|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako ste otrokom izbrale ime?
18.3.2005 6:15:33   
Anonimen
Gina pa v jok, saj je po moje sploh prvič povedala, kako je njenemu otroku ime...!

(odgovor članu Tada)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
18.3.2005 6:29:26   
Anonimen
Jaz sem imela še iz OŠ izbrano ime za fantička Sergej, tudi mojemu je bilo všeč in sva do enega 8. meseca mislila, da bo Sergej. Pol sva se pa še mal pregovarjala in razmišljala (s čim le :zmeden2:) in on kar naenkrat izusti : Vito. In je Vito.

punčara bi bila Vida ali Marta ali Neva.

(odgovor članu Tada)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
18.3.2005 7:31:26   
TARA in MAJ
izbirali smo med imeni Maj in Nik vendar ker smo ga maja naredili je tako prevladalo ime Maj:)

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 28
18.3.2005 8:28:17   
ily
Midva sva tudi najprej izbirala po principu: print z interneta, potem pa obkrožit, kaj je komu všeč. Jasno, da nisva prišla skupaj!:)- Razen enkrat, da bi pa morda lahko bil-a Gaj-a.
Še leta nazaj, ko sva bila še fant in dekle, sva se nekaj pogovarjala in sem jaz rekla, da berem grška popotovanja, in da je tam ena deklica, Zeusova vnukinja, modrih oči in do pasu segajočih, valovitih pšeničnih lask; in da ji je ime Ileja. In da mi je ime ful všeč! Pa je rekel:˝Meni tudi! Se pravi, da bova enkrat midva imela Ilejo!?˝. In tako še večkrat, tudi ko sva čakala Nanj-o. Ko je bil pa čas, da se zmeniva za ime, je pa kar nekaj stokal, da pa ne bi, da grškega imena pa res ne, pa še tako je drugačno, pa vsi bodo mislili, da je Lea....(zdaj smo se že navadili in hitro vsakemu povemo, da je Ileja, z i in j vmes in ne LEA!!!)! No, pa sva na koncu, po mučnih pregovarjanjih, le pristala na Ileji. In tudi ostala! Najina Pika je pa ravno taka, kot sem jo imala takrat v mislih, čeprav sva z možem ˝mešala˝ njegove srednje-rjave gene z mojimi temno-rjavimi!:)-
Za :modri: je pa mož hotel, da bi bil Jan, meni je bilo pa to tako preveč ˝samovšečno˝; zame, namreč, ker sem jaz Jana!:ups: In sem hotela ˝svetopisemskega˝ Jono ali pa Joba. In še vedno bi ga rada imela! No, če bi bil fantek, bi bil gotovo nekaj izmed tega dvojega, ker sem bila po ˝slabem spletu okoliščin˝ sama v porodni in bi mu potem verjetno tudi sama izbrala ime.:)

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 29
18.3.2005 8:33:28   
Lenny
Midva sva se dogovorila, da za punčko izberem jaz, za fantka pa v.d. mož. Jaz sem se takoj odločila za Ano, moj dragi pa dva tedna pred PDP še ni nič povedal. No, potem se je le odločil. In nikoli ne bom pozabila, ko je ob 22.15 v porodni sobi rekel: "Miška imava. Jureta imava!" Takrat sva oba jokala od sreče :love:

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 30
18.3.2005 8:34:04   
Skye
Da se še jaz javim.......kljub temu, da še nimam :duda: imam pa imena že izbrana...nikoli ni prehitro;)

če bo punčka bo Kiara
če bo pa fantek bo pa Tai
če bosta pa dvojčka pa bosta Tai in Tia.... Tai in Kai

Imena izbrala kar iz glave....ker so mi všeč:bravo::bravo:

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 31
18.3.2005 8:38:18   
Anonimen
Tako zelo kitajsko zvenijo :ups:

(odgovor članu Tada)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
18.3.2005 8:40:34   
Skye
mogoče:zmeden2:

Ampak, to pa bo tud vse, kar bo kitajskega:)-:)-

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 33
18.3.2005 8:42:55   
Anonimen
No, kašna kitajska hrana bo še pala vmes,ne :ups:

(odgovor članu Tada)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
18.3.2005 8:44:46   
Skye
mogoče...čeprav mam rajši mehiško, kar pa še ne pomeni, da so mi všeč njihove nanizanke:):)-

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 35
18.3.2005 8:47:25   
Anonimen
Jst kitajske sploh ne prebavljam, prave mehiške pše nisem probala.

Za une nadaljevanke pa cajta ni, čeprav včasih zjutraj ob 6-ih, ko se v spalnici že pali TV, da mava s tastarim vsaj še pol ure mira, vidim, da so ene kar hude bejbe. Sam ne vem, če so glih mehiške...:zmeden2:

(odgovor članu Tada)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
18.3.2005 8:51:47   
African queen
Midva sva pa izbirala med biblijskimi imeni,ker imava oba ime iz Biblije.Za Jakoba sva se odločila skupaj(ker je bil Jakob tudi moj dedek)za Samuela sem pa jaz navijala(on je hotel Emanuel)ampak na koncu je popustil:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 37
18.3.2005 8:54:07   
Skye
Samuel...lepo ime....tako mogočno:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 38
18.3.2005 8:55:46   
Anonimen
Ja, Sarita, lepa imena imaš ;)

(odgovor članu Tada)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
18.3.2005 8:58:07   
MINEJA
Midva sva takoj vedela za punčko, da bo AMELI. Za fantka pa se nisva mogla zediniti. Moj mož je želel TIN-a, jaz pa NAJ-a. No in nekega večera, ko je zmanjkalo elektrike sva se vlegla v posteljo in razgrnila debato o fantovskih imenih. In kar na lepem moj mož pride na dan z idejo TINAJ. Vprašala sem ga od kod ta ideja in mi je povedal, da je združil najini imeni:TIN+NAJ=TINAJ!Meni je bilo takoj všeč, tako da imava danes res najinega korenjaka TINAJA.
Čez par let pa upamo da bo AMELI!

:duda::duda::duda:

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 40
18.3.2005 9:00:25   
baguSka
Men so pa všeč tvoja imena mineja...full. Sploh Ameli.;)

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 41
18.3.2005 9:08:40   
Rozalija
Midva sva pa gledala seznam imen in jih izpisovala kar nama je bilo všeč.... pol pa gruntava pa rečem ... men je najbolj všeč Lana, pa pravi moj... men tudi....

Za fantka nama pa ni bilo nobeno ful všeč....

No tako da izbira ni bila težka, sam kaj bi bilo če bi bil fantek pa ne vem.

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 42
18.3.2005 9:11:42   
pravljica
midva (oz moj) sva bila prvič prepričana da bo :modri: in sva imela samo ime zanj - GAJ...joj, kako so se vsi zmrdovali! vsak je napovedal punčko, zaradi smotanega imena za fantka...in res je bila...ime je pa prišlo na plano v porodni sobi skupaj z njo...všeč mi je bila Kaja, ampak tako je ime moji psički pri starših, zato je zdaj Taja
tokrat vemo, da bo :modri:, a ime imamo za :roza: :zmeden: ...TINA, ker bi naj bilo an T in 4 črke kot pri prvi pupi...za fantka je malo težje...Taja bi imela Jana, pa sem rekla, da če že, potem bo Tjan...všeč mi je pa tudi Timo...me zanima, kaj bo na koncu 9nebesa

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 43
18.3.2005 9:13:12   
Anonimen
"A ti je všeč za punčko ime Ana?"
"Ja. Zelo."
"Pa za fantka Matija?"
"Itak."

In imava Ano, in če bo kdaj fantek, bo Matija.

(odgovor članu Tada)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
18.3.2005 9:19:15   
Tinna
Midva sva tud nekako tako kot Meta. "ali ti je všeč?"

No oba sva se stinjala, da bo fantek Luka in tako tudi je. Čeprav me je mene ene dva dni preden sem šla rodit, da bi pa jaz spremenila ta predlog in bi bil Anej. A je moj dragi popolnoma vztrajal za Luko. Sicer nisva vedla kaj bova imela a sem bila skoraj prepričana, da bo fantek. Punčka bi bila pa Lana.:roza: (pa drugič).

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 45
18.3.2005 9:27:56   
NinKa
Midva sva rekla, da jaz določim za fantka, moj dragi pa za punčko.

Moja izbira je bila Patrick, od dragega pa Melanie. Zakaj sem izbrala Patrick, ker mi je že od nekdaj všeč.

Dobili smo fantka.

Če bomo še imeli kakšnega :duda:, pa bo oba imena izbral moj dragi. Da bo fer.

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 46
18.3.2005 12:10:13   
viv_
Pri nas za fantiča sploh ni bilo dileme - bi bil Gabrijel IV. (nobel, a ne?) hehe...

No, ampak kot veste ni bil... bila je Mirna :) Med potovanjem po Turčiji sva spoznala Kurdinjo z imenom Pinar in nama je bilo obema zelo všeč. Potem sva pa razmišljala, da bo pri nas to izpadlo malo čudno, tuje, tista moja kategorija "kar nekaj" in sva iskala slovensko oz. slovansko ime s podobnim zvenom in prišla do Mirne.

Sta bili pa obe imeni (za :modri: in :roza:) izbrani še preden sem bila noseča.

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 47
18.3.2005 12:20:59   
pravljica
hmm, kori, o čem ti to :zmeden:

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 48
18.3.2005 12:23:30   
Erdbeere
GIna nimaš edina Dorian-a moj sosed je tud Dorian ima pa sestrico Amadejo....meni nenavadna imena ampak lepa

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 49
18.3.2005 12:29:40   
Žan Luka
Ker sem na začetku nosila dvojčke, sva imela zbrana imena za deklici Timeja in Tinkara, za fantka pa Žan Luka in Teo ali Naj. Ker pa je enemu pikcu nehal biti srček:angel: pa sva bila radovedna ali bije srček še punčki ali fantku? Ko pa so nama povedali,da je ostal fantek sva se soglasno odločila za Žan Luka!!
Lp:sloncek:

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?