Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (22.1.2020 12:42:00)
|
Zdravo punce! Snezka dobrodošla med nami in žal mi je za ss, tudi jaz sem imela ss, sicer že 3 leta nazaj ampak vem kako ti je, verjemi čez čas bo lažje, samo ne obupaj 🍀🐞 Ajda lepo, da je tvoj bolje, sem zelo vesela! 😊 Drži se in pa upam, da vama ne bo potrebno dolgo čakati, važno pa je zdaj, da tvoj prvo okreva, vse ostalo potem pride 💪😀 Srečka ne bi vedela kako je s tem, vem, da vsako telo potrebuje čas. Če sem iskrena meni noben po ss ni preverjal pristonost nosečniškega hormona, vem samo, da sem imela kar dobre 3 tedne še znake nosečnosti po ss, krvavela sem pa tudi zeloooo dolgo ampak vse je bilo potem ok. Boš videla kako je, raje spremljaj, da ne bo kakšne povišane temperature ali kakšnih čudnih slabosti. Drugače je pa moja znanka morala 3x na čiščenje, ker ni šlo vse ven, grozno, ampak ne želim te strašiti. Upam, da se bo pri tebi to samo od sebe uredilo čim prej, verjamem, da ti je težko, smo s tabo 🐞🍀🐞🐞🍀 Pri meni noč novega, v torek imava končno posvet glede umetne, tako, da bova končno izvedela kateri mesec greva v postopek 😀
|
|
|
|