|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Njegovo pohajkovanje s prijatelji
3.10.2008 21:46:06   
ronja
To sem mu tudi napisala v sms-u in mi je napisal, da pa mogoče rabima oba malo časa za premislek. Danes ko pa se je zbudil, pa mi pošlje sms v katerem se mi opravičuje za včeraj

Le naj pride k tebi in tudi pogovor je dobra ideja - vendar pa pazi, da bosta iskrena - oba in predvsem, da boš slišala vse, kar ti bo hotel med vrsticami povedat, ne pa samo tistega, kar si ti želiš slišat... Večinoma fantje namreč ne lažejo, vendar pa ne marajo scen in če vidijo, da boš nekaj težko prenesla, rajši ne reče in reče to, kar si želiš slišat, pa čeprav ni ravno čisto res... Ker ti bi rada slišala, da se bo on spremenil, postal odgovoren, pa da bosta skupaj zidala hiško, imela v kratkem družinico... On pa mogoče tega ne želi še tako kmalu, sem po napisanem sodeč skoraj 100%. In tu se zatakne. On ti je v bistvu povedal - da morata oba malo premislit - "in vino veritas"... po moje ima tu prav.

4x na teden je res veliko žura, vendar je treba upoštevat, da je to samo 1 teden na mesec - torej on žura samo 4x na mesec (če v tujini ne žura, tega ne vem, samo predpostavljam). Tak da je treba bit fer, pa pogledat obe strani...

Je pa res, da ga jaz niti pod razno ne bi čakala pri njem doma, če bi žural do jutra. Bi bila lepo pri meni doma, pa če če, lahko pride potem do mene. Na sploh sem bolj malo fante čakala, se mi zdi to boljša taktika, hehe, so vsi vedeli, da bom hitro odletela, pa noben ni hotel tvegat, hihiuser posted image

(odgovor članu Little Butterfly)
Neposredna povezava do sporočila: 26
3.10.2008 22:21:42   
Little Butterfly
V nedeljo se bom probala čim bolj na normalen način pogovorit z njim in naj mi pove kaj sploh želi od najine zveze, bom pa upoštevala nasvet da naj berem tisto med vrsticami povedano oz. se bom potrudla... Upam da mi bo uspelo.
Jaz sem ful čustven tip človeka in si včasih ful želim, da bi bila toliko močna, ga preprosto postavila pred dejstvo in ob prvi ponovni napaki rekla adijo. Pa žal nisem tak tip človeka, ki bi to lahko nardila.
Upajte z mano da bo na koncu tako kot si želim in mi za nedeljo posodite malo moči da stvar izpeljem tako kot jo je treba (šala - v kateri je malo resnice) user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 27
4.10.2008 12:25:29   
ronja
Po moje se morata za skupno živeljnje in resno zvezo, otroke in tako oba odločat skupaj in si to oba vsaj približno enako želet. Ne moreš ga prepričat, da je to prav in če ga postaviš pred dejstvo: ali ful resna zveza, hiša, otroci (in pesuser posted image ), ali pa konec, se bo verjetno odločil za prvo, zato ker te noče izgubit, vendar pa to ne pomeni, da si on to želi... Tu moraš bit previdna, po moje.

Tak da namesto da si želiš, da se vse izteče po tvojih željah, si rajši želi, da skleneta en kompromis, ki bo približno po željah obeh, ker se mi zdi to veliko bolj verjetna možnost in boš manj razočarana. Kot praviš, ga imaš rada in ga ne bi rada zapustila, tudi če bi se tole nadaljevalo, zato boš ob raznih ultimatih verjetno ti potegnila krajšo... Ker on ti bo obljubil karkoli, ker te ima tudi rad in noče, da bi bila žalostna, ti pa mu boš verjela in boš razočarana, ko svojih obljub ne bo mogel držat, ker je pač še fant, ne pa odrasel moški... (nekateri so gotovo odrasli že pri 22ih, poznam primere, ampak večina fantov pač še ni, vsekakor pa ne tvojuser posted image ). Tak da poslušaj, kaj bi on rad, kaj si res želi: da gresta skupaj ven, mogoče, ali pa da se znori ali rabi kak mesec predaha, da počisti v glavi... In potem sklenita nek kompromis.
Nimata še otrok in se vama nikamor ne mudi, pusti mu, da se sam odloči za velike korake, ne preveč pritiskat nanj s svojimi željami.

Seveda pa je prav, da ve, da si ti to želiš - samo da se zmenita, v kolikem času naj bi se kaka stvar uresničila - ali se tebi zelo mudi z družino in hišo ali si pripravljena počakat in koliko časa (eno leto, dve,... naj ti on pove, koliko časa še rabi, da se zdivja in ti njemu, koliko časa lahko še počakaš z resnim življenjem in najdita neko zlato sredino).

Ti dam en primer: ko sem bila jaz noseča (prvič), sem mu rekla, da naj le gre na vse baskete, kar jih ima in se zdivja zdaj, da mu potem ne bo žal, da ne bo imel občutka, da je kaj zamudil in da ga je otrok za nekaj prikrajšal. Ko pa se rodi otrok, pa sva se strinjala, da bova oba skrbela zanjo in noben od naju ne bo po cele dneve odsoten, ker to pomeni večje breme za drugega in ni fer. Sva se strinjala, da bova seveda potem tudi oba imela svoje športe, vendar pa ne toliko in je bilo res tako.
Tako je bil med mojo nosečnostjo moj lubi po 6x na teden na basketu, cele popoldneve, ker so pač imeli treninge in na raznih lokacijah (še prevoz pol ure sem pa tja, pa pride hitro celo pop. ali večer) in vse vikende tekme, tako da ga včasih res ni bilo nič doma, sploh kadar je mel v sob. in ned. tekmo, ki večinoma niso bile v Lj, tak da ga dostikrat cel dan ni bilo. Mi je bilo včasih malo hudo, ker nisva nikamor mogla za vikend, pa ker sva se bolj malo videla, ampak  sem si našitmala svoje aktivnosti in mi ni bilo dolgčas in nisem samo doma čakala nanj, ker bi se mi sicer verjetno res zmešalo. In mi ni žal, ker mi še zdaj dostikrat reče, da mi je za to ful hvaležen. To je rabil. zdaj nič ne pogreša tega, se je izživel (še vedno hodi na basket, seveda, ampak 1-2x na teden mu je dovolj, pa nobenih tekem nima čez vikend in pravi, da mu je tako ok, ker je dal to skoz in je mel na koncu že poln kufer vsega).

Pa naredi si svoje življenje vmes - saj verjetno ga imaš precej, kadar ga ni - 3/4 časa se tako ne vidita. Imej ga tudi, ko on pride, ne takrat vsega podredit temu, da bosta skup, naj te malo pogreša,... in naj malo zadiha, bo videl, kaj mu manjka in rajši prišel k tebi. Če ga ti pridno čakaš doma, se mu zate ni treba nič trudit in potem se pač ne, saj si tako tam. Ne mislim, da ga zdaj serji okoli, ampak delaj to, kar te veseli, tudi je če to teden, ko je on tu.

Neposredna povezava do sporočila: 28
4.10.2008 17:09:11   
Anonimen
res pa je, da nas je večina vezanih in smo se zaradi tega malo oddaljili

Uci se od svojega partnerja user posted image , on se ocitno ni oddaljil.

Fant je se mlad, tudi ti si se mlada. Ves koliko moznosti imas, da se imas lepo in fajn ves cas, ko cakas na njega? Odpri oci, ZIVI, pa bos tudi njega videla v drugacni luci.

Neposredna povezava do sporočila: 29
4.10.2008 19:57:58   
Little Butterfly
ronja - hvala ti za vse nasvete, se mi zdi smiselno kar si napisala in bom probala stvari res uredit na nek tak način kot si predlagala user posted image Jaz nočem, da bi bil on zaradi mene žalosten, ker jaz ne bi želela, da on kam gre, sploh ne. Razumljivo je, da gre s kolegi ven, tako da boma res probala sklenit neki kompromis. Upam, da se bom ob strinjal s tem - bom videla jutri. Jaz ga imam res rada, sma pa se pogovarjala o hiški, da bi jo začela pomladi zidat, o otroku pa bi razmišljala nekje čez 2-3 leta, nič prej. Povedala mu bom kaj si od njega želim jaz in naj mi še on pove, kaj si želi, pa boma sklenila kompromis in res upam, da se boma imela še naprej rada user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
6.10.2008 18:48:47   
AVENGER
Mislm ste pa divje ane! Lej Little Butterfly...jst te popolnoma razumem...Moja bivša je delala isto. Celo večnost ne vidiš človeka pol pa ko se končno vidiš ji je najpomembnejše to da gre ven s prijateljicami!!! In to se nikol ne konča...ampak moj nasvet...pošlji ga v 3 p.m. in si dobi takega kateremu boš pred frendi. Pa ne mislm da more frende odjebat. Daleč od tega!! 

Neposredna povezava do sporočila: 31
6.10.2008 21:58:18   
rotkappchen
Hojla...

Jaz bi najprej vrgla eno kost vsem....ki ste mnenja, da je malo iluzorno pričakovat od 22 letnika, da bo znal cenit resno zvezo...ali če prostaško povzamem, da bo penzjoner... Oprostite ampak zveza, ki raja 4 leta ni muha enodnevnica ali zgolj poletna romanca, temveč je že odraz tega, da se dva očitno močno ujameta in lahko že postavljata temelje skupnega življenja. No...to že nekako postavljata - delno skupno življenje in misel na prihodnost s hišo...Torej...moj tok misli se je ustavil na besedi ODGOVORNOST...

Upam si trdit, da živimo v državi, kjer se zveze med pari sklepa relativno liberalno, kar pomeni, da fantu nihče ni ukazal da mora biti v zvezi...nihče ga vrjetno tudi ni z nasiljem privlekel k tebi...torej mu zveza ugaja in ker mu, mora zanjo tudi kaj narediti...kaj žrtvovati in zanjo prevzeti odgovornost. Saj ne pravim, da se mora prilepiti nate, ampak ubrati nekakšno racionalno pot med vsem kar mu je ljubo, torej med lumpanjem, kolegi in tabo. Predvsem mora sprejeti odgovornost za zvezo v kateri je...ne samo staviti na to, da ga imaš ti rada in ga nikdar nebi zapustila...ona pa to izkorišča in zajema z veliko žlico neoziraje nate. Leta pa naj mu le tega ne opravičijo...nikdar, kajti če je zadosti star za to, da uživa sadove in da je ljubljen, ... naj bo tudi zadosti star zato, da bo prevzel odgovornost...odgovornost do nekoga, ki ga ima rad.

Vsak bi guncali afne, odgovornosti na nebi prevzel nihče...

No...pa še en predlog, ki mi je pricurljal ob branju napisanega...Kaj ko bi recimo za tisti teden, ko on običajno pride domov, namesto da bi on prišel domov ti lepo odšla k njemu v tujino in bi bila skupaj...sama in bi imela dovolj časa zase, za pogovore...predvsem pa bi bila ločena od tega načina življenja, ki ga poznata tukaj, ki je izvir slabe volje, pa bi videla v kakšno smer stvari peljejo...

pozdravček, Rotkäppchen     

(odgovor članu AVENGER)
Neposredna povezava do sporočila: 32
7.10.2008 9:53:24   
ronja
nikdar, kajti če je zadosti star za to, da uživa sadove in da je ljubljen

Hm, pa saj tudi otroke neomejeno "ljubimo" oz. jih imamo radi, pa nimajo nobene odgovornosti in je nihče od njih ne zahteva - no, z leti vedno več, ampak odgovornost in ljubezen se meni ne zdita tako povezani... Spoštovanje in odgovornost ja, ljubezen je pa nekaj tretjega. Meni se zdi boljše, da se zmenita po pravici, kaj si kdo želi in do kod je pripravljen it, kot pa da načrtuješ nekaj silno resnega (kakorkoli obračaš gradnja hiše to je), če eden od para na to še ni pripravljen. ker prisilit ga v to ne moreš, da bo pripravljen, lahko pa ga prisiliš v korak, ki ga še ni želel storiti in potem se začne vse podirat.

ni res, da bi vsi radi ves čas afne guncali, pač en čas v življenju res ti to paše, potem imaš dovolj in greš naprej - pride to bolj spontano, seveda. Tudi si ljudje želimo odgovornosti, ne samo žuranja, samo težko nekomu ukažeš, kaj naj si želi. Boljše je poslušat in potem v paru pač delat tako, da vsak dobi tisto, česar si najbolj želi in še malo ostalega zraven.

Predlog se mi zdi pa v redu, če ne bo on pogrešal vseh ostalih ljudi preveč - potem jih namreč 2 meseca ne bo videl... lahko pa bi prišla ona kdaj k njemu v tujjino za vikend.

(odgovor članu rotkappchen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
8.10.2008 21:43:25   
Little Butterfly
Hej punce!

Po dolgem času se spet javljam. Moram vam povedat, da sma šla s fantom narazen user posted image Jaz sem v četrtek ponoči odšla, ker me je preveč razjezil s tem njegovim pohajkovanjem, zdaj pa mi pravi: ja saj pa si ti odšla, potem je že moralo biti tako user posted image in da nima več smisla, da več ni tako kot bi moralo biti in da sma res končala.

Žalostna sem tako, da tega sploh ne znam opisat. Po eni strani mi je žal, da sem v četrtek odšla, po drugi strani pa mislim, da je pa mogoče bilo to vseeno prav, glede na to kaj se je dogajalo (kako pogosto je bil zunaj in da je zgledalo, da so mu prijatelji več kot jaz).

Ne vem kaj si naj sploh mislim, ali še je kaj upanja za naju, ali midva sploh več ne obstajama, ali boma nekoč še skupaj???

Prejokala sem že toliko, da se mi solze sploh ne uspejo ustvarjat user posted image

Ima katera kak dober recept, kako čimprej prebolet in zaživet na novo? Večina prijateljev s katerimi sem največ v stikih, so njegovi prijatelji (zdaj tudi moji, pa vseeno ni enako). Doma imam sicer 100% podporo, ampak kaj ko pa me to ne potolaži in zaradi tega nisem nič bolj srečna (kot sem bila ko sma bila skupaj - vsaj večino časa)?? Sem pa izredno čustvena oseba...

Zelo bom vesela kakšnega odgovora in nasveta.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 34
8.10.2008 22:03:37   
poli*
Ej punca drži se! Mogoče se ti trenutno zdi, da bo konec sveta, ampak verjemi, da se boš čez nekaj časa samo smejala propadli zvezi- ker boš vedela, da si storila prav in dobila novega fanta, ki mu boš pomenila več kot pijača s prijatelji!

Neposredna povezava do sporočila: 35
8.10.2008 22:22:40   
ronja
Ej, mala metuljčica, fant vsekakor ni odšel samo zato, ker si ti v čet. odšla - to je bila pač pika na i, da je lahko to naredil! Če ne bi bilo to, bi bilo pa kaj drugega čez 3 tedne! Nič nisi s tem "zafrknila", verjemi! Kadar hočeš nekoga pustit, pač čakaš na vsako priliko - ampak ne pustiš ga zaradi tiste prilike, ampak jo samo izkoristiš, pustit si ga pa hotel že prej. Tak da se nič ne žri zaradi četrtka, ne bi bilo nič drugače!

Reci si, da je midva zaenkrat na standby, ne obstaja, je pa možnost, da ga kdaj priključita, če bo interes iz obeh strani. Ampak za zdaj si rajši reci, da si sama in mlada in luštna in boš našla kakega drugega za v "midva".

Glede prebolevanja bi ti rekla samo, da se ne zapiraj vase in pojdi ven: žurat, spoznavat nove ljudi, vpiši se na kak tečaj (ja, zdelo se ti bo brezveze, kaj mi je pa tega treba - ampak čez čas boš videla, da s spoznavanjem novih ljudi, spoznavaš tudi nove kandidate za Midva),... Če si žalostna jokaj nekaj časa, nabij si glasbo, ki ti paše in se pusti čustvom, ampak potem se mej dosti in se nehaj sama sebi smilit in se zbrcaj v rit, da greš nekam in nekaj doživiš. Jutri lahko potem spet jokaš in ponoviš vajo. In počasi potem nahaš jokat, ker ugotoviš, da se ti sami dogaja več kot se ti je z njim in da se imaš lepše... In potem pride nekdo tretji, ki ti zmeša glavo...

Pojdi na plesni tečaj (zdaj je baje salsa za začetnike v pet. se začne, sem slišala po radiu), tam spoznaš veliko samskih, pojdi na kak kreativni tečaj, na bazen, na fitnes, kar te pač veseli... Piši pesmi ali prozo ali pisma zase. Pokliči stare prijatelje, tudi tiste tavezane, nimamo nič proti, če gremo kdaj brez boljše polovice ven, garantiram, včasih celo pašeuser posted image ... Tak da ti ne bo nujno treba gledat lupčkanja ipd. Glede njegovih prijateljev presodi, ali jih boš lahko obdržala, jaz sem ugotovila, da grejo s fantom tudi prijatelji in sem se rajši dobivala s svojimi, ampak lahko da ste si bolj blizu, ne vem. Ne se ustrašit, če te bo kdo malo čukasto pogledal: "zakaj me pa kličeš?" Resnica je večinoma najboljše orožje, ni treba it v detajle: "Mah, sem v takem obdobju, da bi rada šla malo ven, se razvedrila, rada bi žurala,..." karkoli pač ste delali skupaj - in boš presenečena nad odzivom, ej v gl. kar pozitiven!

Vso srečo in da se ti čim prej zaceli srček!user posted image -->user posted image   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 36
9.10.2008 12:01:39   
mižek
Ronja ti je že veliko napisala, in v vsem se strinjam z njo, punca ne sekiraj se si še mlada in pred tabo je še vse, ampak res vse življenje, pozabi ga in ne razmišljaj, če še bo kdaj ta MIDVA.
Vem, da ga še ljubiš ampak sprejmi "njegovo"odločitev in se prepusti novim dogodivščinamuser posted image .
Mogoče pa te kje tam zunaj čaka kaj boljšega, lepšega, ne pusti si tega vzeti, zato ker te je strah živeti same brez njega, sicer pa če gledaš si bila že prej več ali majn sama, tako da se kaj veliko nebo zate spremenilouser posted image .
Premisli, če še ga res tako zelo ljubiš ali pa je to bila že zgolj navada, sama pri sebi razčisti situacijo in bodi iskrena sama do sebe.
No upam, da se bo zate končalo čim lepše, ko ba se boš počutila osamljeno, pa se javi kaj sem gor, pa bomo kako rekleuser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 37
9.10.2008 12:23:16   
Piruri
Tudi sama se strinjam s predhodnicama...nikar ne obžaluj konec razmerja, ker lahko bi se končalo še slabše...sedaj bodi edino pozorna na to, da ne podležeš kakšnim njegovim slučajnim "hitrim" vrnitvam, obljubam in vsemu, kar ti bo rekel...trije tedni niso dovolj za premislek o določeni zvezi in o poteku prihodnosti...bodi močna...predvsem pa si sedaj privošči kakšen teden ali dva "žalovanja", potem si pa nadeni nasmeh in si začrtaj novo pot...počni stvari, ki jih do sedaj še nisi...pokaži, da si močna (vsaj na zunaj)...tako boš tudi spoznavala ljudi, ki so ti podobni in takšne ljudi, kot si želiš ob sebi...
Glej, na svetu je ogromno ljudi, ki jih lahko spoznaš, ne omejuj se na družbo že poznanih...spoznavaj, potuj in predvsem izkoristi dan od jutra do večera...

Aja, pa nikar ne hiti takoj v novo vezo...rajši dobro premisli kaj bi rada in ne odnehaj, dokler tega ne najdeš...moja teta je vedno govorila "za vsak lonec se najde pravi pokrov"...

< Sporočilo je popravil Piruri -- 9.10.2008 12:25:30 >

www.by-ab.si

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 38
10.10.2008 15:12:03   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Little Butterfly
da sma šla s fantom narazen  Jaz sem v četrtek ponoči odšla, ...zdaj pa mi pravi: ja saj pa si ti odšla, .....

....Po eni strani mi je žal,...da je pa mogoče bilo to vseeno prav, ... ali še je kaj upanja za naju, ali midva sploh več ne obstajama, ali boma nekoč še skupaj???
...
Ima katera kak dober recept, .... ampak kaj ko pa me to ne potolaži in zaradi tega nisem nič bolj srečna (kot sem bila ko sma bila skupaj)??

Da nisi nič bolj srečna sedaj ko sta narazen kot prej ko sta bila skupaj je jasen znak da ni bilo v redu. Prej bi morala biti srečna in sedaj žalostna. Ker pa si enako žalostna prej in pol je zadnji čas da daš priložnost pravi zvezi.

Zvračanje krivde na "ti si odšla" je še en dodaten dokaz da s teboj ni misli resno, saj mu ni nič žal. Celo veseli se svobode ker je tako pač moralo biti.

Prav gotovo si želiš partnerja, ki se bo boril za tebe, ki bo šel preko ovir, samo da bo s teboj. Jasno si postavi kaj želiš od partnerja in se tega drži čimbolj.

Ja, recept. Recept je čas. Nič ni narobe da si žalostna, ne da jokaš. Ni nenavadno da se sprašuješ in si očitaš. Vse to je del procesa prebolevanja. Samo preveč se s tem ne ukvarjaj, čeprav ti misli stalno uhajajo tja. Vendar vsakič ko se ujameš v mislih, se potrudi da o tem prenehaš razmišljati, ker tega res ni vredno niti ene minute. nobeno razmišljanje ne bo rešilo vajinega sedanjega odnosa. Vajin odnos je bil slab in ti si zaslužiš boljšega. In takšnega boš tudi dobila.

Velik delež pri prebolevanju ima rutina, namreč prej si živela na določen način in ne glede na to kakšen je ta način - ga pogrešaš, ker si nanj navajena. Zato je potreben čas da se navadiš na drugačen potek dneva, tedna. Nihče ne pravi da moraš uživati v izletih, kolesarjenju, sprehodih, gledaliških predstavah, gobarjenju, branju knjig, štrikanju,... A vendar to delaj. Medtem ko se boš ukvarjala s temi stvarmi bo manj časa za miselno životarjenje o preteklosti.

In bodi zelo zelo vesela, da še nimata skupaj otroka. Potem bi šele imela problem.

< Sporočilo je popravil tehnofil -- 10.10.2008 15:13:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 39
10.10.2008 18:51:14   
Žaka
Jaz ga bi poslala v tri pm

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 40
10.10.2008 23:46:45   
Little Butterfly
Punce res hvala vsem za spodbudne besede!!!  Do zdaj sem prejokala toliko, da solz več skoraj nimam, zdaj pa se bom raje probala posvetit čemu drugemu (predvsem pa malemu nečaku, ki je prijokal na svet 2.10. ) in pustila času čas. Vsi mi govorijo, da če sma si namenjena, boma tako prišla nazaj skupaj, če pa si nisma namenjena, pa je bolje da se je to zgodilo zdaj. Danes sem bila pri njem, ker sem tam imela še nekaj stvari in sem kar sama sebe presenetila, da nisem potočila več niti solzice ko sem od tam odhajala. Upam, da ni za to krivo samo tisto upanje, ki še vedno gori v meni, da boma spet skupaj (to mi pravijo tudi vsi prijatelji - tako moji kot njegovi oz. bolj njegov najboljši prijatelj, s katerim sma se vedno zelo dobro razumela - vedno mi je bil kot bratec, ki ga nikoli nisem imela).

Glede žuranja sem nasvet že upoštevala prejšnji vikend, ko sem šla ven v soboto zvečer in prišla domov v nedeljo zjutraj ob 8.30 in bilo je prav fajn

Da nisi nič bolj srečna sedaj ko sta narazen kot prej ko sta bila skupaj je jasen znak da ni bilo v redu. Prej bi morala biti srečna in sedaj žalostna. Ker pa si enako žalostna prej in pol je zadnji čas da daš priložnost pravi zvezi.

Jaz sem zraven njega bila srečna, to zaradi česar sem odšla je bila bolj ali manj edina taka stvar, zaradi česar sem bila takrat žalostna - ampak verjetno je tudi ta ena stvar dovolj user posted image

Zdaj se tolažim s tem ko pravijo, da po dežju vedno posije sonček in upam, da se bo tako zgodilo tudi pri meni in to čimprej.

O neki novi zvezi pa zdaj sploh ne razmišljam, ker niti nimam želje po nekom drugem, ker ga imam še preveč rada in če bo že kdaj moral bit kateri novi (če ne boma spet skupaj), bi rada najprej njega prebolela, preden se spustim v nekaj novega. Jaz sem pač taka oseba, da ne morem bit z nekom, če ga nimam res rada in zato ne bom silila v nekaj novega. Upam, da bo čas stvari uredil kot si želim...

< Sporočilo je popravil Little Butterfly -- 10.10.2008 23:47:48 >

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 41
15.10.2008 14:48:44   
tehnofil
da če sma si namenjena, boma tako prišla nazaj skupaj, če pa si nisma namenjena, pa je bolje ...., da boma spet skupaj (to mi pravijo tudi vsi prijatelji - tako moji kot njegovi oz. bolj njegov najboljši prijatelj, ...

Da bosta spet skupaj ni problem biti. Vprašanje je pod kakšnimi pogoji. če bosta skupaj tako, da bo pohajkoval naokrog je boje da nista skupaj. Dokler mu pohajkovanje s prijatelji pomeni več, potem za tebe niti ni "zdravo" biti z njim.

Neposredna povezava do sporočila: 42
15.10.2008 19:04:17   
Barbara_L
Been there....taka zveza nima prihodnosti, taki tipi so ničvredni. Ko ga rabiš-zlomka, bo s prijatelji. Pa še to-ko pride skupno življenje, ni časa (beri denarja) za take stvari. Punca, pamet v roke, dokler je še čas. 

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 43
19.10.2008 11:17:16   
Little Butterfly
Zdravo punce!
Spet sem malo javljam... Vedno bolj ugotavljam, da je bilo mogoče res boljše tako, da sma zdaj končala, čeprav se mi zdi, da komaj zdaj začenjam ugotavljat, kaj točno se je sploh zgodilo user posted image   Ali pa sem samo imela zdaj 3 dni malo bolj čudne in se bom spet boljše počutila (upam). Prve dni ko sem odšla od njega, sem imela res krizo, potem pa vedno manj, čez dan se sploh nisem več toliko sekirala zaradi tega, ker sem bila res zaposlena z vsem mogočim, edino tako kot pravim, zadnje 3 dni se mi zdi, da spet zelo veliko razmišljam o tem  user posted image   V petek zvečer sem bila pri sestri, ker sma kopale mojega nečaka (star 17 dni) in telefona nisem imela zraven sebe. Ko sem čez čas pogledala na telefon, sem videla njegov neodgovorjen klic. Poklicala sem ga nazaj in je rekel, da me je klical, ker ni vedel za neki račun kako ga naj plača (preko interneta, ker sem vse te stvari prej jaz delala) in da je že ugotovil. In to je bilo vse kar sma se pogovarjala... Ampak potem me je tak stisnilo pri srcu, kot da mi bo počil user posted image   Saj vem, da se bo to slišalo zdaj noro in mogoče naivno, ampak tak bi bila srečna, če bi vsaj vedla kako bo na stvari čez recimo eno leto... Vem, da to ni mogoče, ampak fajn pa bi bilo, če bi lahko vedela user posted image   Zdaj sem se spet malo potožila (upam, da me ne obsojate).

Vsem želim lepo nedeljo!

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 44
19.10.2008 13:51:35   
ronja
Saj vem, da se bo to slišalo zdaj noro in mogoče naivno, ampak tak bi bila srečna, če bi vsaj vedla kako bo na stvari čez recimo eno leto...

Čez eno leto boš srečno zaljubljena, garantiramuser posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 45
19.10.2008 15:04:51   
Little Butterfly
ronja upam, da se bodo tvoje besede uresničile user posted image pa hvala za to vzpodbudo user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 46
19.10.2008 23:51:22   
ronja
upam, da se bodo tvoje besede uresničile

metuljčica, do zdaj so se še vsakemu, ki sem mu/ji jih reklauser posted image . Res!Normalno, da te pobaše, ko ga slišiš, ampak vedno bolj ravno ti bo zato, boš videla. In potem bo prišel od nekod en drug, ki te bo tako okupiral, da si ne boš mogla predstavljat, kaj za vraga si videla na tem zdajšnjem nesojenem dečkotu...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 47
20.10.2008 8:02:59   
Anonimen
Ronja,vse kar napises je smiselno in na tem forumu si puncam s svojimi nasveti in razlagami,vklucno z mano,ze ogromno pomagala.Ne vem kaksen imas poklic,toda obvezno bi morala biti poklicna svetovalka ljudem v stiski.Kapo dol.user posted image

Metuljcica,vem da ti je trenutno zelo hudo,pa tudi to bo enkrat minilo,in ko bos spoznala pravega fanta,kateremu bos ti na prvem mestu,bo vse to le nebolec spomin.
Bodi mocna,z optimizmom zri v prihodnost,saj te caka se veliko lepegauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
20.10.2008 9:32:16   
Little Butterfly
ronja in kleopatra28 - punci hvala vama za te besede polne optimizma in vzpodbud. Včeraj sem imela splaniran lep večer (no saj je tudi bil). Z dobrim prijateljem sma se šla v toplice kopat in malo v savno. Je pa ta prijatelj res dober prijatelj z mojim bivšim - midva se poznama zaradi mojega bivšega (ampak med nama ne more nič bit, ker sta z mojim bivšim pač taka kolega-razumljivo-pa tudi jaz nič ne pričakujem-sma pa ful dobra prijatelja). Glih ko sma prišla pred toplice, dobim sms od mojega bivšega, kateri ni bil namenjen meni in v katerem je pisalo: "Dobro jutro. men je tak slabouser posted image ne pijem večuser posted image eh nisem jezn.in kaj ti lepega delaš?"  Po vsem tem sklepam, da je bil ta sms namenjem eni punci, takoj za tem sms-om pa sem dobila še enega, v katerem mi je napisal: "pardon zmoto sem se." Jaz ne vem več, ali me hoče s tem vsem samo zmest, mi je ta sms poslal načrtno (samo da bi se spet obremenjevala s tem) ali se je res zmotil ali kaj... ne vem več kaj naj si mislim... Mislim, da bi mi bilo vse skupaj malo lažje, če ne bi skoraj vsak dan dobila njegovega klica, sms-a ali mail-a. Ali me hoče zdaj res samo zmest z vsem skupaj ali kaj bi naj to pomenilo??  user posted image   Pa tako me mika, da bi ga vprašala če se malo norca dela ali zakaj mi to sploh dela (ta sms) ali se je res zmotil, pa ne vem če je pametno da ga sploh sprašujem, ker odgovor bo tako, da se je pač zmotil... user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Little Butterfly -- 20.10.2008 9:43:02 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
20.10.2008 10:34:08   
ronja
Verjetno se je res zmotil - če 4 leta pošiljaš take smse eni punci, se je težko tako hitro odvadit. Njemu tudi zdaj očitno ni tako hudo kot tebi in se mu ne zdi nič takega, če te pokliče za kako malenkost ali pa če ti pošlje sms (tudi če ni namenjen tebi). Po moje te noče zafrkavat, ampak enostavn ne ve, kako ti je, se ne vživi in dela traparije (jaz sem jih tudi, pa nisem mislila nič slabega...) Ampak to ne pomeni, da se mora to ves čas dogajat. Pokliči ga ali mu pošlji sms, da bi zaenkrat rada prekinila vse stike z njim, ker je pač zate to trenutno preboleče  - torej da ga prosiš, naj ti več ne piše, ne kliče, ne pošilja ne smsov ne mailov. Bo gotovo lažje. Pa on se bo lahko tega držal, če mu direkt poveš, sicer pa sploh ne ve, da je to kaj takega, če njemu ni...
Na žalost je tako prebolet najlažje - jaz sem si vedno želela, da bi se dalo kako drugače, ker sem si želela s fanti ostat prijateljica, vendar se ni izšlo: oba bivša fanta sta na koncu rabila popolno distanco, da sta prebolela (pri meni je bilo obratno kot pri tebi - sem jaz želela stran in sem seveda hitreje prebolela zato). Zdaj se z enim lahko komot vidiva, pa je vse kot med dvema normalnima prijateljema, pri drugem imam pa še vedno občutek, da me gleda "tudi drugače", če se kje srečamo - tudi moj lubi ma tak občutek, (pa glede na reakcije njegove punce, ima tudi ona tak občutek...) tak da ni to vse v moji glaviuser posted image . Tako da se s tistim nočem nič videvat (pa mislim, da je tudi njemu tako prav, dokler sva se videvala, ni šel nikamor naprej).

Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?