|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pogorela pri vzgoji 2
19.11.2008 14:15:29   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: deja777

ja se trudim delat po tem.
no pljuva in grize ne, vendar recimo ko je treba iti spat me začne tepst in brcat, pač vstrajam pri svojem in mu nikakor ne popučam(da bi dobil kar želi). mu probam na lep način dopovedat, da se to ne dela in, da je čas za spanje. saj po nekem času omaga in zaspi, vendar res ne vem s čim ga naj odvadim tega pretepanja?

Pa imate pred spanjem kakšno prijetno večerno rutino? V smislu pravljice po umivanju, crkljanje,...  Pri nas se je s tem navadil. Ker če bi ga direktno od igre potegnila: zdaj pa spat, bi se tudi uprl. Kdo se pa ne bi? Jaz bi se tudi, če bi delala kaj prijetnega, nato pa kot strela z jasnega: zdaj pa konec. Midva mu tudi vedno rečeva v smislu: sedaj pa umit zobe (kar trenutno zelo rad dela, se preoblečt v pidžamo (tega ne mara), potem pa pravljica in crkljanje, nato pa spat. In po vsakem opravilu ponoviva kaj ga še čaka. Tako se ima čas pripravit in ve kaj sledi Pa vsak večer enak vrstni red. Ko smo uvedli to rutino se je kmalu poznalo, da se je navadil. Prej je bil pa ne za spanje tudi, če je že od utrujenosti dobesedno padal po tleh.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: pogorela pri vzgoji 2
10.12.2008 10:13:12   
komarka
hoj, najprej s eopravičujem če ponavljam, ker nisme vsega brala.

Tud men se je en vikend skor zmešalo pr tamaumu, pa je mel takrat 13 mesecev, tk da..in to od samih NE NE nE NE SMEŠ! pa sej se mora otrok upret če ga sam blokiraš...(moje spoznanje)

Poskusi s pozitivnimi stavki-včasih je treba veliko domišljije ampak nrp namesto ne hodit po mizi, pos tolu ne nog nevemkam še- "noge so na tleh".

Med tem k rihtaš tamalo ti tavelika lahko že ogromno pomaga! Lepo se enkrat mirno vsedta in ji povej, da rabiš pomoč in jo prosiš če bi bla ona tvoja pomočnica. ti poda kremo, krpo, natoči vodo v posodico za umivanje, vrže plenico v semti... mislim,da bo to z veseljem anrdila. no, mogoce ne takoj ampak s casoma.

drugac pa mi je ob branju tvojga posta pršlo na misel, da enostavno čuti da si ti zivčna-ker ne folgas vsega, dete, služba, pa se tavelika, pa se izpit....vsaj pr men je blo bistveno drugace k sem se v seb pomirila, Notranje stanje je nalezljio-tako mir kot nemir.

za klofute in pododbno pomaga če ji poveš da to boli in tud njo vprašaš če rada vidi da jo kdo udari. nekak v tem stilu...

več pa nisem pametna :-P

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 27
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Mame tretjino svojega življenja skrbijo za...
Rezultati kažejo, da mame za kuhanje porabijo 3.603 ure svojega življenja, za pranje pa 2.442 ure. Med drugimi dejavnost...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.