Anonimen -> Ginekolog/inja v MB,Ptuju,Slov.Bistrici?! (8.10.2008 9:07:47)
|
Pozdravljene! Mene zanima, če mogoče katera ve za ginekologa/injo v MB,Ptuju,Slov.Bistrici oz.okolici, ki še sprejema nove pacijente??? Včeraj sem bila naročena na prvi pregled v ZD Adolfa Drolca (pri X ginekologinji) pridem tja (naj povem da nisem iz MB,fant si je moral zrihtat dopust,jaz pa tudi sem se skoraj skregala s šefico, da mi je dala fraj preko ŠS)sedim v čakalnici po dobre pol ure me pokličejo in nakar mi pove da ima gospa doktor bolniško [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Skoraj sem popizdla...ne vem zakaj potem jemljejo telefonske,če ne morejo javit da ne delajo!!!!!???!!!Vedno ko jo jaz rabim babe ni!!Sem v 11 tednu in še zdaj nisem imela prvega pregleda...bog ne daj, ampak kaj če je s baby-jem kaj narobe?!Zdaj me je naročila na naslednji teden, ko bom že v 12 tednu. Meni se zdi vse skupaj malo pozno, glede na to da delajo splave do 10 tedna (če se ne motim)kasneje pa je potrebna komislija...zdaj samo molim da je vse vredu in da ne bo prišlo do kakšnih zapletov!Resno razmišljam o menjavi ginekologinje, zato se obračam na vas, če katera ve za kakšno, lahko je tudi ginekolog, samo da obvlada svoje delo in je na voljo ko ga rabiš, ne pa da dela ko se mu zljubi!
|
|
|
|