Anonimen -> RE: Noseča vsak mesec znova (21.5.2020 15:12:35)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimna294 IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Anonimna294, si naredila test? Kaj je pokazal? Punce zdravo, se kar en cas zdaj nisem nic oglasila. Test je pokazal pozitivno, po 3 dneh zamude. Vesela oba bolj kot ne vem kaj. Zal pa ni dolgo trajalo... V ponedeljek sme zacela krvavet in malo bolj me je bolelo spodaj, pa sem sla kar na urgenco, ker je bilo ze pozno popoldne. Pa ni na uz nic nasel v maternici, tako da so me obdrzali v bolnici. Takoj naslednje jutro pa se je ze po krvi videlo da je slo za splav, mi je nivo hormona padel za vec kot 300, tako da se je potem tudi samo scistilo. Ko sem izvedela se mi je v tistem trenutku oddahnilo, da k sreci ne gre za izvenmaternicno. Potem pa je po nekaj minutah prislo za mano in so se mi samo ulile solze. Nikoli si nisem predstavljala, da bom kaj takega dozivela in mislim da je to tudi nekaj najhujsega kar se mi je zgodilo. Pocasi pocasi prihajam k sebi, veliko jocem in poskusam predelati vse skupaj. Upam, da se ne ponovi nikoli vec😔Vesela sem samo, da ni izvenmaternicno in, da se je scistilo samo, da ni bilo potrebno opravljati posega. Vesela sem da vama je uspelo zanosit, hkrati pa sem zelo zalostna ker se je to tudi hitro koncalo :((. Pusti si zalovati, le tako se s tem hitreje sprijaznis in zacnes znova poskusat. Seveda pa tega nikoli ne pozabis. Posiljam ti en veeelik objem. <3
|
|
|
|