RE: Noseča vsak mesec znova (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Ella221118 -> RE: Noseča vsak mesec znova (10.12.2018 17:07:42)

K1234, Naty jaz sem tudi bila tri leta v Mb, ko sem študirala tam :) Mi je blo super, ga kar pogrešam. :)

Naty ja jaz bi tudi raje dva decembra kot januar haha, se mi zdi da se jan+feb vedno fuul vlečeta. Jaz nevem drugače kaj se ta mesec dogaja z mojo ovulacijo, testi so bili do zdaj vsi negativni, pa tudi izcedka ni kaj dosti blo videt. Tako, da nevem ali bo bolj pozna, ali je že bila, ali je sploh ne bo [sm=zmeden.gif].. nevem nimam nekega upanja v tem krogu uglavnem. Včeraj sem zvedela eno novico, ki me je kar malo prizemljila ali kako naj se izrazim.. jo delim še z vami, mogoče kateri pomaga se malo zamislit.
In sicer imam eno znanko, ki si je dolgo želela zanosit. Imela je neke težave in so ji tudi rekli, da mora čimprej v akcijo, če sploh želi kdaj imeti otroka. No in tako sta poskušala mislim da okrog eno leto, ko jima je končno uspelo. Seveda oba zelo vesela in v pričakovanju novega člana. In prišel je tudi čas za prvi pregled - vse bp, slišala sta tudi utrip srca in dobila slikco, standard. Še bolj vesela. No čez nekaj tednov pa začne punca krvavet. Gre seveda do zdravnice, preverijo in naj bi bilo vse ok. Čez nekaj dni se zgodba ponovi, hitro na urgenco in - ni več utripa. To je bilo v 11. tednu in sledil je splav s tabletko. Po splavu jima je bilo rečeno da počakata tri mesece preden začneta na novo poskušat in sta se tega držala. Itak vemo kako je včasih težko čakat že tistih 14 dni po ovulaciji, tako da verjamem, da se jima je kar vleklo. Je bilo pa zato veselje toliko večje, ko je po tem čakanju že v prvem novem krogu znova uspelo. Tokrat je bilo vse ok in par mesecev nazaj je rodila zdravega otroka :) No tu sem jaz mislila, da se zgodba konča in živijo srečno do konca svojih dni :) .. pa žal ni tako. Kmalu po tem ko je rodila, otrok ni želel več piti njenega mleka in ugotovili so ji raka na dojki. In to že v kar zelo razviti fazi (bulico so ji prej ignorirali, ker so mislili da gre za mlečno žlezo..). Tako, da je zdaj začela s kemoterapijo.. doma pa otroček ki si ga je tako želela, zdaj pa ga ne sme niti prijeti v roke. [sm=smiley19.gif]. Nevem sicer vseh podrobnosti, ampak se me je vse skupaj zelo dotaknilo.
Torej, kar sem želela povedat je, da kljub temu da nam je tole obdobje težko, včasih pozabimo, da življenje tudi do drugih ni vedno fer in da je mnogim še huje. Vem, da se v teoriji vse tega zavedamo, ampak se mi zdi da včasih malo pozabimo, sploh če je oddaljeno od nas. Boljše torej, da malo dlje čakamo na naš plusek, pa se potem vse srečno izide in smo vsi zdravi, kot pa da bi npr. zdaj uspelo pa potem šle druge stvari hudo narobe. Upam, da nisem preveč zabluzila..:)))

Lily, upam, da se M ni prikazala in da uživatE zakonsko življenje:)) Javi, ko boš lahko in pa čestitam!

Mariposa, hvala za info:) Ja če je že toliko časa minilo pa res najboljše da greš do G, pa se zmenita za naprej:) Jaz bom tudi klicala že kak mesec prej, če ne bo uspeha. Itak je potem spet polno nekega čakanja..

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (11.12.2018 13:03:00)

Evo rezultati speriograma so super , vse je normalno , tako da lepo vsaj ena dobra novica :) tako da je problem samo pri meni zaradi pco :/ sem si rekla , da se več sekirala ne bom kar bo pač bo . Ella res je kar praviš, žal mi je za tvojo kolegico , da se ji je tako naredilo :( držim pesti, da bo vse še v redu , ji bo otroček dal moči da ae bo borila še naprej . Res je tako si želiko tega a pozabljamo da je tudi naše zdravje na prvem mestu . Jaz zdaj čakam O , po nogem letu bom poklicala in se naročila pri G  na kontrolo pa da vidimo kaj bo rekla . 

Naty kako si ti ? Verjamem , da bi imela kar dva meseca december kot pa januar, ree je januar najbolj depresiven mesec v letu , ampak saj bo kmalu pomlad :) 

naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (11.12.2018 17:50:40)

Mariposa08

No super da je spermiogram dober, oz.normalen, je kar eno olajšanje ne? Koliko pa je star tvoj partner, če ni skrivnost, moj je 33. Ja midva pa sva se o tem malo pogovarjala, sem jaz rekla, da če bi šev na te preiskave, da vidiva pri čem sva. Pa je bil mnenja, da bi sicer šev, ampak bi najprej preko neta naročil eno napravico, da si z njo pomaga, da izvema če je plodnost ali je ni in pač koliko je v %. Zdaj pa me zanima, kaj ve menite o tem? Piše da je zadeva 97%, da ni veliko odstopanj glede na laboratorijske rezulatate. No pač jaz sem zato, da probava najprej to zadevo, da vsaj vidiva kakšnem bo rezultat, v primeru če je pa negativen, pa se bo moral naročiti na te preglede, ker je sicer možno da je lažen test, ampak ti ne veš ne in je bolje da gre na resne preiskave. No če bo pa pozitivno bo pa še ponovil, da vidi če bo 2x spet isto in pa se bo potem odločil če gre raje naprej ali je to zaenkrat to. Ker načeloma jaz mislim da bi moglo prav pokazat, dobro odstopanja so vedno, ampak sej nosečniški test tudi pokaže - in je minus, oz.ima prav, pa tudi če je + si noseča ne. Enako ovulacijski testi pokažejo O, in tudi je O, tako da tudi plodnost če je tako je, če je ni pa žal ni.

ja sej te razumem, tudi meni nič ne diši po praznikih, ni neke pozitive, pač včasih se pokaže malo, potem spet drug dan pa jo kr nekam odnese. Sej prav, brez veze se sekirat nekaj, samo včasih ne moreš da se ne bi, nekako se vrtiš v tem začaranem krogu neuspehov in slabih misli, pa straha kako bo naprej...

Jaz sem pa včeraj bila spet pri G. Sem izvedela kar nekaj novih stvari. No najprej sem imela pregled, vmes mi je govoril, da se bo začelo zdravljenje, kar je dobra novica, da se bo začelo nekaj premikat. Omenjal je neko kliniko, verjetno za neplodnost u mb - ju. Da moraš tam čakati 2,3 mesece da prideš na vrsto...no potem me je pregledal in je povedal kar vzpodbudne novice, da nimam vnetja, pa da sem zdrava in da ne vidi nobene težave, da ne bi mogla zanositi, torej da bom. No potem pa mi je perdpisal te tabletke - clomid, 2 na dan, v naslednjem ciklu, po M. Od 5 - 9. dneva. Kar sem bila kar presenečena, ker nisem pričakovala tega, ker drugače O imam, ampak izgleda da le ni tako vredu in močna, da bi sama zmogla do oploditve, brez pomoči. No to me je kar malo šokiralo, ampak ok, če drugače ne gre, pa hvala bogu, da se nekje začne. No imam pa še ultrazvok da se ugotovi kaj je z O, ta četrtek in pa naslednji, pa potem naslednji cikel spet enako, da se ugotovi kaj se dogaja s telosom in kako reagira. Je pa še omenjal, da če to ne bo pomagalo, pa bo treba it na to kliniko in bomo videli dalje, če ne bo šlo, lahko tudi z enekcijami vzpodbujajo O...No kar me je kar malo strah, priznam. Sem pa tudi vprašala za fanta za O, če se mora prej narediti, pa je rekel da ni potrebe, da če to ne bo uspelo, da se potem pogleda pri njem, oz.pač kako se tam odločijo. Tudi za to prehodnost jajcevodov ali kakšne pregrade če jo imaš je potem tam dalje, zdaj je najprej to.

Tako da zdaj je tako, da sem zmedena, po eni strani verjamem da clomid pomaga, mu zaupam, po drugi pa me je strah, da ne bi bilo efekta. Ne vem malo sem v dvomih. Upajmo pa da naredi svoje kot treba in če je res to problem, da potem tudi pridemo do teh težko pričakovanih rezultatov, ah :)

Tudi meni se že vleče vse skupaj, včasih ensotavno ni konca, pa ko pomisliš, kaj še vse je lahko pred tabo...jaz raje ne razmišljam preveč, ker si kar slabše volje. Je pa vseeno malo olajšanja, da pa je le O malo kriva da še ni uspelo, da je slabša in se bo porihtalo s tem, vsaj upanje je, da je to krivo in je drugo v mejah normale :).

Edino kar me malo čudi je to, da niso pogledali te prehodnosti jajcevodov in teh pregrad prej, ampak očitno sklepajo da ni v tem težave, ne vem mogoče glede pregleda vidijo da bi naj bilo s tem vse ok, pač jaz se s tem tolažim, mislim da ne bi nekega lažnega upanja davali, če ne bi bilo ziher v nekatere stvari. Ali pa je mogoče 90% težav z O in probajo najprej na tak način reševati zadeve, in mogoče 10% z vsem drugim.

O pa naj bi jaz že imela, po sluzi sem opazla, ta mesec je hitra, nisem pa ziher, ker tako grem na ultrazvok, pa mi bo tam potrdil če je to bilo ali ne. Bom potem bolj vedela pri čem sem, je po eni strani kar fajn da grem, da sama ne študiram če je ali ni pa kdaj je, pa dobiš sluz pa ne veš če je to to...

Tebi je zdaj kaj boljše ali še je tista slaba volja?

Ella

Sem prebrala zgodbo s to znanko in mi je zelo žal za njo, res grozna zgodba. Res je, da se premalo zavedamo da s tem ko želimo zanositi gremo na vse ali nič in pozabimo živet pravzaprav. Vse preveč hitimo v to in si želimo, ampak še vedno smo mi in partner prvi potem pa že pride otrok počasi. Ampak kot sama veš, včasih se je kar težko sprijaznit, da še kar ni in nam je težko ob vsem tem.

Ni rečeno da nimaš O, mogoče je samo zaznalo ni, ta O nas večkrat prav heca. Mogoče pa je bolj pozna.

naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (12.12.2018 8:29:52)

Mariposa08

Da se popravim, za fanta za pregled sem vprašala, sem narobe napisala za O,haha. Sej moški nimajo O 😁. Kaj bi bilo da bi še jo oni imeli, jim po eni strani kar zavidam,haha. To bi bilo še enih težav,haha. Malo heca. 

Tudi jaz kak stopim na cesto vidim same vozičke. Ne vem če sem samo jaz tu brez ali kako? No sej to nisem, je še veliko takih. Pa si misliš kakšne frajerke, ko imajo te male srčke not v vozičkih in se z njimi pogovarjajo, jih učijo, kažejo eno in drugo...hja to so lepi trenutki. Seveda ne moreš mimo tega, da si še kr brez. Ampak kot si rekla nimamo kaj, tudi one so dale nekatere križeva pota skozi za to kar imajo sedaj. Le redkim je kar padlo z neba in se resno sprašujem kako bo naprej. Če je že v naših časih težko iz ene in druge strani. Kako bojo naši naslednjiki, že otroci, vnuki sploh imeli otroke? Res ne bi bila na njihovem mestu, ker če je že zdaj oteženo, dobro nas še nekako sestavijo, ampak naprej pa res vprašanje kako bo. Se mi že zdaj punce smilijo, recimo tiste, ko se bojo odločile pri 25 - ih še bo šlo skozi, ampak vprašanje če brez vzpodbude, one pri 30 pa brez pomoči dvomim da bo šlo. No nekaterim redkim, ampak zelo zelo težko. Po mojem se bo meja za imet otroke ostro pomikala navzgor in bo okoli 20 leta, to je že lahko čez 10,15 let. Tistim ko bojo takrat bo uspelo dokaj normalno, ostalim pa samim težko. Se vračamo počasi v stare čase, ko so otroke imeli eni že pred 20 - im letom. Ampak kako jim bo pa to uspelo, ko še skoraj hodijo v šolo pa res ne vem. 

No sej mene ne boli glava kar bo bo. Ampak res se mi ženske, punce že zdaj smilijo, ker jih tu čaka zelo zelo težka pot. Vedno težja. 

Drugače pa jaz nekako pričakujem M. Bi bilo lepo, da je ne bi bilo, ampak mislim da ne bo šlo tako zlahka vse skupaj, žal. 

K1234 -> RE: Noseča vsak mesec znova (12.12.2018 13:18:59)

Da se javim kar vsem skupaj ker nekako nimam casa pisat.. sem preletela objave in te zgodbe o minusih in koncno pluskih pa potem pridejo take katastrofe kot so bolezni. ah. Je res komu se huje kot nam. Samo pozitivno naprej druga ne preostane.Tole o letih in da se spreminja vse je res. Moja druzba torej okoli 25 se ze odloca za otroke ene minus ene plus kako leto in imajo ze zdaj probleme. Res nevem kako bo to v prihodnosti :(Jaz mogoce danes ali jutri zjutraj naredim test. Znakov ni samo od pozitivnega O testa je ze dobrih 14 dni tako da bomo vidli.. drugi teden se pa javim po pregledu iz klinike kako bo. Moj je star 36 in gre na spermiogram tudi.. jaz pa upam da dobim tablete vsaj za sprozitev M.. od junija je ze dolga da nisem rdecke vidla. Sm ze pozabla kako zgleda:D Lepo bodite babike!

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (12.12.2018 13:41:50)

Naty moj partner je baje v najlepših letih , 40+, rahlo čez 40 ☺️🤭 , saj sem tudi jaz že 30 pa se ne počutin tako niti zlgedam ne tako mlada 😏🙃, moj pa tudi zgleda kar dosti mlajši kot pa dejansko je 😋kaj čem, vedno so me privlačili starejši moški, so se mi zdeli tako zreli in šarmantni 😂☺️

No lepo , da so dobila clomid, vidiš mogoče pa kočno že s clomidom uspe :) to je bidel tvoj napravo za merjenje plodnosti na plodnost.si mogoče ? Tam sem zasledila, da prodajajo in za žensko plodnost in za moško . Koliko je to zanesljivo res ne bi vedela , če tvoj želi naj poskusi , drugače pa mu kar povej , da spermiogram ni noben bav bav, če je moj 2x to preživel , bo tvoj tudi 😁

Meni se zdi, da se me nekaj loteva, glavobole imam in prehlajena sem , na trenutke se mi zdi , da me že malo kuha 🤨🤢 sicer pa čutim, da bo O kaj kmalu tu, nekaj časa za slončkanje pa niti nimava , se nisva uspela složit v času ta tedn , O naj bi prišla za vikend tako , da takrat di morava vzet čas za slončkanje , da ne bova zamudila :)

K1234 a ti si že vodena v kliniki za neplodnost ali boš v kratkem šla na kliniko ? Koliko časa pa se čaka za pregled  , ko dobiš napotnico ? Ker nama če ne uspe v tem coklusu bom morala po novem letu do svoje G , ki mi bo po vsej verjetnosti tudi dala napotnico za neplodnost. 
No super, javi ko narediš test , bomo držale pesti , da tale čarovni december res nekaj lepega začne nositi tudi nam ☺️

K1234 -> RE: Noseča vsak mesec znova (12.12.2018 14:07:15)

Mariposa! septembra sem bila nazadnje pri G in nesla napotnico v kliniko za neplodnost. Prbl 14 dni po tem sem po posti dobila datum za december naj se oglasima oba z partnerjem. On z napotnico od svojga zdravnika za spermiogram jaz pa naj prinesem izvide ce jih imam glede karkoli v zvezi z tem.  Tako da sma cakala prbl. 3 mesece za prvi pregled. Nisem se bila nikoli tako da bo zdaj prvic. Me je pa sokirala vrsta parov zunaj vrat ki so cakali v vrsti ko sem nesla napotnico. Katastrofa koliko nas je. Javim in pa hvala:)

Lillyy -> RE: Noseča vsak mesec znova (13.12.2018 7:58:38)

Ojla punce, jaz se samo malo javljam 😀 sem se v tem času res poročila in tudi M je seveda prišla. Sem do zadnjega upala, da morda ne bo, ampak je. Sem sedaj že mimo in gremo v nov krog. 😀 Malo sem preletela objave. Mariposa, super za dober spermiogram in Naty za clomid. Bi tudi jaz rada, da bi se mi kaj kam premaknilo, ampak moram čakati. 😀 K1234 ti pa tudi še naprej poročaj o dogajanju .. 😀

naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (13.12.2018 8:16:02)

Mariposa08

Ja sej ni panike, leta niso pomembna, če se imajo ljudje radi. Eni so enostavno za skupaj in to je ves point, pa leta gor ali dol. Sploh pa v teh časih, ko je že kar težko najti dobrega partnerja, ki te bo imel rad, te spoštoval... jaz sem samo vprašala tako iz radovednosti. 

Ja upajmo da res pomaga zadeva, vsaj če je pri meni težava, verjamem da bo potem naslednji mesec, pa tudi če ne uspe vsaj drugače, boljše. Že O bo močnejša, že to je nekaj. Vsaj mala tolažbica. Veseli me, da je G zadevo vzel bolj resno in da želi, da me porihtajo in spravijo do oploditve. Vmes pa bojo spremljali kako reagira vse skupaj, če se odziva...bomo videli kako bo. Tudi jaz upam da bo kaj vzpodbudnega prineslo drugo leto. 

Meni je rekel G da se čaka 2 -3 mesece, verjetno je odvisno tudi od tega kateri kraj je in kako gužvo imajo.

K1234

Uh tudi mene zmrazi, ko si mislim koliko parov čaka na te preiskave in kolikim pomagajo tako ali drugače do uspeha...samo žal pri enih telo ne sodeluje. Žal je res vedno več tega, pa tako mlade punce pa imajo 100 in en problem že zdaj. Zdaj ni več niti toliko v letih, ena pri 20, 21 ima lahko večje težave in veliko težje zanosi kot ena pri 30 ali več. Potem pa res ne veš kaj bi si mislil, najbrž je vse čista srečna, enim je žal usojeno da se mučijo, drugim pa da jim kr lepo uspe. Odvisno v kateri "čoln" padeš.

No potem pa ko boš porihtala zadeve pa javi kako in kaj bojo rekli. 

Tudi jaz ti želim da potihtajo najprej tvojo M, ker brez nje ne bo šlo. To je prvo kar bi morali naret. Ker brez M predolgo ni dobro biti, sem jaz tudi brala o tem. Koliko je tečna je tudi nujno potrebna. Oh jaz pa dobro vem kako izgleda M,haha. Sej jo boš ti tudi dobila. No hočem rečt v primeru če ni bilo uspeha. 

naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (13.12.2018 8:28:57)

Mariposa08

Ne ni bilo na plodnost.si. Mislim da je v googla vtipkal test za preverjanje moške plodnosti pa je vrglo ven sanotest. V nemčiji je proizveden, tako da mislim da bi naj bil kr ok. Dobro vsaj toliko da bova mogoče lažje spala, ko boma vedela pri čem sma. 

Ja res je noben bav bav ni ta spermiogram. Sej če ne bo vedel pri čem je bo tak šov naprej, ali če bo negativno...

Zdaj je tak čas viroz, malo je toplo malo mrzlo. V nedeljo pravijo da bo ledeni dan. Bomo pa bolj not se greli ob čajčkih,haha. No kakorkoli vreme bo primerno za slončkanje, ker obljubljajo tudi kar nekaj snega, tako da idealno,haha. Hec. 😋😉

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (13.12.2018 15:05:07)

Naty nisen nič jezna ker si uprašala 😂🤗točno tako leta niso pomebna , zelo težko je najti v teh časih pravo osebo , ki si boš z njo / njim delil vse in se imel brezpogojno rad , ljudje pa tako ali tako radi druge preveč gledajo za sebe se pa premalo brigajo , nekateri :) važno da je nam super pa je vse lepi :) Aha preko nemške spletne strani je najdel ja potem pa bo že dobra ta naprava ali test , nemci imajo zelo kvalitetne in zanesljive proizvode. Glede clomida možno da rabiš samo malo vzpodbude pa bo uspelo , držimo pesti :)

K1234 hvala za razlago :) samo toliko , da vem kaj me čaka v primeru , da ta mesec zopet ne bi uspelo. No 3 mesece ni neka velika doba , tudi vmes lahko uspe ;) 

Lillyy čestitke za poroko :))!! Kako se počutiš zdaj ko si gospa :) ? Žal mi je za M in upam da zdaj ko si poročena je ne bo več :)

abracadabraa -> RE: Noseča vsak mesec znova (13.12.2018 21:05:46)

Punce, se vam samo javljam, da vas lepo pozdravim! Nisem kaj dosti aktivna na sploh na forumu. Upam, da ste dobro in imate lep december. Lilly tebi cestitke za poroko!En velik objem vsem skupaj! 

naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (14.12.2018 8:20:40)

Mariposa08

Ja res je glavno da smo mi srečni in je nam lepo. Drugi pa tako imajo vedno kaj za povedati, od vsakega bojo kaj pošimfali. Vedno se bo kaj našlo. Ampak taki pa ponavadi tudi sami nimajo vsega pošlihtanega, še imajo mogoče slabše kot tisti ki jih obirajo. To je mogoče tudi malo tipične fovšije,haha. Ampak naj govorijo kaj hočejo, dokler smo mi srečni, nam nič ne morejo. Lahko so sam fovš. 

Tudi jaz upam da uspe 1x v bližnji prihodnosti. Včasih je dosti že tista pika na i, včasih je treba malo več vztrajat, v glavnem pa da pomaga. Ker ni fajn se sam matrat, če bi mogoče potreboval še 1x toliko časa. Bi bil že čist fertik od vsega. Tako bo pa vsaj vse skupaj hitreje in bo tudi pravi rezultat prej. No vsaj upajmo. 

3 mesece ni tako dolga doba. Res je da se nam zdi kot da jih je namesto 3, 6 minilo, ampak nikoli ne veš, kot si rekla lahko seveda tudi uspe. Še vedno obstaja možnost, lahko tudi preseneti. In potem bomo tako najsrečnejše na svetu. 

No jaz sem bila včeraj še ba ultrazvoku, pa je rekel da je O že mimo in pridem naslednji cikel. No kar sem si že tako mislila, samo potrditev je za O, da je že bila. Kar pomeni da tista glavna sluz res napove bližajočo O. Je pa samo omenil da imam sluznico malo zadebeljeno, to je novo. Ampak mislim da ni nič narobe s tem, najbrž pride to po O. Zdaj pa samo še čakanje...

Ti boš imela skoraj O? 

Lilly

Čestitke za poroko in obenem mi je žal za M. Upam da nisi preveč potrta? Sej bo, samo nekaj časa potrebuje vse skupaj. Ja malo še bo treba počakat, nikoli ne veš lahko vmes uspe. Samo predolgo pa vseeno ne čakat. Jaz sem tudi šla prej, v 10.krogu že do G. Ker potem tisti in naslednji mesec se tako nič ni premaknilo, tako da kar se bo se bo začelo z 12.krogom. In je ravno prav, saj bo že počasi leto okrog. Da bi pa čakala točno 12 mesecev je pa malo dosti pa še potem kdaj prideš do kake vzpodbude oz.da ti kaj ugotovijo spet traja...in se vse spet podaljša. 

naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (14.12.2018 8:23:34)

Abracadabra

Tudi jaz te pozdravljam, upam da si ok? Ja v glavnem je kar vredu mesec, zdaj se bo počasi začelo veselo pričakovanje praznikov...

Pošiljam nazaj en velik objem 😊. 

Ella221118 -> RE: Noseča vsak mesec znova (17.12.2018 11:59:04)

Hej, da se še jaz malo javim :)

tokrat nisem dočakala pozitivnega O testa, so se mi pa začeli kazati znaki ovulacije (izcedek, kar močno špikanje), ko sem že porabila vse teste [sm=smiley36.gif]. Tako, da mislim, da je vseeno bila, ampak par dni kasneje. Zdaj pa nevem kdaj točno (ne)pričakovati M [sm=zmeden.gif].. verjetno bo malo zamika. Danes imava spermiogram, upam da bo vse ok :) malo sem živčna, ampak ni sile :) Drugače pa nič posebnega pri meni.

Pa ve punce? Kaj novega? :) K1234 si že delala test? Upam, da čim bolj sproščeno uživate praznični december :)

Lilly čestitke še enkrat! Zdaj pa ziher bo, ko sta poročena! :)

Abracadabra objem nazaj! Upam, da gre vse tako kot je treba :)

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (17.12.2018 12:12:50)

Ella sem ravno mislila nate , se mi je zdeli , da imata danes spermiogram :) držim pesti da bo vse ok :) 
Tudi moja O bo danes ali jutri , tisti slavno sluz sem že dobila in pinavadi traja 2 dni potem pa izgine , tako da danes sva že naredila kar sva naredila . Mah to planiranje imam že cež glavo se sploh ne mislim več ukvarjati s tem . Testov pa nimam da bi preverjala ampak niti ne rabim ker tako čutim kdaj je O . 

Naty kako si ti kaj ? Kej novega :) ? 

Abracadabraa tudi jaz ti pošiljam objem nazaj in upam da se počutiš v redu :) 

Ella221118 -> RE: Noseča vsak mesec znova (17.12.2018 12:26:29)

Jaa, je kar hitro minilo :) Hvala :) A veš mogoče če lahko tam plačama s kartico ali samo gotovino? :)

Saj jaz tudi načeloma vem, kdaj je ovulacija.. ampak je fajn včasih še tisto potrdilo :) Pa nevem kaj je s tem lulanjem na palčke, da se nemorem upret [sm=smiley36.gif].. rada vidim [sm=rozacrtici.gif], pa tudi če je samo ovulacijski :) Mi da upanje, da še kje drugje isto zagledam :))

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (17.12.2018 12:55:49)

Ne bi vedela , če se da tudi s kartico plačati , pomojem je bolje da prej dvigneta denar na bankomatu ali pa pokličeš tja pa vprašaš, če sta mislila s kreditno kartico plačati , če se to da , res ne bi vedela . Moj je plačal z gotovino :) 

Ja sej če tudi je sam O test je prpo videt tiste dve črtici :) fajn bi bilo videt to tudi potem ko M zamuja :) poročaj kaj do vama rekli :) kdaj pa imata uro ? 

Ella221118 -> RE: Noseča vsak mesec znova (17.12.2018 13:08:56)

A, ok, bova sla se na bankomat potem rajsi :) 14:30 mava uro.. Sva sla ze iz Celja :)
Ja ko bi le 🙏 :) baje tudi ovulacijski test pokaze pozitivno v primeru nosecnosti haha.. Ko sem gledala malo po netu, ene punce kar cel mesec testirajo in ce je na koncu cikla spet mocna crtica je ponavadi nosecnost. To mi je ze malo too much 😄 pa drago 😄🙈

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (17.12.2018 18:21:24)

Ella sporoči novičke , upam da je bilo na prvi pogled vse ok :) ! 

Ella221118 -> RE: Noseča vsak mesec znova (18.12.2018 0:09:54)

Evo, prvi rezultati so bili super 😊, je rekel zdravnik da "boljsga si nebi mogla najdit" 😄👌🏻🙌🏼 Je bilo pa vse skupaj kar drago, so dodali se ultrazvok in je prislo 81€.. Ampak ok, ta obcutek ko ves da je vse ok je neprecenljiv :) Tako da zdaj upam da bo tudi koncni izvid tako dober, potem pa dam malo na stran te preiskave in iskanje vzrokov za neuspeh, pa bomo videli kaj se bo pokazalo do aprila :) 🤞🏻

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (18.12.2018 7:20:47)

Ella super , sem vesela za dobre rezultate :) sej bojo tuei izvidi odlični ! Zdej boš lahko malo dala skrbi na stran pa bo upajmo da uspelo še ta mesec da ne čakaš do aprila jaz pa do marca :) ja uz je se mi zdi enih 30€ ali koliko nevem ? Kar nanese potem ampak važno da vemo da je vse ok pa potem tudi te cifre denarja nič ne pomenijo :) 

Kako ste kaj ostale ? Naty, Lillyy , K1234 ? 

naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (18.12.2018 19:21:50)

Pozdravljene punce

Da se še jaz malo javim. Imamo kar pestro te dni. Pri ateju imamo koline, tako da je kar par dni dela s tem. Sem kar vesela se prav fajn zamotim in mi čas mine 1, 2, 3. Pa še na to če je uspelo ali ne nimam časa mislit,haha. No sej tudi pomisliš ampak tako za trenutek in greš dalje kot da nič ni. 

Drugače pa tudi meni isto ni več do tega planiranja in razmišljanja kako dolgo še bo trajalo...pa si rečem ma ko bo bo. Bom pa takrat bolj vesela in presenečena. Kje nas čaka nas tako čaka in tega ne bomo premaknile niti za milimeter,haha. Če je to letos je letos če je pa drugo leto pa je takrat in nič prej. 

Me veseli Ella za tako dobre rezultate, veš da bi končni izvid tudi vredu. Zdaj se tudi lahko malo spristiš, ko veš da je pri obema vse ok.

Najbrž je bila tvoja O. Samo bolj pozna, to je čisto ok. Pri meni je bila tudi prejšnji mesec pozna okrog 17,18 dan, ta pa zelo hitro. Še pred 15.dnem po M. Proti pričakovanju res. Ampak pač niha zadeva, zelo težko jo je trofit. Samo tako je pač naše telo, popolnoma nepredvidljivo. 

Jaz pa morem priznat, da še nisem delala O testa. Samo zdaj ga niti ne bom več, ker imam tako vsak mesec ultrazvok in mi pove plodne dneve in kaj se dogaja. Si pa merim bazalno temperaturo spet, ker je G priporočal. Ampak sama se ne spoznam na te cifre, bo pa G verjetno želel videt cifre in zato si morem merit. Bo že on to razlečlenil. 

Drugače pa nimam nekega upanja za ta mesec. Prej so me par dni bolele prsi, kar fajn bolele oz.so bila zelo napete, težke. No zdaj je vse skupaj izginilo neznano kam...sem pa brala, da je to verjetno od progesterona, da bolijo in nima veze s tem če zanosiš ali ne. Za zdaj je tako samo čakanje in čakanje...

Kaj imajo te ene reklame, danes prvič vidim. Kar na sredino ti dajo reklamo in je ne moreš odstranit in potem sem tu spodaj začela pisat, ker ne vidim prek reklame pisat. 

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (18.12.2018 19:57:49)

Naty te reklame samo klikni s prstom na reklamo pa se bo odstranila :) tudi mene motijo , nevem očitno reklamirajo zdaj vse mogoče stvari :) 

No lepo , da te bo G vsak mesec spremljal z O kako je , da vsaj nekako veš . Tudi jaz sem imela prejšnji mesec O pozno okoli 18 dan ta mesec je bila pa 13 ali 14 dan , uglavnem zamudila je nisem . Lepo , da si se malo zamotila , kdaj pa naj bi M dobila , ozirma jo ne boš dobila :) ? Jaz ravno na 1.1. Mi bo še novo leto pokvarila :)

naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (18.12.2018 22:06:32)

Mariposa08

Sem poskusila kliknit na reklamo in se mi je odprlo novo okno s kodo, ki ima različne črke in številke pa moreš potem ponovit napisano. Pa potrdi. Potem pa je vse zaštekalo,haha. 

Res so tečni s tem, prav vsilili bi nam radi vse mogoče. 

Računala sem si da naj bi dobila M.27.12. Če bo 30 dni ciklus, kar upam. Lahko je pa tudi 32 ali 34 dni. Potem se pa prestavi. Počakat morem vsaj do 31.12., 1.1. Bom videla če bom preveč težko čakala bom kar test naredila. Ker je težko, da čakaš tisti dan pa še M zamuja in ne veš kaj je, pač ziher si da bo M, po drugi strani pa vseeno upaš. 

Samo glede na to da je O bila prej, mislim da bo tud M normalno. Boma se še načakale malo ne? Aja, v soboto pa gremo na izlet, v adventni zagreb. Božični izleti, ko so vsako leto tak čas. Tako, da se že veselim.7

Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>