Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 5.10.2008 11:30:52
|
|
|
|
pikicao.
|
ja pozno k sva bla cel dan na vikendu, pol k sva prsla pa domov sva sla pa spat od 18-21.. no pol pa nism mogla zaspat, sele ob dve zjutri sm.. tko d sm mela cas pa ti, kako kej, do kdaj delas?
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 5.10.2008 12:12:20
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ja pozno k sva bla cel dan na vikendu, pol k sva prsla pa domov sva sla pa spat od 18-21.. no pol pa nism mogla zaspat, sele ob dve zjutri sm.. tko d sm mela cas pa ti, kako kej, do kdaj delas? Danes bom do 14. Se mi ne da več!
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 6.10.2008 9:05:57
|
|
|
|
aqua77
|
Dobro jutro vsem skupaj! Nekaj, da vas prebudi...
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 6.10.2008 9:26:49
|
|
|
|
crvicek
|
Dobro jutro tudi tebi Aqua! Naj te ne bo nič strah posega. Razmišljaj tako, da je to še zadnja ovira pred ciljem. Poskušaj biti čimbolj mirna in sproščena, saj vse to vpliva na počutje po posegu. Če je telo zelo napeto, anestezija drugače reagira in tako telo anestezijo slabo prenaša. To ti ne pametujem iz svoje glave. Meni je pred operacijo pregrade to svetovala moja tašča, ki je delala v zdravstvu. In res je bilo tako. Vse punce so pred operacijo spile apaurinček za pomiritev, jaz pa ga nisem potrebovala, bila sem full mirna. Tudi po operaciji sem se kar hitro prebudila brez slabosti in sem bila kmalu že na nogah in hitro okrevala. Tudi sestre so me pohvalile. Tako, da draga Aquica, ti si že v tvoji glavi vse naštimaj in boš vidla, da te v četrtek ne bo nič strah. Sploh pa še zato, ker bomo v četrtek vse punce tukaj z mislimi, pri tebi. Aja, jaz grem tudi v četrtek na moj ambulantni poseg, saj je hvalabogu prehitela in prišla že v soboto. Sem pa v soboto nekaj brskala po netu in sem našla kapsule iz matičnega mlečka, ki je zelo priporočan za okrevanje po posegu, pri oslabitvi imunskega sitema in seveda za boljše celice. Ker vem, da je naravni matični mleček FUJ, sem poiskala kapsule, ki vsebujejo največ matičnega mlečka (32 mg). Jaz ga bom verjetno kar naročila, pa da vidimo. Zdaj pa šibam, se še kaj oglasim kasneje. http://www.aktivita.biz/?link=2&sublink=1∏_id=ME32210 http://menea.enaa.com/Hegedis/product.asp?dept_id=375&pf_id=3442
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 6.10.2008 10:58:16
|
|
|
|
pikicao.
|
se tuki se pofockam... ucer sva sla mal na soncek, tko d ti nism pol nc vec odpisala... sej ti je hiter mnil,a ne d ti je, kr povej d ti je, sej vem d ti je
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 6.10.2008 11:09:33
|
|
|
|
aqua77
|
Ojla črviček, hvala za nasvete in spodbudne besede. Imam tudi jaz doma kapsule matičnega mlečka, ker sem jih začela pit zaradi ogabnega okusa ta pravega , pa jih bom tud začela pit, ko pridem domov, sej škodvat ne more! Drugače pa sej veš, mal se mi ritka stiska pred posegom, pa še na brazilko grem danes (aua) , da bom spedenana tam, da ne bodo rekli, kakšen medo je prišel na obisk....
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 6.10.2008 11:15:31
|
|
|
|
crvicek
|
Ja aqua, tudi tam se moramo poštimt . Veš kolk smeha je bilo, ko sem bila marca na histeroskopski operaciji, pa so dekleta in žene spraševale, če je lahko samo črtica itd. Pa je rekla sestra, da mora bit vse na nulo. Joj, smo se smejale . Je pa res bolj fanj, če si same to uredimo, kot da ti tam na en-dva-tri sestra naredi. Ej katere kapsule pa imaš ti in koliko matičnega mlečka vsebujejo?
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 6.10.2008 11:15:43
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. se tuki se pofockam... ucer sva sla mal na soncek, tko d ti nism pol nc vec odpisala... sej ti je hiter mnil,a ne d ti je, kr povej d ti je, sej vem d ti je ja, ja, ja..... mi je minil, sam ne tko hitr, kokr če bi bla ti tuki z mano!
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 6.10.2008 11:19:21
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek Ja aqua, tudi tam se moramo poštimt . Veš kolk smeha je bilo, ko sem bila marca na histeroskopski operaciji, pa so dekleta in žene spraševale, če je lahko samo črtica itd. Pa je rekla sestra, da mora bit vse na nulo. Joj, smo se smejale . Je pa res bolj fanj, če si same to uredimo, kot da ti tam na en-dva-tri sestra naredi. Ej katere kapsule pa imaš ti in koliko matičnega mlečka vsebujejo? Pojma nimam, ene od medexa, na škatli piše gele royal, pa taka bež škatlica in neko satovje z čebelico je gor! Sem jih v apoteki kupla, ker MM ni šel več po grlu navzdol!
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 6.10.2008 11:23:09
|
|
|
|
pikicao.
|
ja kr dajej mi slabo vest, ja .. sej ti bom vrnla enkrt
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 6.10.2008 11:32:02
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ja kr dajej mi slabo vest, ja .. sej ti bom vrnla enkrt mi boš par tednov lah vračala, ko bom na OF tuki....
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 6.10.2008 11:34:33
|
|
|
|
pikicao.
|
bula, pa ne tkrt ... takrt bom misla nate, pa te spremljala v mislih.. vrnila ti bom raj tkrt k bos v sluzbi pa nous mela casa mi odpisat, hihihihh
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 6.10.2008 12:23:21
|
|
|
|
giotti
|
Aqua, saj veš, da v glavnem vem, kaj se dogaja s teboj, a ne? Imam svoje tajne agente Skratka, če sem za pikico sekunde resna, tudi iz moje strani veliko sreče v četrtek. V mojih mislih boš takrat zasedala prvo mesto, v srčku pa bodo moje želje usmerjeno v to, da bo čimprej in uspešno za tabo ter čim hitrejše okrevanje. Prav nič naj te ne bo strah, ker strah, to sama veš, nima absolutno nobenega smisla. Ker kaj se mora naredit, se pač mora, nimaš prav nobene izbire, torej vzami vso stvar kot neko manjšo oviro na tvoji življenjski poti, ki jo boš zdaj brez strahu preskočila, ker ti to zmoreš psihično in fizično in ker sploh ni druge možnosti kot da jo preskočiš!!!! Okej??? Vse dobro ti želim!!! Sicer pa bom še stokrat rekla srečno, preden boš res izginila od tu za kak dan. Samo zate, Aquica Pa all the best
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 6.10.2008 12:44:35
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: giotti Aqua, saj veš, da v glavnem vem, kaj se dogaja s teboj, a ne? Imam svoje tajne agente Skratka, če sem za pikico sekunde resna, tudi iz moje strani veliko sreče v četrtek. V mojih mislih boš takrat zasedala prvo mesto, v srčku pa bodo moje želje usmerjeno v to, da bo čimprej in uspešno za tabo ter čim hitrejše okrevanje. Prav nič naj te ne bo strah, ker strah, to sama veš, nima absolutno nobenega smisla. Ker kaj se mora naredit, se pač mora, nimaš prav nobene izbire, torej vzami vso stvar kot neko manjšo oviro na tvoji življenjski poti, ki jo boš zdaj brez strahu preskočila, ker ti to zmoreš psihično in fizično in ker sploh ni druge možnosti kot da jo preskočiš!!!! Okej??? Vse dobro ti želim!!! Sicer pa bom še stokrat rekla srečno, preden boš res izginila od tu za kak dan. Samo zate, Aquica Pa all the best Hvala ljubica! Iz srca! Vem pa da maš svoje vire informacij in da si na tekočem!
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 6.10.2008 13:08:33
|
|
|
|
pikicao.
|
haha, zdej pa tebe ni
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 6.10.2008 13:09:30
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. haha, zdej pa tebe ni sem sem....
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 6.10.2008 13:12:13
|
|
|
|
pikicao.
|
opa nov avatar a to si ti? :)
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 6.10.2008 13:12:30
|
|
|
|
aqua77
|
piki, mam novo oblekco, pa sem v dilemi med tremi.... a je kr v redu, a ti še druge dve pokažem?
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 6.10.2008 13:13:48
|
|
|
|
pikicao.
|
ja kr pokaz kaksne cotke mas nove
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 6.10.2008 13:15:11
|
|
|
|
aqua77
|
kaj pa ta?
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 6.10.2008 13:17:21
|
|
|
|
pikicao.
|
sexy doolge noge , pa se bjondica je
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 6.10.2008 13:18:53
|
|
|
|
aqua77
|
čak mam še eno, pa mi povej kera ti je najboljša...
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 6.10.2008 13:19:15
|
|
|
|
pikicao.
|
no dej
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 6.10.2008 13:20:06
|
|
|
|
aqua77
|
Evo me!
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 6.10.2008 13:20:54
|
|
|
|
aqua77
|
Men je ta najboljša do zdej, taka holivudska....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?