Sankka
|
Okej, še jaz 😋Jaz bom tudi stara 29, z neplodnostjo se prva tri leta nisem obremenjevala, v smislu ko bo bo, potem sem zanosila in imela splav 10 teden. Od takrat bo zdaj 2 leti. Na kliniko sem se prijavila pred malo več kot enim letom, 5 mesecev sem jemala clomid, imela 2x iui, trenutno sem prilezla do ivf in imam punkcijo v zacetku aprila, trenutno sem na kontracepciji. Kljub številnim ciklom in foliklom ni nikoli vec uspelo. Partner ima super izvide, z mano bi tudi naj bilo vse ok, ceprav imam zelo kratke cikle in vecinoma prekratek drugi del cikla, ampaj zato tudi 2 leti ze jemljem progesteron, ki podaljsa cikel. Sicer pa sem preverila hormome tiste na kliniki, naj bi bilo vse ok. Sem na kliniki v Mariboru. Zdravnika tezko priporocam, nekako sem jih srecala veliko, ker se menjujejo, pa razen ene so vsi nekako ok.Za lazjo predstavo pa se to, partner se je oktobra narocil na spermiogram, prvega je imel januarja, drugega pa marca. Jaz sem se narocila na kliniko januarja, prvi posvet 13 maj, drugi posvet in branje izvidov 19 avgust. Naslednja menstruacija v septembru pregled prehodnosti jajcevodov hyfosy, nato naslednji cikel iui z injekcijami, naslednji cikel pavza, potem spet injekcije in prekinjen iui zaradi 4 foliklov, nato spet en mesec pavza, naslednji mesec pa neka cista al folikel na zacetku cikla, na koncu izpeljan iui v naravnem ciklu brez stimulacije. Potem letos januarja posvet za ivf in oddaja papirjev na konzilij, konzilij sva imela 24.2, z naslednjim ciklom kontracepcija pa vse do 22.3., nato uzji in injekcije in kot sem rekla, punkcija po 6.4.Malo mam ze vrh glave vsega, ampak saj nekako zguras in čakaš, pa te potem zivljenje vodi dalje, nekak zivis od datuma do datuma, vmes pa se ukvarjas z vsem drugim, pa je naenkrat par let mimo.. Heh. 😋Zelim ti vso srečo.
|