MLADAMAMICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Little Butterfly Jaz sem v četrtek ponoči odšla, ker me je preveč razjezil s tem njegovim pohajkovanjem, zdaj pa mi pravi: ja saj pa si ti odšla, potem je že moralo biti tako in da nima več smisla, da več ni tako kot bi moralo biti in da sma res končala. Žalostna sem tako, da tega sploh ne znam opisat. Po eni strani mi je žal, da sem v četrtek odšla, po drugi strani pa mislim, da je pa mogoče bilo to vseeno prav, glede na to kaj se je dogajalo (kako pogosto je bil zunaj in da je zgledalo, da so mu prijatelji več kot jaz). No, naj ti ob tem povem svojo zgodbo: s fantom sem hodila dve leti in pol. skos je bil s prijatelji, ki so bili samski celo na pocitnice je sel, ne da bi mi povedal. ko sva bla sama, je blo vse v redu, je bil najbolj ljubec, ko pa je srecal kakega priajtelja, je pozabil da obstajam. vso najino planiranje je slo po gobe. no, ko sem pa mela vsega dost in sem se razjezla, zrihtala, spedenala, itd itd, sla z njim na kavo in mu povedala vse kar mislim in sla. bilo mi je sicer zal in sem ga poklicala drug dan (kar je bilo napacno) mi je pa reku: sej si ti hotla it narazen. no, dva meseca kasneje (aja, govoril mi je da je mlad in da se ni za resno vezo - jst pa BUDALA upala, da se bo spremenil), no cez dva meseca se je pa porocil z zensko, ki je bila z njim noseca ster mesece - hallooooo pomeni da je pa bil za resno zvezo, ampak ne z mano. tko da iz svojih izkusenj ti povem: pejt stran, zasluzis si veliko bolj. pa se neki, takoj za njim pa je prisel meni najboljsi fant na svetu, ki me je vreden in ki me zna ceniti (zdaj moj moz). tko da ne klici ga in ne pisi, pusti ga. zivi svoje zivljenje, vem da se ti to zdi zdej nemogoce, a bos videla da clovek lahko vse prezivi. sploh pa govori si da nisi krivi (KER RES NISI) in da te ni vreden. ps. ne postani mu **** frendica (sorry, ampak na koncu se bos tko pocutla). obljubljal ti bo spremembe itd ampak bo isti. sploh pa pravi da je zmeden, mogoce zarat njegovih sorodnikov. ne bos ga prebolela, dokler se bos slisala in videla z njegovimi sorodniki, prijatelji, dokler bos nanj mislila in o njem govorila. pozabi ga - tako da mislis nase, zuras, uzivas, se smejis in zbrises cifro IZ GLAVE ne iz mobitela, ker jo znas zihr na pamet. punca, uzivaj
< Sporočilo je popravil MLADAMAMICA -- 15.12.2008 7:26:15 >
|