Mikrobio_88 -> RE: Noseča vsak mesec znova (14.4.2020 14:40:06)
|
Pozdravljene punce, tukaj se ena sotrpinka s podobnimi tezavami. Ali je morda katera jemala Mioinozitol, ki je dober za PCOS in nasploh za plodnost? Katere prehranske dodatke kaj jemljete? Se katera s tezavami kot so ponavljajoca se endometrioza, dolgi cikli z vmesnimi krvavitvami in hudimi bolecinami? Pred vec kot enim letom sem opustila KT in zacela delat na 🤰🏻. Vendar so me jeseni operirali za endometriozo in spet nic. Cikli so cedalje slabsi, daljsi, vse bolj krvavim vmes, ovulacij najbrz nimam (sodec po Clearblue testih), ginekologi ne vedo kaj se dogaja z mojimi rodili, razen da mi zopet nekaj raste na levem jajcniku. Maternicno sluznico imam pa dokaj tanko. Zato sem vzela stvar v svoje roke in bom poskusila z Mioinozitolom ter Fertilup/Profertil/Qfertilom (moram se še odlocit za ene od teh) uravnat cikle ter povrnit ovulacije dokler to stanje s koronavirusom ne mine in bom lahko sla k svoji G. A je se katera podobno dozivela po prenehanju s KT? Totalno porusenje cikla, koza polna mozoljev, porascenost...? Tole je obup. Po cele dneve visim na internetu in iscem mozne resitve za plodnost, pocutje in izgled 🤦🏻♀️ Sem ze cisto zivcna in napsihirana, ker si nenormalno zelim otroka kot tudi vsaj en dan v mesecu, da me trebuh ne boli ali ne bi krvavela. Drzim pesti za vse nas, da nam uspe 🤱🏻🍀
|
|
|
|