RE: Vedeževanje (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


diva 4 -> RE: Vedeževanje (25.8.2009 15:28:06)

To temo ste pa tudi iz naftalina potegnile [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Anonimen -> RE: Vedeževanje (25.8.2009 15:52:23)

Ne verjamem vedeževalkam, verjamem sama sebi ter da si sama utiram pot v prihodnost, v lastno odgovornost za svoje življenje.




Leela -> RE: Vedeževanje (25.8.2009 16:24:42)

IZVIRNO SPOROČILO: ellie

Ponavadi se res obračajo na vedeževalke ljudje, ki imajo probleme in ne vidijo izhoda.


To, ali pa se še iščejo, z nečim niso zadovolnji.

Kakšna je verjetnost, da je/bo mlada ženska noseča? ali pa da boš imel prometno nesrečo? To zgleda vsem napovejo. saj prometna nesreča je tudi, če se ti kdo zaleti v vrata na parkirišču. Potem pa ne veš ali je to mislila ali kaj. 

Sorodnica, ki je stara čez 70 let še zdaj čaka prometno nesrečo. Pravi, da ni glih fin občutek. Sicer jo je po tistem en na rahlo z motorjem na rit zbil. ampak ni čist prepričana ali je to to.
ne hvala, brez veze.

Ne trdim, da kakšen ne vidi v prihodnost, sigurno pa ne cela poplava vedeževalk.




KIKI**** -> RE: Vedeževanje (25.8.2009 16:39:28)

IZVIRNO SPOROČILO: Dr. House

Ja, vedeževanje je branža, v katero lahko vlagaš, če imaš preveč denarja. Čestitam za nateg[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] .

Ampak za tistih 20%, ki jih ni ugotovila, zahtevaj nazaj denar.

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image]



Je blo zastonj, ker je od kolegice znanka vedeževala, tko da [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]