Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: otroška oprema-apeliram na vse!!! 6.10.2008 13:24:44
|
|
|
|
ELMA
|
Sem že temo odprla in podarjam že
|
|
RE: otroška oprema-apeliram na vse!!! 6.10.2008 18:44:44
|
|
|
|
JANAG
|
no saj je lepo, da kdo podari in potem, če potrebuješ vzameš. Ni mi pa jasno, da nekaj podarjaš pa se nihče ne javi?! Po en stran, pa razumem nekatere, da vržejo v smeti . Bote rekle zakaj. Pol pa si preberite tole: Sem na tej rr strani dala, da podarjam ležalnik za dojenčka- rezultat = NIČ no ena se je samo zanimala, druga bi najraje videla da prpeljemo ne vem, v staovanje. V glavnem, sedaj bomo še drugam dali oglas Ja kaj vem, če se pa še tu ne bo nobena javula pa bom mogla vržt v smeti, ker jaz pa tud ne morem met večno zadeve doma. Tudi že ne zarad prostora Hja kaj čmo... Mata pa prav BrankaO in Elma
|
|
|
|
RE: otroška oprema-apeliram na vse!!! 6.10.2008 18:47:13
|
|
|
|
Mišni
|
Ja, zato ker tisti, ki res potrebujejo, povadi niso za računalnikom. Vsaj po moje.
|
|
RE: otroška oprema-apeliram na vse!!! 7.10.2008 12:04:06
|
|
|
|
BrankaO.
|
Mišni že res ima pa sigurn vsaj en sosed!!! jaz sem tako pomagala svoji sosedi do računalnika!ker se otroci učijo pisanja na tipkovnico in je bila sosedina hči pol vedn pri nas sem ji pomagala na tak način da sem v svojem imenu oddala oglas,tudi pripeljala sem ji ga domov(nimajo avta) ampak to le zato ker vem da mož dela po cele dneve!!!če nekaj hočeš oziroma potrebuješ je treba večim povedat!več glav več ve
|
|
RE: otroška oprema-apeliram na vse!!! 7.10.2008 12:16:34
|
|
|
|
Mišni
|
Pri nas je en tak tihi dogovor, nepisano pravilo, da se da tisto, kar je še uporabno in bi rad podaril, pred kontejner. Ne v kontejner, ampak pred. Kdor rabi, pa potem vzame. V bistvu je isto, kot bi peljal nekam, kjer bi se to zbiralo.
|
|
RE: otroška oprema-apeliram na vse!!! 8.10.2008 8:16:58
|
|
|
|
caligula
|
jaz bom drugo leto cca feb imela kr neki stvari za dojenčka novorojenčka za podarit, če katera pričakuje takrat, me lahko kontaktira pa se kaj dogovorimo.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?