

Držim pesti, da ti podaljšajo porodniško!!! user posted image

Dinki sej je pr nam isto! vse drugo ja, uspavanje pa ne! sem mu poedala kako je od Zofy mož priden in, da bi lahka vsaj januarja to midva prakticirala! in kaj mi je rekal: "aja sej men bo pa januarja mleko začelo iz zize tečt"!!user posted image

No, tudi mi smo uspešno prestali sistematski. P je šla po unem denverjevem testu, ki sem ga zadnjič prilimala, tako, da sem točno vedla kaj bojo spraševali, kaj delali.
Je bila Julija ful pridna, pokazala pincetni prijem, kako stoji na nogah, se kobaca, kako da kocko iz ene v drugo, kako s kockami ropota, kocko je na moje začudenje tudi v lonček dala. Me je P vprašala, če že posnema gospodinjska opravila. Hm, kakšna pa naj bi? Ja, če briše prah. Hm, tega še mene ni vidla brisat, kako bi to posnemala. jaz ga brišem, ko nje ni zraven in to z metlico. Isto velja za sesanje. Če pa kuham, pa ona itak druge stvari počne, me ne gleda. A vaši že kaj pospravljajo?

Čestitke Juliji za posvetovalnico in za tako dobro opravljen test!!! user posted image user posted image user posted image  No, pospravljamo pa tudi pri nas še ne... čeprav te dni kar naprej to gleda, se ga očitno še ni prijelo... user posted image user posted image user posted image

No, zdaj grem pa res delat...

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
18.12.2008 13:54:23   
Čakajoča

Kako pa jesta skorjico kruha? ali pa vafelj? Ali pa četrtinko jabolčka? Mislim na samostojno hranjenje ... Se jima to ne zatika?
[/quote]

Naš Nik tudi skorjico kruha težko je! Se mu vse zatakne! Pa je še moj user posted image pameten, da sedaj pa ers mora jesti velike kose, ker je že toliko star! Joj, ti moški! ZA vse so pametni!
Jaz pa pravim, da bo še že! Saj se ne bo svet podrl, če mi vse miksam, kajne!? Samo, da rad papca in da napreduje!

Bravo vsem za zobke in napredovanje!

Neposredna povezava do sporočila: 3541
18.12.2008 14:15:08   
tina50
sem mogla prit mal pogledat na RR, čeprav nimam časa! če ne se mi bouser posted image !

jaz ne vem, če bo pri nam kdaj konec teh bolezni, pa vsega sranja!
sem včeraj pisala Tanč na med.over in sem jo spraševala zaradi gibanja in hranjenja! pa mi je rekla, da bi mogla it nujno v RA!!!!! glede hrane je pa rekla, da bi mogu met pri tej starosti že 3 samostojne obroke! Lan ima pa enega!!!!! (je imel že dve, sam ga je bolezen pa trma iztirila)
pa sem se seveda odločila, da danes zjutraj bo pa mogel jest, ker pač tako ne gre več! pa sem mu naredila ovsene kosmiče, suho sadje, ker je pač to že ful jedel, pa ni niti žličko pojedel, pol sem mu pa naredila še banano in kekse, pa spet nič!(v usta mu pa ne morem silit dat, če noče)! ene pol ure sva se borila in jokala(oba že potem)!
pol ga grem pa pač podojit in ko je po pol ure se zbudil in sva se šla oblačit, ker sma šla k mojim mi je pa bruhal! pa sem mislila, da je to ker sva nekaj plesala v dnevni! pol mi je še pa enkrat v avtu bruhal!
ko sva prišla domov sem mu skuhala kosilo: krompir+ jabolka, pa je dal dve žlici v usta in fertik, pa sem ga seveda spet podojila in mi je spet bruhnil!
zdej pa ne vem kaj mu je spet, a bo spet zbolel, al bi lahko bila to kakšna posledica ko sva se zjutraj matrala pol ure da bi jedeluser posted image user posted image user posted image user posted image
čist sem na tleh!!
tako lepo je bilo osem mesecev ni bil nič bolan, še smrkal ni nič, sedaj se nam pa en mesec skupaj že vleče, pa bog ve kdaj se bo nehalo!user posted image user posted image user posted image

pa tak december!
grem vas mal prebrat, da si mal možgančke spočijem, delo bo že počakalo!

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
18.12.2008 14:27:38   
tina50

Jo morm posnet, da jo boste še ve slišale, kako renči moj Renčačo.

le dej, da slišmo tvojo levinjo!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3543
18.12.2008 14:28:48   
tina50

Pa NČK super da maš mal časa za RR, ker si mene v prav dobro voljo spravila. Pikolino morm še darila it zavit, ker jutri ne bo časa. Aja Taji sem pa ene račke kupila pa bundico. Pa ne boste verjetle ni roza, je zelena user posted image .

se strinjam z Lono!!user posted image

Lona user posted image user posted image  za darila

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
18.12.2008 14:51:13   
san
JOOOOJ, JOOOOJ, JOOJ, JOOOOOOOJ pa kdaj ve mislite, da bo meni vse zamujeno uspelo prebratuser posted image . sploh ne vem več kaj vse se dogajaaaaa... aaaaaaaaa...

nimam časa, S P E T !

V GLAVNEM, SAMO POZDRAVIM VAS IN ŽE LETIMuser posted image

sm na hitro ujela čakajočouser posted image user posted image user posted image B R a V O!!!! lepo da si se javila, a mi ni uspelo prebrati kaj se dogaja

pa vilmi se je nekj pripetilo, držim pesti, da je že okuser posted image user posted image

tko, leti, urban že spet vragolije uganja

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
18.12.2008 15:19:42   
Dinki

Skorjica kruha zgleda tako, da je čist poslinjena in nekaj je v njegovih ustih, neki pa v obliki namočenega testa v njegovi dlani user posted image . jabčka ne poje, ga samo cuza. Lepo samostojno poje piškot Plasmon.
Kaj čem, prisilit ga ne morem jesti trde kose prej kot bo sam to začel.

Neposredna povezava do sporočila: 3546
18.12.2008 15:21:25   
Dinki

Bravo Titu za zobel user posted image , pa učičat se zna ...  vav, ta teden ima očitno eksplozijo napredka!user posted image user posted image user posted image

hvala NČK. Ja ta teden nam čist dogaja na polno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3547
18.12.2008 15:31:03   
Dinki

sem včeraj pisala Tanč na med.over in sem jo spraševala zaradi gibanja in hranjenja! pa mi je rekla, da bi mogla it nujno v RA!!!!! glede hrane je pa rekla, da bi mogu met pri tej starosti že 3 samostojne obroke! Lan ima pa enega!!!!! (je imel že dve, sam ga je bolezen pa trma iztirila)
pa sem se seveda odločila, da danes zjutraj bo pa mogel jest, ker pač tako ne gre več! pa sem mu naredila ovsene kosmiče, suho sadje, ker je pač to že ful jedel, pa ni niti žličko pojedel, pol sem mu pa naredila še banano in kekse, pa spet nič!(v usta mu pa ne morem silit dat, če noče)! ene pol ure sva se borila in jokala(oba že potem)!
pol ga grem pa pač podojit in ko je po pol ure se zbudil in sva se šla oblačit, ker sma šla k mojim mi je pa bruhal! pa sem mislila, da je to ker sva nekaj plesala v dnevni! pol mi je še pa enkrat v avtu bruhal!
ko sva prišla domov sem mu skuhala kosilo: krompir+ jabolka, pa je dal dve žlici v usta in fertik, pa sem ga seveda spet podojila in mi je spet bruhnil!
zdej pa ne vem kaj mu je spet, a bo spet zbolel, al bi lahko bila to kakšna posledica ko sva se zjutraj matrala pol ure da bi jedeluser posted image user posted image user posted image user posted image
čist sem na tleh!!
tako lepo je bilo osem mesecev ni bil nič bolan, še smrkal ni nič, sedaj se nam pa en mesec skupaj že vleče, pa bog ve kdaj se bo nehalo!user posted image user posted image user posted image

user posted image
Tina50....razmišljam.....
a narediš Lanu dovolj redek obrok. Da mu ne narediš pregosto pa da mu zaradi tega ne gre?
Kaj pa če je problem bolj resen glede na to, da revček vse pobruha? Kaj če je kaj narobe z želodčkom? Še malo eksperimentiraj s hrano in če mu nič ne ostane v želodčku, torej da pobruha, bi ga jaz peljala k P.
Kaj pa kupljene kašice Frutek ali pa kakšna kašica, ki se naredi z vodo? Mogoče bo to bolj maral....

ma mi je kar hudo zate in za Lana user posted image
držim pesti, da bo bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še nekaj....
Zofy, tebi sem obljubila, da se pom pozanimala za čevljčke pri naši dr. v RA.
Ona priporoča in zelo pohvali čevljčke Elefanten http://www.elefanten.de/Elefanten/en/Elefanten_marke_philosophie.html jih pa prodajajo v prodajalnah Deichmann pri nas. Jaz mu bom zagotovo kupila ene od teh ko o začel hoditi. 

zdej pa grem.
Danes greva z mojim na koncert Bjelo Dugme user posted image user posted image  upam, da se mi bo ratalo odklopiti in da me ne bo skrbelo za Titka, pa da bo seveda priden ko naju ne bo.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
18.12.2008 16:22:27   
lucalu
Nekaj sem pospravila, dete sem nahranila in ga uspavala... zdaj imam pa spet malo časa za RR! user posted image

Jaz morem tudi Saro pohvalit, da je danes se oprijemala mize in naredila nekaj korakov. Zna se usest ko stoji na rit, je kar previdna in potem po vseh 4 naprej, se usede, vstane,.... to je cel dan gledanja za njo.

Bravo Sara za prve korake!!! user posted image

Klinc jih gleda pediatre user posted image .

user posted image

Glede posnemanja gospodinjskih opravil naj pripomnim, da je moj user posted image  glede tega v strašnem razvojnem zaostanku, a ga naj k P peljem????

user posted image user posted image user posted image , poskusi! bo ga verjetno dala na RA

user posted image user posted image user posted image  dobra ideja ... a mi bojo pol zrd tega podaljšal porodniško ... se bojim, da mi bojo prej kakšno globo naštimali ...user posted image

Danes sem kazala kako se živali oglašajo ... user posted image  to je bilo smeha. Js ji meketam, ona pa renči nazaj user posted image user posted image user posted image . Ko sem ji pa leva oponašala, je bila pa čist preč od navdušenja, je kar na noge vstala in renčala nazaj user posted image user posted image user posted image . Sva bili 2 levinji.

Bravo Anja... levinja mala!!! user posted image

NA srečo je naš Nik zelo priden fantek in lahko zraven njega narediš čisto vse!

Ima zelo velike fleke po obrazu in iz njih včasih teče brezbarvna tekočina! Sem to prebrala, da je to DERMATITIS!SMo kupili neko kremo, ki je posebej za to in upam, da bo kaj pomagalo!Ali iam vaš probleme z alergijo in kakšni "flekci" so bili?  K dermatologinji smo naročeni 30.1.2009! Super, kajne!?

Bravo Nik, da si tako priden fantek!!! user posted image user posted image user posted image
Glede dermatitisa ti pa ne znam pomagat... mi, na srečo, nimamo nobene alergije.
Pa, seveda, krasen fantiček!!! user posted image user posted image user posted image

... joj saj ne vem, če bi povedala ... user posted image  ...  ravnokar sem se vrnila iz preteklosti. Sem brala zadnje dneve nas marčevk, marčevke 3. del  ... je bilo napeto! user posted image  In veste kaj ... tema ni zaklenjenauser posted image , a gremo tja še kaj napisat user posted image  bo izpadlo buuuuuhuhu, duhovi iz prihodnosti so tuuu! user posted image

terida super slikice!!! In Erika je sevda prava lepotička... user posted image user posted image user posted image  mislim, da bo z novo frizurco Taiu še bolj všeč! user posted image user posted image user posted image

Zadnjič me je Maks med dojenjem, ko je že zaspal ugriznil in me tako booli že tri dni, da komaj dojim. Ranca se mi vsakič odpre in me boli za znoret. Mi je P dala eno kremo. Je mal boljš.

Auč!!! Špela100 upam, da se ti ranica čimprej zaceli!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi obvladamo že toliko stvari, da je joj...pa ful je viden napredek zadnje tri tedne
- pa kako ribe delajo
- pa kje ima mami nos
- pa kje ima maks nos
- pa kje je kravca
- pa kje ima kravca učke
- pa še....

Bravo Maks za toliko znanja!!! user posted image

Lucalu upam, da se noči kmalu umirijo. Te čisto zastopim, pri nespanju in nošenju po rokah pa res!  Taia pa verjetno matrajo dvojkice in ne trojke. Ker pred trojkami pridejo še štirice. Čuden vrsti red, ampak tako to gre. jaz sem pri Juliji zdaj namesto šetkanja in guncanja po rokah uvedla, da leži v postelji, jo sploh ne dvigujem, ampak jo v psotelji božam, ji držim roko na prsih, da me čuti. Je veliko lažje kot pa stalno nošenje. Poleg tega sem tudi ugotovila, da se Julija veliko bolj zbudi, če jo vzamem iz postelje kot pa če je v njej in jo tam poskušam uspavati nazaj. Pa uporabi kakšen calgel za zobke al kaj podobnega, nam je pomagalo.

Hvala Vilma!!! user posted image
Jaz uporabljam Gengigel in se mi zdi, da kaj dosti ne pomaga... pa itak mi ne pusti mazat, ker ga očitno boli že, ko se ga dotaknem, tako, da pač čakam, da pokukajo ven! Bi pa kar naprej nekaj grizel (dudo si narobe obrne in podobne bedarije)... potem ga pa boli, ampak, če mu pa vzamem, je pa jok že prej... skratka - groza! Tile zobki nam bodo očitno dali vetra... to je za vse prespane noči do sedaj... me je že svakinja svarila pred temi zobki... joj, kolikokrat se zdaj spomnim na njo!!!

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
18.12.2008 16:40:00   
gaya24
Ma me ni 2 dni gor in spet je tolk napisano, da ne folgam brat. Se vidi, da je vreme takšno, da smo vse doma.user posted image

Bravo Tit za zobke in za sedenjein vsem ostalim za napredkeuser posted image user posted image user posted image

Tai upam, da bojo zobki čimprej zunaj, da boste v miru spet spali.

Lanu pa tudi ena user posted image , da bo postal spet pravi jedec.

Js pa pišem ta post že pol ure, ker vsako minuto nesem Maja na drug konc dnevne in je že v sekundi pri meni.Pol se pa prime mojih nog in je v šusu pokonci in pol še mal eksperimentira, da se sam z eno roko drži in potem je spet na riti user posted image . Prav smešen je, bušk je pa tud že ene par pokasiral user posted image .

Zdej pa moram it ker se je naveličal, pa zaspan je že mal. Ga grem dat spat.

papa

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?