|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   porod v vodi
17.3.2005 13:22:04   
Anonimen
Živjo!Malo prebiram,kaj je novega v naših porodnišnicah,ker bomo po par letih spet imeli :duda:!!!Juhu!
Kaj ste res vse rodile z EA,je res tako fajn?Kaj pa porod v vodi,nobene ne zanima?Meni je bilo zakon!Če katero kaj zanima,naj se oglasi.
Lep sončen dan vsem!
:metulj:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   porod v vodi
17.3.2005 13:37:24   
primorka26
Ojla!

Kakšne pol leta nazaj je prišel fant z nekakšnega predavanja o potaplanju in tam je bila tudi tema - porod v vodi?! 8)Čisto navdušen kako oh in sploh je to.:zmeden:

V bistvu sploh ne vem kako to zgleda samo kam gre vsa kri in pa voda... A vse plava okrog tebe ali imajo kakšno prečiščevanje... Saj vem, butasto vprašanje samo sploh si ne znam predstavljati. Vem pa, da je za malega super.:bravo:

Uživajte v sončku ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   porod v vodi
17.3.2005 14:38:47   
petraCBU
Mene tud zanima kako zgleda porod v vodi! Če lahko poveš, tako iz lastne izkušnje, teorije o tem je že dovolj.
P.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   porod v vodi
17.3.2005 15:52:00   
Anonimen
Doma mi je odtekla voda in smo šibali v Postojno.Ful sem imela močne popadke ma se nisem odpirala.Nekaj časa sem hodila,ležala ampak me je vsak popadek tako bolel,za umret.Odprta pa skoraj nič.To se je ful dolgo vleklo.Potem so napolnili banjo in sem se šla namakat v toplo vodo.Lahko sem sedela,ležala,klečala,kot mi je pač tisti trenutek najbolj ustrezalo.In lahko sem si naštimala masažo tja,kjer mi je pasalo.Vsake toliko so zamenjali malo vode,da je bila vedno topla.Najbrž pa je bila tudi kaj krvava,ma se tega res ne spomnim,ker me to takrat prav ni brigalo.No,potem,ko sem šla v vodo je šlo vse hitreje.Sem se začela kar hitro odpirat.Babica me je samo še vprašala,če želim roditi v vodi ali grem na posteljo.Pa mi je bilo dobro kar tam.Najboljše mi je bilo,če sem čepela in tako sem tudi rodila.Moja pikica je priplavala na svet!Takoj so mi jo dali in mi pomagali,da sem zlezla na posteljo.
Potem so naju poštimali in konec.Ves čas poroda je bila ena babica prisotna,tudi ginekolog je kar redno prihajal na obiske.Nič nisem bila rezana,šivana in to...In to zaradi tople vode.Ker se ful sprostiš...Meni je bilo res OK.Zato smo se odločili,da gremo spet plavat.Potapljaško opremo imamo pripravljeno.:)
Šibam,me čaka na igrišču ta,ki je priplavala.Se še potem kaj oglasim!
ČAUČAU!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   porod v vodi
18.3.2005 9:25:12   
pravljica
Ir1, od kod pa si, da si imela čas odhitet v Postojno...jaz si ne predstavljam poti iz MB, bi mi pa bilo všeč če bi imela kakšno možnost...pa kako veš, da bo "prosto" takrat , ko moraš rodit? a se že prej dogovoriš v porodnišnici? se je treba prej kaj posebej pripravit na tak porod?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   porod v vodi
18.3.2005 9:28:22   
Tina31
Tudi mene mika, da bi rodila v vodi, pa kaj, ko je ljubljanska porodnišnica tako nazadujoča, da ne dajejo niti EA, kaj šele porod v vodi.
Matr, res se razjezim, ko pomislim da v devetih letih odkar sem 1.rodila ni čisto nič boljše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   porod v vodi
18.3.2005 19:23:43   
Anonimen
No,sej tudi moj G. mi je FUL odsvetoval porod v vodi.Ne vem kaj vse je naštel,da se lahko zgodi.Da je nevarno zame in otročka in to.Pa me ni prepričal.In sem šla v Postojno na posvet kakšen mesec pred rokom.Tam me je en G.pregledal,pogledal je tudi vse izvide,ki sem jih imela v materinski,so me priklopli malo na CTG.In da se ni nič za bat,je rekel.Če bi slučajno šlo kaj narobe,je bilo ves čas okoli mene kup ljudi,pa tudi postelja je tam in vse.Je pa rekel,da mora nosečnost potekati brez zapletov,s tabo in otročkom mora biti res vse OK,da lahko rodiš v vodi.Moja prijateljica je bila sicer ves čas OK,se pa mali na koncu ni obrnil z glavico navzdol in s porodom v vodi ni bilo nič.
Jaz sem bila ful zadovoljna,res.In moja žaba tudi.Še zdej je lahko cele ure v vodi.10 ur/dan na plaži...Po moje so ji zrasle škrge:)-:)-:)-
Zdej,ko to pišem,je v banji,z glavo pod vodo(še dobro,da je toliko velika,da to opravi sama),ker mi je s plaže prinesla tono mivke.Še v gatah jo je imela!Druga žaba pa veselo plava v trebuhu in upam,da bo tudi ta priplavala na svet.
Mislim,da banje ne moreš kar rezervirati.Po moje je to tako:Prvi pride,prvi melje.Bom pa vseeno šla spet na en pogovor ali pregled ali kar bo že treba prej.
Ma sej iz LJ.do PO nimaš daleč,greš lahko tja rodit.Kdaj pa imaš rok?:duda:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?