lola85 RR
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty1989 Mariposa08 Ja po mojem je boljše da bi naredila test prej, tam 30,31.dan, da vsaj veš pri čem si. Ker to čakanje do 33.dneva po M te že čisto napsihira. Je pa odvisno kdaj si imela O, če je bila pozneje bo tudi M če bo prišla kasneje, če je pa O prej, pa je možno da bo M okrog 30.dneva. Naj jaz opišem današnje delanje testa. Sem imela cele kolombocije da sem ga naredila. Najprej sem že tako bila na trnih, naredila sem ga zjutraj, prvi urin. Potem ko si v posodica dam urin, ga je bilo malo premalo, da ni segalo do tistega rdečega okvirčka, potem več nisem vedela kako in kaj pa sem lonček malo obrnila, tako da sem test nekako izvedla, da je potem bil tisti rdeči kvadratek na pol not, ker prek njega ne sme gledat...no tak sem že vedela da sem kiksnila mimo, da to ne bo prav kazalo...pa še se mi zdi da je palčka bila predolgo not...izgleda da se nisem prav zorganizirala pri vsem skupaj. No potem sem čakala 5 minut, pa sem raje beg gledala pa malo poškilila in se je začelo barvat, no testna črtica se je normano pokazala, tako da neveljeven verjetno ni. Potem sem še počakala malo, ni še minilo 5 min in ne boš vrjela začela se je delat druga črtica??? Sama nisem mogla dojet, pa to ni mogoče? Bile sta skoraj enako močni. Ne to ni mogoče mariposa, še zdaj sem čist zmedena, ker testa niti nisem opravla kot bi mogla. Ziher je kak hakl tu, 100%. Zdaj bom malo počakala da pride M ali pa še ponovim test, ker res dvomim v te rezultate, enostavne ne morem vrjet, po mojem ne vidim prav ali pa že dvojno,haha. Ko sem slikala je testa že bila bolj močna, ampak videt pa sta še vseeno te slavni 2 črtici. Ne vem še ne vrjamem, definitivno ponavlkam test. Naty1989, tole je pa definitivno +, CESTITAM❤❤❤🤗🤗🤗
|