|
RE: A je možno, da kdo bere tvoje ZS, brez da... 8.10.2008 11:15:44
|
|
|
|
oka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Daschi [ Vidiš, s tabo se pa popolnoma strinjam. Sploh nekatere stavke si zelo lepo napisala. Upam, da jih bo prebral še kdo, morda kdo, ki sodeluje na tej temi. pa se je mogoče tudi dotikal na nek način ZS-jev, ampak v malce drugačni obliki. In, si moreš misliti, ravno tako je te, recimo jim ZS-je, nosil drugam, se hihital iz težav mamic in jih celo zasmehoval in označeval za primitivne. ne mešam se v takele spore: Ala 3-letniki, ampak, če se pa morda čisto malo tičejo tudi mene in mojega življenja, mi pa res ni vseeno. Ker nekateri, življenje imamo in ga radi živimo in morda nočemo obešati na veliki zvon. Morda imamo zato določeno obliko ZS-jev, za katere želimo, da jih preberejo samo tisti, ki jim mi to dovolimo. O prenašanju težav drugim in norčevanju iz njih in o tem kje vse se najdejo take navade bi se dalo napisati marsikaj zanimivega, pa ne bom, ker premorem toliko olike, da vem, da se to ne pončne. In še enkrat: ni pomembno kaj je kdo pisal, komu in zakaj. Prav tako ne karakter tistega, ki je to pisal. Bolj svinjsko je to zahrbtno vohunjenje in prenašanje naokoli in to pod krinko česa? Mogoče dobrotnosti kot češ: "poglej kaj je ta pa ta o tebi pisala..." A ni očiten namen to osebo osmešiti, jo očrniti?A je tebi dobrohotno to, da je nekdo vohunil naokoli in potem to veselo prenašal? Pa hudiča, saj si bila na ta način prizadeta tudi ti (če si se našla v teh sporočilih seveda). Če bi meni vohun posredoval take informacije, bi ga sterala v tri krasne. Ker močno dvomim, da je bil motiv tega vohunjenja dobrohotnost. Prej ena velika zlonamera, diskreditirati uporabnico, ki je marsikomu zaradi direktnosti trn v peti. Znano pa je, da nekateri uporabniki na tem forumu direktnosti ne prenesejo. Se mi pa zdi, da ima veliki procent uporabnikov tega foruma težave z dojemanjem virtualnega sveta oz. prišli so tako daleč, da ne ločijo med virtualo in realnostjo.
|
|
|