Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 6.10.2008 13:23:49
|
|
|
|
pikicao.
|
sem med drugo in tretjo.. joj pa prva je tud huda.. zakaj ne mors met kr vse tri na a ti se mal nagajam... kaj pa ti dve
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 6.10.2008 13:25:50
|
|
|
|
aqua77
|
Pi*darija, zdej me pa še ti v skušnjavo mamiš... Bom ostala pri tretji, pa jih bom mal menjala, glede na razpoloženje...
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 6.10.2008 13:26:55
|
|
|
|
pikicao.
|
hehe, sm zleht a ne a pol lahko avtogram dobim k si zdej holivudska zvezdica
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 6.10.2008 13:31:45
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. hehe, sm zleht a ne a pol lahko avtogram dobim k si zdej holivudska zvezdica ja zate vedno!!!!!
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 6.10.2008 13:32:50
|
|
|
|
pikicao.
|
sam ga bom na ebayu prodala.. bom zasluzla za mercedes pa vilo pa sluzabnika ;)
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 6.10.2008 13:34:28
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. sam ga bom na ebayu prodala.. bom zasluzla za mercedes pa vilo pa sluzabnika ;) ma kaki, ne bo treba, te bom kar k seb vzela, pa boš ti tud holivudska glumica ratala!
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 6.10.2008 13:36:52
|
|
|
|
pikicao.
|
hmm, ne vem.. edin ce bo kaksna huda komedija ..al pa ce ratam kr tvoja pijavka
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 6.10.2008 13:38:58
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. hmm, ne vem.. edin ce bo kaksna huda komedija ..al pa ce ratam kr tvoja pijavka ma, dej nehi no! Čist fajn nama bo! Kaj pa če bi si midve mal na ZS kakšen kontakt dali, ko me ne bo več tudi naslednje dni, da mi mal poročaš o situaciji na RR-ju!
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 6.10.2008 13:41:39
|
|
|
|
murkica
|
Aquica- kakšna super slikca!!!! Men je čist huda Ja jst sem tut ugotovila, da si bom mogla spremenit slikco, ker imata dve na forumu zdej kar enako kot jaz. Pa pol čudn gledam, ko berem kakšno temo, pa vem, da je še nisem brala, pa je kar moj komentar. No na koncu pa pogruntam, da sploh nisem to jst, ampak, da je pisala ena druga. Tako, da mi gre fulllllll na živce!!!! Kje se pa najdejo tako seksi slikce?
< Sporočilo je popravil murkica -- 6.10.2008 13:43:01 >
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 6.10.2008 13:44:25
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. hmm, ne vem.. edin ce bo kaksna huda komedija ..al pa ce ratam kr tvoja pijavka ma, dej nehi no! Čist fajn nama bo! Kaj pa če bi si midve mal na ZS kakšen kontakt dali, ko me ne bo več tudi naslednje dni, da mi mal poročaš o situaciji na RR-ju! sam to pa ne bo zastonj cak d potuhtam kaksno placilo bo... hmmm... aha ze vem.. prinest mi mores rozico k raste za devetimi gorami, za devetimi vodami..kamor se hodi 15 dni pes pa 40 dni skace po eni nogi..pol ka jo pa vidis mors pa se 3 mesce ob njej lezati..sele takrat jo lahko vprasas ce jo lahko utrgas
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 6.10.2008 13:45:26
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica Aquica- kakšna super slikca!!!! Men je čist huda Ja jst sem tut ugotovila, da si bom mogla spremenit slikco, ker imata dve na forumu zdej kar enako kot jaz. Pa pol čudn gledam, ko berem kakšno temo, pa vem, da je še nisem brala, pa je kar moj komentar. No na koncu pa pogruntam, da sploh nisem to jst, ampak, da je pisala ena druga. Tako, da mi gre fulllllll na živce!!!! Kje se pa najdejo tako seksi slikce? murkica kaksno bi pa mela, kaksn zanr?ti bom pomagala (sej bo zastonj)
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 6.10.2008 13:47:08
|
|
|
|
murkica
|
U a res, a zastonj bo? No pol pa moram izkoristit. Ma ne vem sploh, že ful dolgo mam to slikco, pa zdej sploh niti ne vem kaj bi imela. Nekaj pozitivnega v glavnem...
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 6.10.2008 13:58:00
|
|
|
|
pikicao.
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 6.10.2008 13:58:33
|
|
|
|
pikicao.
|
na hit sm ti tri pozitivne najdla.. sam povej kaj bi mela pa ti bom probala najti
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 6.10.2008 13:59:03
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. hmm, ne vem.. edin ce bo kaksna huda komedija ..al pa ce ratam kr tvoja pijavka ma, dej nehi no! Čist fajn nama bo! Kaj pa če bi si midve mal na ZS kakšen kontakt dali, ko me ne bo več tudi naslednje dni, da mi mal poročaš o situaciji na RR-ju! sam to pa ne bo zastonj cak d potuhtam kaksno placilo bo... hmmm... aha ze vem.. prinest mi mores rozico k raste za devetimi gorami, za devetimi vodami..kamor se hodi 15 dni pes pa 40 dni skace po eni nogi..pol ka jo pa vidis mors pa se 3 mesce ob njej lezati..sele takrat jo lahko vprasas ce jo lahko utrgas pleharka, kar neki bi mela za to! jaz pa pošteno ženšče pa čist naivna pa mislim, da bi bla vesela tega! ti pa vsa zahtevna....
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 6.10.2008 14:04:44
|
|
|
|
ursa30
|
aqui, ti boš jutri še tukaj z nami ali greš že v bolnico?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 6.10.2008 14:08:44
|
|
|
|
aqua77
|
jutri še strašim tuki, v sredo me pa ni več... zdele grem pa domov, si pišemo jutri...
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 6.10.2008 14:11:58
|
|
|
|
ursa30
|
no, potem bom pa v sredo stiskala pesti za mojo mami, ki ima operacijo, ti jo maš pa verjetno v četrtek, ne....v glavnem, stiskala bom pesti kot nora.. smo še jutri v kontaktu...ciao
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 7.10.2008 8:30:52
|
|
|
|
pikicao.
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 7.10.2008 8:32:10
|
|
|
|
aqua77
|
Jutro zaspanke! Urši, bom tudi jaz v mislih s tvojo mami in držala pesti zanjo, da bo vse ok!!!
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 7.10.2008 8:33:35
|
|
|
|
ursa30
|
jutro aqui in ostale aqua, hvala, jaz pa bom za obe stiskala pesti in prepričana sem, da se bo vse dobro izteklo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 7.10.2008 8:37:37
|
|
|
|
pikicao.
|
to je nasa crka ;)
< Sporočilo je popravil pikicao. -- 7.10.2008 8:38:04 >
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 7.10.2008 8:39:47
|
|
|
|
ursa30
|
o kera lepa mucaaa jaz mam podobno, no v bistvu je ostala pri mami, ker sem se preselila k mojmu
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 7.10.2008 8:44:50
|
|
|
|
pikicao.
|
a res, a je bla tvoja tud taka crka :)
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 7.10.2008 8:49:53
|
|
|
|
ursa30
|
ful...sam spala bi skos..taprav lenko. sam crklat se pa pride takrat, k se njej "dvigne"
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?