Malecka8 -> RE: Noseča vsak mesec znova (29.3.2020 13:34:59)
|
Pozdravljene v tem norem času.. 😐 Najprej čestitke *snowflake*, sem zelo vesela zate. Jaz sem trenutno na sredini cikla, testi ovulacije pri meni ne delujejo, al kaj, ne vem.. Jaz mam skos dve crtici, skos je ena manj močna. Se je zgodilo že, da je bila kdaj druga močnejša, ampak še vseeno ni uspelo in tudi M ni prišla tskrat čez 14dni. Kr nekaj vglavnem..Jaz pijem krvomočnico od 5. do nekje 10./11.dne cikla. Mogoče bi morala dlje. Ampak mam potem že Dabroston od 15. do 25.dne.. Nisem več pametna. Mam še kapsule mace doma, ampak ne vem, če jih lahko že zdaj kr jemljem..So me pa klicali iz neplodnostne MB, ker bi morala imeti prvi posvet cez 14.dni, ga seveda nimam in oni mi bodo javili, kdaj bo.. Še bolj se vleče, tečna sem že sama sebi. Sluz in krče (KAO znak ovulacije) sem imela že 8.dan cikla se mo zdi, tako da ne vem kaj si naj sploh mislim. Pa prsa me nikoli nic ne bolijo.. 😑Zdaj, ko smo doma si bom še temperaturo začela merit al kaj.. 😂 Noro, noro, noro. Držim pesti, more nam sedaj uspet, da se potolažimo malo v tem času. Pozdravčke vsem, pošiljam pozitivo. 😊🤗
|
|
|
|