|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otroška oprema-apeliram na vse!!!
6.10.2008 10:01:06   
BrankaO.
Moram! Zdi se mi absurdno!Noro!!!!
No da povzamem!
Ker imamo mali prtljažnik sem iskala povsod marela voziček!
res da je bilo kr nekaj mamic dobre volje na podarimo.si ampak kaj sem videla!
peljem se mimo kant za smeti pri nas.zraven pa vidim voziček-zložen!drugače ne pobiram ampak sem vseen rekla,da bom, ker je bil videt ko nov!sem mislila da je kej raztrgan-bom pa pošila!in kaj vidim voziček lep,nov,cel!!!!
preverila sem cene-podoben v trgovini stane od 300-400e!!!
hvala mamici ki ga je zavrgla meni je pomagala!
in kaj sem še hotela napisat?!

večkrat komu pomagam ,pošljem ali pride kdo iskat stvari ,ki jih je moja že prerasla ali jih ne potrebujem več!
apeliram na vse mamice pomagajmo drugim ki potrebujejo ne kr mislit "sej noben ne rabi"ali noče" verjemite marsikomu pride prav!
pa niso zato "reveži" ampak lahko tisti denar porabijo za druge stvari ki pa se jih ne dobi drugače!
punce če poznate sosedo-prijateljico,kogarkoli podarite jim ne metat v smeti!!!!!
zapomnite pa si pravi reveži oziroma družine ki res potrebujejo ne bodo tle na netu!!!!

tako morala sem spravit iz sebe,upam da me zato ne boste imele za slabo-spet!user posted image
srečno!!

18.12.1998se nam je rodila prva sončica-Ksenja
17.09.2001 se nam je rodila druga sončica-Sanja
20.1. 2008se nam je rodila zadnja a vseeno zelo ljubljena sončica-Milenca----
ati blažen med ženami :))

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otroška oprema-apeliram na vse!!!
6.10.2008 10:16:36   
Bee
user posted image

Nisi edina, tut jst sm že našla kakšno še zlo uporabno stvar pri smetnjakih.

(odgovor članu BrankaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.10.2008 10:21:19   
Šaki
samo res!
mi smo se zadnič peljali mimo reke čez most in vidm v reki neko kolo in še nek.se moj ustavi in potem ugotovim da je voziček.predvidevam da je bla marelca.
mislmuser posted image
brez veze!
je moj reku če gre iskat pa ni mogu pridt do tja.pa itak je bil ves razmočen.
samo ne vem zakaj je blo tega treba komu vržt v vodo??!!user posted image user posted image

(odgovor članu Bee)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.10.2008 10:39:37   
pikalonca
Branka ne boš verjela, ampak nekaj podobnega sem tudi jaz že doživela. Res pa da ni bil voziček, ampak otroška gugalnica. Mi je takrat še nismo rabili in sem jo dala sestrični, ki jo je bila zelo vesela, saj je bila na izgled kot nova.
Res ne razumem kaj je tako težko dati nekam oglas, da nekaj podariš oz. včasih še to ni treba, saj lahko pride komu iz tvoje okolice že prav.
Mi je pa tudi kolega govoril, ko je delal na deponiji, kaj so vse ljudje vozili na smetišče- od stolčkov za hranjenje, hojic, še delujočih radijev,stolpov,... ni da ni.
Jaz če kaj ne rabim več, pač podarim naprej, saj se vedno kmalu kdo najde, ki to rabi.
Mogoče ima še veliko ljudi v glavi kompleks, da fehtajo in jim je nerodno. Priznam, da sem se s tem kompleksom tudi sama dolgo časa borila, ampak sedaj vzamem kar mi ponudijo in poprosim, če kaj rabim.

Ko smo že pri prošnji bom pa kar tukaj vprašala, če ima katera otroško (mladinsko) sobo, ki je ne rabi več, bi je bili mi zelo veseli.

Vsem pa resen nasvet, da dvakrat premislite preden kakšno stvar zabrišete v smeti...

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.10.2008 10:41:12   
Mišni
Ja pa saj zato je pa dala voziček PRED smeti in ne V smeti. Da ga lahko kdo vzame.

Mi tudi kdaj za kakšno stvar tako naredimo. Sem mislila, da je to splošno znano.user posted image

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.10.2008 10:41:51   
Mišni
včasih še to ni treba, saj lahko pride komu iz tvoje okolice že prav.

Ja no, saj tisti potem to vzame izpred smetnjaka.

(odgovor članu pikalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.10.2008 10:46:24   
pikalonca
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

včasih še to ni treba, saj lahko pride komu iz tvoje okolice že prav.

Ja no, saj tisti potem to vzame izpred smetnjaka.

Ja, če ga pač smetarji ne prehitijo.user posted image

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.10.2008 10:53:12   
BrankaO.
že res zraven smetnjaka ampak marsikdo noče ker mu je nerodn ali pa zaradi kompleksa manjvrednosti!
tudi sama najprej nisem vedela ali bi ali ne bi!!!
je pa tudi res da te včasih smetarji prehitijo ali pa celo romi ki potem to preprodajajo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 8
6.10.2008 10:56:21   
Mišni
Kar smo mi dali pred smetnjak, je še zmeraj prej šlo, preden so smeti odpeljali.

(odgovor članu BrankaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.10.2008 10:58:26   
Volga
Pri nas ni panike, Romi vse pregledajo. Parkrat na dan. Sicer pa kar je takega za stran, ponavadi v vreče zapakiram in dam Romom. AMpak vseeno brskajo po kantah user posted image

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.10.2008 11:00:39   
nejcko
Se popolnoma strinjam. Tudi sama sem enkrat na enem forumu odprla podobno temo.

Ja, mene dostikrat kar zmrazi, ko vidim, kaj vse folk ne vrže stran, sploh v času kosovnega odpada. In se isto sprašujem, če je res tako težko se zapeljati par km in to dati na RK ali v azilni dom, varno hišo ipd. Ampak očitno ga res ni čez komot.

Ok, kot pravi Mišni, da da stvari pred smetnjak ali na smetnjak ... fajn, samo se mi zdi, da je ljudem vendarle nerodno tam s smeti pobirati stvari; kdorkoli te bo videl, te bo čudno pogledal in si bo mislil svoje, ljudje pa vendarle želijo ohraniti neko dostojanstvo.

Je pa moj oče enkrat na kosovnem odpadu pobral eno otroško kolo, malo ga je popravil in vsi trije vnuki so se na tem koleščku naučili voziti kolo. Res ni lep kot iz škatlice, ampak deluje brezhibno in mi smo veseli, ker nam naših koles ni treba prevažati sem ter tja, ampak je tam kolo vedno na razpolagouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11
6.10.2008 11:01:01   
dulcinea
Zakaj ne poslikate stvar in daste na www.podarimo.si ? Veliko ljudi bi rade volje šlo iskat kak predmet, ki ga potrebuje.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu BrankaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.10.2008 11:14:27   
BrankaO.
dulcineja kaj drugega pa sem napisala?????
vendar tisti ki res potrebuje mogoče niti nima interneta!!
pa vse še vsaak vzame ne....sem imela kompletke od dojenčka-poslikam se ena mamica javi....pride potem pa mi reče "na sliki je zgledalo bolj novo!"pa sem pripisala da je rabljeno!!!
sam še vseeno raje podarim kot zavržem v smeti!

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.10.2008 11:20:07   
jajula
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Kar smo mi dali pred smetnjak, je še zmeraj prej šlo, preden so smeti odpeljali.

mi smo tud zadnjič umivalnik in eno staro omaro stran metal in preden bi dal oglas in to oddal bi trajal neki časa...pa smo dal pred smetnjak in ni bla ena ura kar tega več ni blo tam. je tud čisto odvisno od soseske in kako je okoli smetnjakov spedenano. pri nas je en tak kevder kjer je čisto in pod streho in tam dostkrat fljudje kaj puščajo.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.10.2008 11:28:23   
BrankaO.
živim na vasi in smetnjaki so ob cesti!ko pridejo romi razmečejo po celi cesti in je včasih tako da še za hodit ni kaj šele za vozit!ker živim blizu sem zaradi svojih otrok šla že kar nekajkrat sama počistit za njimi!zato se mi zdi še vedn bolje dat na podarimo.si ali bolho pa četudi malo še počakam!če je bilo do zdaj lahko doma je lahko še kak dan!se vam ne zdi???

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.10.2008 11:31:31   
Volga
Pri nas pa Romi nič ne razmečejo. Pregledajo, vzamejo in gredo. kar ne rabijo, pustijo v in ne zraven kante.

(odgovor članu BrankaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.10.2008 11:34:05   
muki1
Jaz zavržem res tisto, kar je popolnoma neuporabno. Ostalo pa ali podarim, ali prodam. No, nameravam prodati. Podarila pa sem res že na kile oblačil in igrač. Sem pridna, kar se tega tiče user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.10.2008 11:34:15   
BrankaO.
bodi srečna!pri nas žal ni tako!
mukiuser posted image user posted image user posted image zate! tudi jaz sem taka! če pa se da za silo popravit pa moj urediuser posted image pa porabimo za naše makedonske otroke in vse prav prideuser posted image kar pa ne pa na podarimo.si pa gre 1,2,3...user posted image

< Sporočilo je popravil BrankaO. -- 6.10.2008 11:36:00 >

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 18
6.10.2008 11:36:14   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

Dobr post!
Jaz se strinjam. Ko so bli kosovni odpadki- aleluja, kaj vse so ljude vrgli stran. Jaz sicer pr košu ne bi pobrala, ampak, da bi potrebovala voziček, in da ga ima nekdo odveč- pa z veseljem vzamem.

(odgovor članu BrankaO.)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
6.10.2008 12:25:57   
ELMA
Se strinjam z vami  .....user posted image
Mogoče bi lepo blo TUDI NA RR odpreti eno temo ,,PODARIM DOJENČKU/OTROKU  ,,,

Se vem da je dobrodelnost , ampak to niso otroške cunjce pa oprema user posted image tam je tudi pohištvo .... jaz bim jo odprla sam se ne upam da jo ne bodo  zbrisaliuser posted image , recimo pri nas so doma otroci in hitro prerastejo svoje oblekice , .Sam  včeri najdla pajacke ki jih ne rabimo več ker smo prerastli jih , recimo bi poslikala in podarila tukaj  kakšni mamici , ki to potrebuje , ali mogoče poznamo kero ki bi to potrebovala , ker jaz tudi včasi kaj potrebujemuser posted image  , pa mi je škoda dat denar za tisto kar bom čez 1mesec ali2 vrgla stran ... V Nemčiji ko je kosovni odpad , še obleke zlikajo in zložijo v posebne vreče in pustijo zraven smetnjaka .

Kaj mislite za to idejo , a bi odprle novo temo user posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 6.10.2008 12:28:33 >

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
6.10.2008 12:37:57   
BrankaO.
Elma se pridružujem tvoji misli glede podarimo otrokom na rr !user posted image user posted image
Tudi jaz sem že kr nekaj oblačil dala pa tudi dobila saj je za otroke tako drago ponosijo pa samo pol ali pa je še to prav le kak mesec!
user posted image žal tako je!!
trenutno imam vsega dovolj-oblačil-če pa katera kaj potrebuje pa naj me kontaktira pa bom pokukala če je še kje kajuser posted image edino kar bi vas pa prosila je pa če ima katera kakšne punčke in slikanice odveč???lahko tudi odkupim za kakšno pametno cenouser posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 21
6.10.2008 12:40:37   
ELMA
Če se še kera strinja bomo pa kr odprle novo temo , smo že dve za ....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BrankaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 22
6.10.2008 12:56:35   
BrankaO.
mislim da bi kr morale odpret saj je ta tema že kr malo pozabljenauser posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 23
6.10.2008 13:04:21   
ELMA
Kam naj jo damo user posted image tuki kje je dobrodelnost user posted image

(odgovor članu BrankaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 24
6.10.2008 13:08:48   
BrankaO.
ja itak!!user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?