|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Darja!
16.3.2005 16:51:57   
Sulfinija
Prosim te napišimi kaj si ti imela s sabo az inseminacijo kakšne stvari osebne mislim,ali si morala kaj po postopku počivati?Je blo tudi pri tebi tako,da so prvo zjutraj vzeli dragemu in so ti komaj popoldan delali?Je lahko mogoče mož zraven?Kje so ti delali in ali si kaj počivala?

LP Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Darja!
16.3.2005 17:10:03   
ameli
Mojca iui ni nič drugega kot "umetni" spolni odnos! PO tem, ko ti vbrizgajo spermo ležiš še 5-10 minut in greš domov. Zraven ne rabiš ničesar. Potem živiš normalno (ne rabiš ležat!!!!) in počakaš da mine 12-15 dni (odvisno od dolžine cilka) in narediš test. Vmes pa papcaš dabroston. Jaz sem bila 2×, žal neuspešno.
lp
ameli

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Darja!
16.3.2005 17:40:29   
Sulfinija
Ameli!!!

Kako to,da pri vama ni blo uspešno?Kaj so vama ugotovili,si tudi ti imela kakšen vzrok?

LP Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Darja!
16.3.2005 18:53:54   
ameli
Midva sva oba OK. Možnosti pri IUI pač, na žalost, niso kaj dosti večje, kot pri naravnem spolnem odnostu (rzen tega, seveda, da imaš stimuliran ciklus s klomifenom).

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Darja!
16.3.2005 19:12:37   
Sulfinija
Kaj je to stimuliran ciklus s klomifenom jaz sem jedla klomifen!!!

Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Darja!
17.3.2005 5:41:30   
Darja*
Jutro!

Se pridružujem ameli. To je čist enostaven postopek, ki traja cca 10-15 minut.
Mojca, tudi z nama je vse OK. Oba zdrava kot dren, pa se ni prijelo!

Tebi pa veliko uspeha!

Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?