|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2009
5.4.2009 9:49:29   
dini
Čim manj tablet.

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
5.4.2009 13:03:34   
tropical
Jaz pri prvi nosečnosti jih nisem jedla. Pol pa ko sem zvedla, da sem noseča mi je predlagala g. naj jih kupim in jem eno na dan.
Zdaj jem pa Elevit , ker je bilo čez zimo in ti imajo vitamine pa ne vem no. Zgleda da ne pomaga nič.

A se lahko prešalta z enih na druge.
Npr: Elevit - Tifol.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
5.4.2009 13:06:48   
tropical
Kolk lep dan prav za pohajat danes. Verjetno bomo šli v Staro goro v Italijo. Nismo bili že veliko časa. Se mi zdi da sem že pot pozabila do tja. Kje se točno ge.

user posted image

< Sporočilo je popravil tropical -- 5.4.2009 13:07:55 >

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
5.4.2009 13:06:59   
dini
To pa res nebi vedla.

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
5.4.2009 14:26:26   
Anonimen
Punce potrebujem vaš nasvet! M mi zamuja 3 dni (moji ciklusi so redni). Naredila sem O test, ki je pokazal takoj user posted image . CBja nimam pa ga tud ne morem danes nikjer kupituser posted image . Mislite da ta test tud pokaže user posted image

(odgovor članu dini)
  Neposredna povezava do sporočila: 1155
5.4.2009 14:33:13   
BabyKitty
Kaj pa dežurna lekarna? Drugače pa počakaj na jutri in bo. Test ovulacije, pa pomoje pokaže popolnoma druge hormone kot CB, ugibam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
5.4.2009 15:21:57   
Tinkarčica
Ojla punce! Redko se javim in kaj napišem tuki gor, a preberem pa čisto vse ... kot da bom enkrat dobila pravi recept za spočetje malega bitjeca! Zdaj sva z mojim bila v četrtem krogu, a me je včeraj obiskala user posted image in sem spet med borkami user posted image . Tako da me kar modro obarvajte! Grem v mesec maj in upam, da se vas bo čim manj prestavilo tja z enakim razlogom!
Navijala bom za vse, ki ta mesec še čakate, saj je še dolg!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s. upam, da dopust resnično pripomore k sprostitvi in nato k zanositvi, tako da bom mojega za par dni odvlekla na morje! Zdaj grem pa preverjat ugodne "romantične" pakete!

Veliko uspehov in lepo nedeljo še naprej!

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
5.4.2009 19:26:32   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tropical

ja se lahko ,jaz sem najprej jedla tifol potem pa sem šla na neovin+dha ,ki so res super.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
5.4.2009 19:37:15   
LUNA83
oJLA punce, kako ste kaj? Midva sva ta ciklus fuuul pridna, no razen enkrat sva ga mimo usekala ker nisva 3 dni user posted image  pa ravno na tiste dneve,  upam da ne bo glih to zajeb.... upam.  Prav jezna sem na naju zaradi 3 dni! Jooj.user posted image user posted image user posted image

Ovulacija je šla mimo mene pa tako čudno špika spodaj,kot me ni še nikoli. Upam da so to dobri znaki. Ma je še dolga,..še 17 dni. 
držim pesti za vse.user posted image

Čakamo +

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
5.4.2009 19:38:45   
LUNA83
Aja jaz jem centramed mami. Ko sem ginekologinji rekla da jem je rekla super.Da aj kar jem neprekinjeno do 3 meseca nosečnosti.

Čakamo +

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
5.4.2009 19:39:16   
sonček85
luna:držim pesti da bo +user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
5.4.2009 19:59:17   
LUNA83
sonček85 hvala zlata si!

Čakamo +

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
5.4.2009 20:45:26   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Punce potrebujem vaš nasvet! M mi zamuja 3 dni (moji ciklusi so redni). Naredila sem O test, ki je pokazal takoj user posted image . CBja nimam pa ga tud ne morem danes nikjer kupituser posted image . Mislite da ta test tud pokaže user posted image

v lekarni ga dele ne dobiš...v deužrni nimajo testa...preverjeno...drgač pa koker sem jaz brala ene punce, da un test gleda tut nosečnost....

sam, čist tko logično če pogledava stvari....zamuja ti 3 dni...test k si ga naredila je za ovulacijo, ki pa je pokazala user posted image . Če bi bil samo za ovulacijo, pol sem sigurna, da ti ne bi pokazal dveh črtic.

Jaz ti bom kr čestitala ...... ČESTITKE ANONIMEN....

Drgač pa ITAK prvo kar boš jutri naredila ( po moje ) je šla kupit clear blue...

Javi se jutri....BRAVO !!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
5.4.2009 21:15:57   
katra55
IZVIRNO SPOROČILO: nony

Dobro jutro kako ste kaj...jaz imam eno vprašanje za vas ....zadnjič sem govorila z eno kolegico in mi je predlagala naj jem tablete tifol ....jih katera pozna?hvala za odgovor že v naprej...aja zdaj se bilza moj časuser posted image tko da bo akcija ....

Jaz sem jih jedla pred prvo nosečnostjo, en mesec potem pa sem začela jemati Centramed mami, ki poleg folne kisline vsebujejo tudi druge vitamine. Te sem potem jedla celo nosečnost in tudi med dojenjem. Sedaj delava na drgemuser posted image in jih spet jem.

Folna kislina ne pomaga, da lažje zanosiš, ampak je pomembna za razvoj zarodka in rast in razvoj ploda. Pomembna je za pravilni razvoj hrbteničnega kanala(nevralna cev), ki se ob njenem pomanjkanju ne zapre pravilno. Ker se nevralna cev zapira že četrti teden po spočetju, je pomembno da se folno kislino začne jemati že pred načrtovano nosečnostjo. Ženske, ki so jemale kontracepcijske tablete imajo zelo nizko raven folne kisline in zato priporočajo, da jo začnejo jemati že 3 mesece pred načrtovano zanositvijo.

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
5.4.2009 21:19:45   
katra55
IZVIRNO SPOROČILO: tropical

Jaz pri prvi nosečnosti jih nisem jedla. Pol pa ko sem zvedla, da sem noseča mi je predlagala g. naj jih kupim in jem eno na dan.
Zdaj jem pa Elevit , ker je bilo čez zimo in ti imajo vitamine pa ne vem no. Zgleda da ne pomaga nič.

Brez problema lahko zamenjaš, samo Tifol vsebuje samo Folno kislino.

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
5.4.2009 21:44:54   
Kika99
Ojla

Punce imam eno vprašanje oz. bolj problem user posted image . Bila sem na pregledu in imam znižano maternico.Zdaj moram izvajati vaje da to odpravimuser posted image . Doba je 2 meseca ampak jaz uam da bom to odpravila že prej. Zdaj se bojim, da bom zanosila saj imam veliko možnosti da se bo končalo SS user posted image . A je imela katera tak problem?? in čez koliko časa je lahko zanosila? user posted image  

Sem čist žalostna, šokirana v glavnem kr neki spet.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
5.4.2009 22:09:25   
nony
Hvala za odgovore ...zdaj me samo zanima če Centramed mami dobim brez recepta.....lep večer

Upanje ostaja....

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
5.4.2009 22:11:23   
katra55
IZVIRNO SPOROČILO: nony

Hvala za odgovore ...zdaj me samo zanima če Centramed mami dobim brez recepta.....lep večer

Ja brez recepta ga dobiš v Lekarni.

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
6.4.2009 2:08:42   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: Kika99

Ojla

Punce imam eno vprašanje oz. bolj problem user posted image . Bila sem na pregledu in imam znižano maternico.Zdaj moram izvajati vaje da to odpravimuser posted image . Doba je 2 meseca ampak jaz uam da bom to odpravila že prej. Zdaj se bojim, da bom zanosila saj imam veliko možnosti da se bo končalo SS user posted image . A je imela katera tak problem?? in čez koliko časa je lahko zanosila? user posted image  

Sem čist žalostna, šokirana v glavnem kr neki spet.user posted image user posted image user posted image user posted image

zdravo kika...žal ne vem.....verjamem, da si žalostna in prestrašena...zato ti pošiljam objemčke....ampak glej z druge strani - imaš vsaj rešitev..to se pravi te vaje...pomeni, da boš rešila to zadevo....

pa še eno pikapoko, da se čimprej primeuser posted image

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
6.4.2009 3:37:15   
mojca345

user posted image  user posted image

user posted image

user posted image

user posted image    oz.  user posted image    PRIČAKUJEMO APRILA 2009

user posted image

XX.04. - *sanela*
XX.04. - anuša*
XX.04. - waiting
XX.04. - Jenny17
XX.04. - S* ( 8. krog )  user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
XX.04. - tweety83
XX.04. - tecnobica
XX.04. - lana70

XX.04. - Kliki
XX.04. - Zibka ( 2.krog ) user posted image   user posted image user posted image user posted image

02.04. - tropical ((12K.) 4. krog po ss.)) user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
02.04. - majolkica ( 13.krog ) user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
02.04. - tatjana.d (6.krog)
03.04. - dysan
03.04. - MAŠKA ( 2. krog po SS )
03.04. - Tiki55 user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
04.04. - Tinkarčica ( 4.krog )

04.04. - CJ
04.04. - bejbibu  user posted image user posted image user posted image user posted image
06.04. - Jada82 user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
07.04. - Maisha ( 3.krog )
07.04. - JanaB
10.04. - sisi77 ( 4. krog po SS )
11.04. - BabyKitty
11.04. - DIANE
11.04. - amii ( 14.krog )
11.04. - KiA ( 1.krog )
12.04. - SISI4 
13.04. - Jane77

13.04. - bellissima ( 7. krog )
14.04. - Chi_Pita (4.krog)
15.04. - lidijajenko
16.04. - aqua77
16.04. - Orhideja85
18.04. - Tejchy ( 11.krog)
18.04. - Kliki
19.04. - Anneri
19.04. - DOaisy ( 6.krog )
20.04. - piščančka
20.04. - Pupa83
21.04. - LUNA83
21.04. - Hana76 (27.krog)
22.04. - mausikaa
24.04. - zaljubljena23 ( 8.krog )
25.04. - Kika99
26.04. - ursap ( 5.krog )
27.04. - katra55 ( 3.krog )
27.04. - nony
28.04. - Grethy
29.04. -
tropical ((13K.) 5. krog po ss.))
30.04. - prizma

Sem majhen zajček s polno košarico in potujem naokrog.
Tudi tebe obiščem, na tiho pozvonim
in ti vesele velikonočne praznike zaželim!

user posted image

APRILČIC 2009 nas je: 50

Modrih : 4

Roza   :  2
Skupaj :  5

user posted image NAVIJAČIČCE user posted image  

* ledenka user posted image user posted image
* mojca345
* DannyS        
* misk2                                        
* pikicao.              
* lenna                 
* LunaLuna        
* spelka12          
* Murkica user posted image  user posted image            

* ursa30 
* giotti user posted image
*crvicek 
* živa25user posted image
* spps user posted image user posted image
* lunica24
* sonček33 user posted image user posted image  
* bambinica 
* BEBIII
*Sonček85 user posted image  user posted image user posted image
*nončikauser posted image
*pikica 36
*toba user posted image    user posted image    
*Anya22 user posted image    
user posted image
*sashy
*Stella Rossa
*kinnie* user posted image                                                       
*tassikauser posted image                                  
*among_the_ cloudsuser posted image  
*pikica01   user posted image                             

user posted image                               user posted image
user posted image

NAŠA HIMNA (by BEYBA)

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

user posted image
APRILSKA  STAVNICA 2009: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

JANUAR................................................ 31,25% srečk nosečk
FEBRUAR.................................................26,09% srečk nosečk
MAREC.......................................trenutno 30,00% srečk nosečk
APRIL.......................................... --,--% srečk nosečk

user posted image

No coment zaenkrat user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
6.4.2009 7:54:37   
miska28
Dobro jutro!

Še, ki se seli iz marca v april! Upam, da 24.4.2009 res zagledam magičniuser posted image !

Čestitke vsem novim user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
6.4.2009 8:30:45   
sisi77
Dobro jutro!
Ali je katera že danes delala kak test? So kakšni rezltati........ poročajte! user posted image user posted image user posted image

Jaz jem Elevit že cca 8 mesecev. Sem že polna folne kisline user posted image user posted image user posted image
Tak da ko zanosim ni vrag da s tamalim nebo vse ok.
Chi_Pita no midva sva pa na isti valovni.user posted image user posted image
Moj dan se naglo bliža še en dan.... uh kak me je strah hodit na wc..!user posted image

(odgovor članu miska28)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
6.4.2009 8:48:20   
SISI4
Dan !!!

No da še jaz povem kako je prinas
Včeraj sed dobila izcesdek  danes isto sedaj pa čakam kaj bo  dobiti bi jo morala 05.04
Bomo videli kaj bo poročam

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
6.4.2009 9:25:10   
Chi_Pita
Pozdravček ... user posted image
Mene tudi zanima, če je že kaj novega pri vas ? ... firbec babji user posted image user posted image user posted image

tropical še si aprilka ... v drugo gre rado user posted image
Luna83 si bila pa res pridna ta mesec ... pa ja ni vrag, da zdaj ne bo ... držim pesti!!!
Tinkarca navijamo za maj ... pa dopust res pomaga ... jaz bi tudi to probala, sam ki ni dindin user posted image ... smo preveč vložili v stanovanje user posted image
sisi77 zakaj pa je tebe strah na wc? ... res ti želim, da zagledaš user posted image ... poročaj jutri lepo novico user posted image user posted image user posted image
Pa novim user posted image res čestitke še enkrat ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
6.4.2009 9:32:06   
aqua77
morgen aprilčice... user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?