Anonimen
|
Evo punce, da se vam še jaz pridružim. Trudiva se od lanske pomladi, zaenkrat še nič. Rahlo sem že obupana. Bila sem pri ginekologinji, UZ brez posebnosti, predpisala mi je sicer Dobroston, zaradi rjavih izcedkov, ki pa se mi ne pojavljajo vedno, ampak samo tik pred M. No, nisem ga še pričela jemati. Mojega sem končno pripravila do tega, da bi bilo pametno iti na spermiogram, saj me moja G noče poslati nikamor naprej, dokler ne vidi njegovega izvida. Zdaj pa ta situacija s korono in spet čakam, da bo lahko šel na pregled, da vidimo na čem smo. Naj povem, da skoraj vsak mesec delam ovulacijske teste, ki so mi ovulacijo zmeraj pokazali. No zadnje mesece imam tudi krajši cikel ... Na 26 dni. Ta mesec sem spet delala teste, a prav noben ni pokazal +. Mislim, da sem že na robu z živci,... pa spet ravno sedaj, ko sva doma in se imava res čas posvečat posteljnim aktivnostim :))) Ha, ha, ha... Kakorkoli bila sva pridna, ampak odnose sva imela od 10 dne naprej in skrbi me, da je ovulacija bila že prej in sva spet zgrešila. Prejšnji mesec sem bila skoraj prepričana, da je uspelo, saj sem imela zelo boleče prsi (običajno jih nimam), skoraj teden dni pred M, prav tako nekaj izcedka in močno napetost, počutila pa sem se tudi precej grozno. Na koncu seveda ni bilo nič. Zdaj že en mesec jemljeva Fertility+, upam, da bo kaj pomagal.No, malo sem se morala izpovedat, sicer pa forum prebiram že precej časa. Držim pesti za vse nas.
|