naty1989
|
Mariposa08 in Ella Vaju čisto razumem in vama vrjamem, da ko imaš pač skab dan res vidiš vse v najslabši luči. Ampak verjamem tudi da bo tudi ta slab dan ali slabi dnevi 1x minili ali se vsaj zmanjšali. Ja vseeno je tako da dokler ni M je upanje, nikoli se ne ve. Mariposa08 si že naredila kak test morda te pa ravno ta mesec na koncu leta preseneti. In Ella nikoli ne veš, ni rečeno če je bil prvi test negativen da bo drugi tudi. Tudi jaz sem imela črne misli, prav veliko jih je bilo. Mučila sem samo sebe s tem kaj bo, nisem se mogla sprostiti...bala sem se vsakega razočaranja ponovno. In spet znova in znova in kako dolgo še, to je bilo najbolj mučno... Ampak kljub temu zdaj vidim, da je bilo bv vse mučenje skupaj, ker tako ne moreš sam čisto nič vplivat, da bi lažje uspelo. Zato vrjamem da vama bo uspelo, kaj vrjamem vem da vama bo, morda je že blizu ta trenutek. Ja ene punce hočejo biti mamice samo zato, da so mamice, ampak vrjemita mi, da ko začetna evforija mine, češ joj noseča sem jupi, pa ko pride otrok te punce, ki si otroka sploh ne želijo zares ni srečna, niti najmanj. Še več potem šele vidi jaj to sploh pomeni. In ji je morda žal. Brala sem tudi, da nekatere hočejo samo zanosit, samo da vidijo če lahko če so plodne, ampak kaj pa potem sledi pa je drugo vprašanje. Verjetno jim je žal. No in to ni to. Ella mi lahko vrjameš, da če tvoja prijateljica nima doma pošlihtano in nima srečne zveze, da tudi če bo imela 5 otrok ne bo zaradi tega bolj srečna. Ali je to tvoja sestra, ko si govorila o njej? Nisrm ziher. No ampak velja za obe. Jaz sem prav srečna, da nimam kake sestre, ki bi kr rekla da bo imela otroka in bi ga kar dobila, po rečno parih mesecih. Ko bi pa jaz probala pa dolgo nič. Drugače pa sem ponovila test in je kazal čisto enako kot v četrtek. Ju3 grem do G če imajo odprto, da za ziher pove oz.preveri. Ker jaz še vedno mislim da je to ena neslana šala vse skupaj. Ja pa čudno se mi zdi, ker je kontrolna črtica ful močno obarvana - vijolično pa tanka. Debela pa spodaj. To pomeni tanka črta je na debeli. No testna je pa samo debela roza. Ne vem vse mi je malo težko za vrjet res.
|