Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 30.4.2009 15:14:28
|
|
|
|
LANA123
|
zDRAVO...potrebujem oblačila za novorojenčka, vesela bom česarkoli. Potrebujem tudi vse ostalo od flašk, pleničk, lupinice,..vse, če ima katera karkoli...prosim
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 30.4.2009 22:03:47
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bmwjka povej malo bolj podrobno kakšno gugalnico? samo sedišče ki obesiš in se guga al celo? , je zdej vredi
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 2.5.2009 20:46:36
|
|
|
|
Anonimen
|
ja vredi moram pogledat mogoče bi se našlo.....mogoče bo treba kaj prebarvat....je to ovira? javi na zs
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 2.5.2009 20:48:20
|
|
|
|
pikapoloni
|
oj mene pa zanima ce ima katera mamica oblacilca za dojencka.sem studet v veselem pricakovanju in bi prosila za kakersne koli stvari za novorojencka.hvala vsem tina
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 4.5.2009 7:20:53
|
|
|
|
Anonimen
|
podarim jahač-avtosedež in kolo za hrčka! imam pa smuči rossignol ki jih menjam za dve veliki čokoladici milka vse osebni prevzem!
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 4.5.2009 7:43:46
|
|
|
|
Anonimen
|
sama pa bi potrebovala tetra pleničke,posteljico-kinderpet in stolček za hranjenje-trip trap ali katerikoli drugi! hvala lp
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 4.5.2009 8:43:27
|
|
|
|
lumpa6
|
bmwjka imaš zs
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 4.5.2009 9:09:50
|
|
|
|
Anonimen
|
odgovorila pozabila sem dodat da so smuči za odrasle osebe
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 4.5.2009 12:55:08
|
|
|
|
mamica2009
|
Ima mogoče katera za podariti ali po simbolični ceni prodati nosečniška oblačila št. 48? Če ja pošlji/te ZS. hvala
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 4.5.2009 18:03:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoloni oj mene pa zanima ce ima katera mamica oblacilca za dojencka.sem studet v veselem pricakovanju in bi prosila za kakersne koli stvari za novorojencka.hvala vsem tina Jaz imam teh stvari polno. So pa za zimskega dojenčka,ker so debela in podložena. Sem pa iz Maribora.Javi na ZS,če boš kaj imela.
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 4.5.2009 20:48:06
|
|
|
|
LANA123
|
še vedno iščem, če ima mogoče kdo za podarit karkoli za novorojenčka razen vozička in posteljice,karkoli
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 5.5.2009 17:00:58
|
|
|
|
matcar
|
Mi smo stvari že oddali.
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 5.5.2009 21:32:07
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bmwjka sama pa bi potrebovala tetra pleničke,posteljico-kinderpet in stolček za hranjenje-trip trap ali katerikoli drugi! hvala lp A pričekuješ , ali se motim
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 5.5.2009 21:33:33
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bmwjka ja vredi moram pogledat mogoče bi se našlo.....mogoče bo treba kaj prebarvat....je to ovira? javi na zs si dobila moj ZS Gugalnico sem že kupila , ne rabim jo več , tebi pa pošiljam en
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 6.5.2009 12:29:05
|
|
|
|
*alja*
|
Jaz bi rabila kake adidaske št 28, tak za v vrtec, pa kake natikače No če ima katera kaj se priporočam.
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 6.5.2009 17:42:28
|
|
|
|
pikapoloni
|
hvala.res so zelo lepe stvar
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 6.5.2009 17:48:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamica2009 Ima mogoče katera za podariti ali po simbolični ceni prodati nosečniška oblačila št. 48? Če ja pošlji/te ZS. hvala jaz jih imam sam so bolj zimska oblačila če želiš mi javi na zs ( bombažne hlače, trenirka bombažni pulover, dve srajci)
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 6.5.2009 19:42:05
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoloni hvala.res so zelo lepe stvar Malenkost. Upam,da ti bodo prav prišla. Kar pa ti ne bo vredu,pa vrži vstran. Zakaj pa se nepridružiš mariborskim nosečkam? Sem tam bolj aktivna,pa tudi ostale so zelo vredu punce.
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 6.5.2009 20:20:41
|
|
|
|
livia
|
Jaz bi pa rabila trip-trap stolček ali kakega podobnega (lesena verzija). Prosim, prosim, prosim....
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 6.5.2009 23:41:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA IZVIRNO SPOROČILO: Bmwjka sama pa bi potrebovala tetra pleničke,posteljico-kinderpet in stolček za hranjenje-trip trap ali katerikoli drugi! hvala lp A pričekuješ , ali se motim ja no delamo na tem ampak to rabim že sedaj.... aja za gugalnico sem pa videla zs ja ;) pa lepo se gugajte
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 7.5.2009 17:01:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Za punčko, 1 leto: kavbojke, trenirka, jopica ( malenkost vecja kot eno leto) in dvoje rokavicke. Se vedno na voljo plus teniske stevilka 22.
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 7.5.2009 20:37:46
|
|
|
|
cgorjanc
|
IZVIRNO SPOROČILO: cgorjanc Prosila bi ,če ima katera kaj odvečnih oz.,če so premajhna njenemu fantiču letna oblačilca za mojega sinčka in sicer nekje od št.68-74.Hvala! Še vedno prosim!
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 7.5.2009 21:46:15
|
|
|
|
ELMA
|
Mič II sem vam pisala na ZS
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 7.5.2009 21:49:26
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA IZVIRNO SPOROČILO: andmoj ELMA, ne morem poslati zs, zanima me, če so bodyji še na voljo?? Podarila sem eni mamici , ampak bom zdele čez počitnice mal rada naredila v omarami , tko da , če bo kaj, ti sporočim ... Nekaj bodijev imam za podarit , če te zanima piši mi na ZS
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 8.5.2009 7:03:36
|
|
|
|
lumpa6
|
oj ima katera kaj poletnih oblačil za fantiča od 86 dalje in kako obuteu od 22 dalje prosim lp hvala
|
|
|
Pod eno strehoMichonne RRS kom živite?
S partnerjem in otroci (
61%)
Z otroci (
3%)
S partnerjem, otroci in svojimi starši (
25%)
S partnerjem, otroci in njegovimi starši (
11%)
Število vseh glasov: 36Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!