RE: Ginekolog/inja v MB,Ptuju,Slov.Bistrici?! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Detece -> RE: Ginekolog/inja v MB,Ptuju,Slov.Bistrici?! (24.10.2008 17:51:04)

IZVIRNO SPOROČILO: Pacota

Dr. Neli Petrovic v ZD pa odsvetujem!!!

Sem bila pri njej 23x v enem letu zaradi hudih tezav, pa ni nic naredila!

Se sreca, da je sla v porodnisko in sem naletela na dr. Sabino Ozimic (nikoli je ne pozabim, tako sem ji hvalezna). Samo pogledala je "noter", odredila odscip in me po nekaj dneh osebno poklicala in urgentno poslala v bolnico. Resila me je kemoterapije in mi omogocila, da mi niso rabili odvzeti maternice, tako da sem danes srecna nosecka (ceprav z nujno cerklazo).

Joj tukaj se pa nebi morala bolj strinjati. Sama nisem imela te sreče da bi šla v dr. v porodniško. Sem pa tudi bila urgentno poslana v bolnico na operacijo in izgubila jajčnik. Imela sem veliko cisto 10x12 cm in je nikoli ni opazila, zato ker mi nikoli ni delala UZ, pa vedno sem jamrala da me bolijo mezisi za popi...Tako dolgo dokler se ni že na oko vidla da nekaj ni vredu z mano.
No pa še nebi bilo tako, le me nebi kasneje čez pol leta (so sestre menda založile papirje) nadirala, da jih nisem prinesla in naj si ne zmišljujem....full freht...nato pa delala Uz in mi levi jajčnik (ki ga ni bilo več, vendar ni mogla vedeti ker ni imela papirjev) izmerila!!! Zadnjič sem prestopila njena vrata. Takrat sem bila stara 22 let in zanjo smrkla, ki ji itak nič ne more bit in dela gužvo v njeni čakalnici...

Morala sem to povedati....

T.A.T -> RE: Ginekolog/inja v MB,Ptuju,Slov.Bistrici?! (30.10.2008 17:41:54)

ŠUČUR VESELIN JE ZAKON!!!!!

T.A.T -> RE: Ginekolog/inja v MB,Ptuju,Slov.Bistrici?! (30.10.2008 17:43:27)

zdaj sem komaj videla...NELI PETROVIĆ je resnično katastrofa!!3 leta sem bila pri njej in samo 1x sem jo videla ostalo so me stalno pošiljali k drugim g. ker nje kao ni!!!!

VRTNICA84 -> RE: Ginekolog/inja v MB,Ptuju,Slov.Bistrici?! (30.10.2008 19:11:10)

Jaz imam dr. Kudrovo in sem zelo zadovoljna z njo. Mislim, da še sprejema paciente. Ti priporočam.

Barbara111 -> RE: Ginekolog/inja v MB,Ptuju,Slov.Bistrici?! (30.10.2008 19:22:29)

jaz pa dr.Đukanovića nebi zamenjala ,razen za dr.Šučura ,če bi on mral kam drugam v službo.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]