Anonimen -> porod v vodi (18.3.2005 19:23:43)
|
No,sej tudi moj G. mi je FUL odsvetoval porod v vodi.Ne vem kaj vse je naštel,da se lahko zgodi.Da je nevarno zame in otročka in to.Pa me ni prepričal.In sem šla v Postojno na posvet kakšen mesec pred rokom.Tam me je en G.pregledal,pogledal je tudi vse izvide,ki sem jih imela v materinski,so me priklopli malo na CTG.In da se ni nič za bat,je rekel.Če bi slučajno šlo kaj narobe,je bilo ves čas okoli mene kup ljudi,pa tudi postelja je tam in vse.Je pa rekel,da mora nosečnost potekati brez zapletov,s tabo in otročkom mora biti res vse OK,da lahko rodiš v vodi.Moja prijateljica je bila sicer ves čas OK,se pa mali na koncu ni obrnil z glavico navzdol in s porodom v vodi ni bilo nič. Jaz sem bila ful zadovoljna,res.In moja žaba tudi.Še zdej je lahko cele ure v vodi.10 ur/dan na plaži...Po moje so ji zrasle škrge:)-:)-:)- Zdej,ko to pišem,je v banji,z glavo pod vodo(še dobro,da je toliko velika,da to opravi sama),ker mi je s plaže prinesla tono mivke.Še v gatah jo je imela!Druga žaba pa veselo plava v trebuhu in upam,da bo tudi ta priplavala na svet. Mislim,da banje ne moreš kar rezervirati.Po moje je to tako:Prvi pride,prvi melje.Bom pa vseeno šla spet na en pogovor ali pregled ali kar bo že treba prej. Ma sej iz LJ.do PO nimaš daleč,greš lahko tja rodit.Kdaj pa imaš rok?:duda:
|
|
|
|