ily
|
Midva sva tudi najprej izbirala po principu: print z interneta, potem pa obkrožit, kaj je komu všeč. Jasno, da nisva prišla skupaj!:)- Razen enkrat, da bi pa morda lahko bil-a Gaj-a. Še leta nazaj, ko sva bila še fant in dekle, sva se nekaj pogovarjala in sem jaz rekla, da berem grška popotovanja, in da je tam ena deklica, Zeusova vnukinja, modrih oči in do pasu segajočih, valovitih pšeničnih lask; in da ji je ime Ileja. In da mi je ime ful všeč! Pa je rekel:˝Meni tudi! Se pravi, da bova enkrat midva imela Ilejo!?˝. In tako še večkrat, tudi ko sva čakala Nanj-o. Ko je bil pa čas, da se zmeniva za ime, je pa kar nekaj stokal, da pa ne bi, da grškega imena pa res ne, pa še tako je drugačno, pa vsi bodo mislili, da je Lea....(zdaj smo se že navadili in hitro vsakemu povemo, da je Ileja, z i in j vmes in ne LEA!!!)! No, pa sva na koncu, po mučnih pregovarjanjih, le pristala na Ileji. In tudi ostala! Najina Pika je pa ravno taka, kot sem jo imala takrat v mislih, čeprav sva z možem ˝mešala˝ njegove srednje-rjave gene z mojimi temno-rjavimi!:)- Za :modri: je pa mož hotel, da bi bil Jan, meni je bilo pa to tako preveč ˝samovšečno˝; zame, namreč, ker sem jaz Jana!:ups: In sem hotela ˝svetopisemskega˝ Jono ali pa Joba. In še vedno bi ga rada imela! No, če bi bil fantek, bi bil gotovo nekaj izmed tega dvojega, ker sem bila po ˝slabem spletu okoliščin˝ sama v porodni in bi mu potem verjetno tudi sama izbrala ime.:)
|