Prosim te napišimi kaj si ti imela s sabo az inseminacijo kakšne stvari osebne mislim,ali si morala kaj po postopku počivati?Je blo tudi pri tebi tako,da so prvo zjutraj vzeli dragemu in so ti komaj popoldan delali?Je lahko mogoče mož zraven?Kje so ti delali in ali si kaj počivala?
LP Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:
ameli -> Darja! (16.3.2005 17:10:03)
Mojca iui ni nič drugega kot "umetni" spolni odnos! PO tem, ko ti vbrizgajo spermo ležiš še 5-10 minut in greš domov. Zraven ne rabiš ničesar. Potem živiš normalno (ne rabiš ležat!!!!) in počakaš da mine 12-15 dni (odvisno od dolžine cilka) in narediš test. Vmes pa papcaš dabroston. Jaz sem bila 2×, žal neuspešno. lp ameli
Sulfinija -> Darja! (16.3.2005 17:40:29)
Ameli!!!
Kako to,da pri vama ni blo uspešno?Kaj so vama ugotovili,si tudi ti imela kakšen vzrok?
LP Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:
ameli -> Darja! (16.3.2005 18:53:54)
Midva sva oba OK. Možnosti pri IUI pač, na žalost, niso kaj dosti večje, kot pri naravnem spolnem odnostu (rzen tega, seveda, da imaš stimuliran ciklus s klomifenom).
Sulfinija -> Darja! (16.3.2005 19:12:37)
Kaj je to stimuliran ciklus s klomifenom jaz sem jedla klomifen!!!
Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:
Darja* -> Darja! (17.3.2005 5:41:30)
Jutro!
Se pridružujem ameli. To je čist enostaven postopek, ki traja cca 10-15 minut. Mojca, tudi z nama je vse OK. Oba zdrava kot dren, pa se ni prijelo!