ellie -> RE: Vedeževanje (25.8.2009 15:19:38)
|
Ponavadi se res obračajo na vedeževalke ljudje, ki imajo probleme in ne vidijo izhoda. Sama sem bila tudi pri parih. Ampak samo takšnih, ki ne računajo nič oz. daš po lastni presoji. Sem pa dobila občutek, da dostikrat gre bolj za nekakšno telepatijo. Sploh ko ti znajo povedat o stvareh, ki jih sam že tako veš...kot da bi te brali kot knjigo. Tako kot tista miza, ki se dviga. Sem pa vseeno tudi zvedela dosti za prihodnost...in se je do zdaj uresničilo. Ena mi je celo mesec zanositve napovedala. In je zadela[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] zdaj pa še čakam, če se bom res poročila s trebuhom. In vedno bolj razmišljam, da se to res zna zgodit...ker imava probleme pri urejanju očetovstva. Drugače poroke ni v planu. Čeprav mi je vse skupaj bolj kot ne larifari. Se pa dostikrat obrnem na eno, če imam kakšne probleme. Pa ne zato, da bi mi karkoli napovedovala...ampak zato, ker se mi zdi ful dobra psihologinja. Ali pa na eno astrologinjo, ki mi je delala astrološko karto. Res imata obe takšen pristop, ki ga najbolj potrebuješ, ko si na tleh.
|
|
|
|