|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2009
16.1.2009 17:16:42   
U*
Ja zdej se je dobro leto res šparov zdej je pa sam nekaj mal bol ornk pokazal pa smo tam.
Pa sej je že boljš, sicer se sam sebi ful smili ampak po preživel.
Potem pa akcija na polno.
Ja upam da vsem rata konec meseca.
Bi bla ful hepi.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 676
17.1.2009 10:04:15   
aqua77
ja, ja...user posted image user posted image user posted image

konec meseca bojo padal pluski, če pa ne takrat, pa sigurno aprila... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu U*)
Neposredna povezava do sporočila: 677
17.1.2009 10:07:48   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

ja, ja...user posted image user posted image user posted image

konec meseca bojo padal pluski, če pa ne takrat, pa sigurno aprila... user posted image

je, je, je. to bodo deževali plusi, če ne prej pa res aprila. saj sma obe že od začetka nekako računali na april. bo nas velikonočni zajček obdaril. če bo pa prej pa tolko boljše. hihi

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 678
17.1.2009 10:14:33   
U*
Ja tko se govori csaje.user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 679
17.1.2009 10:23:51   
aqua77
to je ta prava pozitiva!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu U*)
Neposredna povezava do sporočila: 680
4.2.2009 12:29:48   
aqua77
No tako, padle smo na tretjo stran, tako da je to žeprava sramota....

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 681
4.2.2009 13:08:34   
tassika
Groza kako pa to, kam ste šle vse čvekeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 682
4.2.2009 13:45:17   
S*
aquca, kje se pa ti potepaš zadnje čase. Pogrešam tvoje komentarje, pa od pikiceo tudi???

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 683
4.2.2009 14:22:49   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Pozdravljene vse bodoče aprilske 2009 nosečke!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

April je še daaaaleč stran user posted image  , po drugi strani pa bo mimogrede tukaj user posted image  .

Jaz osebno sem se sprijaznila z mislijo, da zaradi zdravstvenih razlogov magičnih user posted image  ali user posted image  ne bomo zagledali prej kot aprila in zato sem prepričana da bo april moj mesec. user posted image user posted image user posted image user posted image

Pozivam pa vse borkice, da se pridružijo klubu user posted image  že prej, a če vam vseeno ne bo uspelo do aprila vedite da niste same in se "pofočkajte" tudi na to temo. user posted image user posted image  Vesela bom tudi vseh navijačič, ki se bodo pridružile klubu user posted image  aprilčic 2009, kot tudi novopečenih mamic, ki bodo takrat držale že svoje štručkeuser posted image v naročju in so se skupaj z nami borile zadnja leta.

Skratka vseliko uspehov in sreče vsem borkam v borbi za user posted image  ali user posted image , čim bolj zdrave user posted image  in user posted image . Če ne prej pa APRILA 2009....... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo še jast se prijavim kot navijačica.user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 684
4.2.2009 14:29:50   
Nončika
Se pridružujem U, zaenkrat samo kot navijačica. sem med februarkami, a se lahko kaj hitro zgodi, da pristanem tudi kot borka med aprilkami.

Aqua, le kje se ti potepaš in pa pikicao? tema je poniknila, treba jo je oživeti.

mi mamo sonček, sma šle z malo na konkreten sprehod. se vidi, da je doma in ni v vrtcu. zdaj pa je ostala pri sosedi. naj malo njej živčke para. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 685
4.2.2009 14:35:09   
Kliki
csaje midve tukaj vstaneva samo kot navijačice, ker bova aprila že srečke user posted image , če si pozabila.user posted image
Tudi mi imamo sončka pa me nekako nič ne mika da bi šla na kak sprehod. Sm tako čudno utrujena kot bi garala včeraj cev dan.user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 686
4.2.2009 15:05:40   
Nončika
U, toooo!!!!!user posted image user posted image user posted image  pri nas bodo user posted image priplavale na pravo pot že ta mesec. je toooo!!!!! če ne prej pa aprila ziher!!! samo po mojih načrtih bom jaz tedaj že v 3mescu nosečnosti!!!!user posted image user posted image user posted image  ti pa z mano vred!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 687
4.2.2009 15:07:44   
Kliki
Ja tako se govoriuser posted image user posted image !

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 688
4.2.2009 15:16:23   
aqua77
No, vidim, da tudi brez mene pridno čvekate!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikicao, je šla malo na okoli še kakšne druge stvari prečekirat, ne samo RR, tako, da se bo vrnila, ko bo čas za to... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 689
4.2.2009 17:22:19   
pikica36
jaz navijam za vse aprilčiceuser posted image , čeprav se tud zna zgodit, da bom med borkami.
ampak, jaz HOČEM videtuser posted image user posted image , že februarja. če jih pa ne bo, sem pa itak med vamiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 690
4.2.2009 17:32:43   
Kliki
Februarke bomo aprila samo še navijale, ker bomo že vse srečkeuser posted image .
Se strinjaš pikica36?user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 691
4.2.2009 20:22:10   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

jaz navijam za vse aprilčiceuser posted image , čeprav se tud zna zgodit, da bom med borkami.
ampak, jaz HOČEM videtuser posted image user posted image , že februarja. če jih pa ne bo, sem pa itak med vamiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ni rečeno, marec je še vmes. prvi pa je februar. februarke se ne damo, a ne?????

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 692
4.2.2009 22:04:47   
Kliki
Ja februarke se ne damo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 693
5.2.2009 8:03:54   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: *csaje*

IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

ni rečeno, marec je še vmes. prvi pa je februar. februarke se ne damo, a ne?????

Se podpišem user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 694
5.2.2009 9:11:00   
pikica36
IZVIRNO SPOROČILO: U

Februarke bomo aprila samo še navijale, ker bomo že vse srečkeuser posted image .
Se strinjaš pikica36?user posted image

ABSOLUTNO!!!!!!user posted image ker zdaj mam pa že vsega dovoljuser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 695
5.2.2009 11:30:04   
aqua77
Pozdravček čvekice!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bi bla vesela pluska, februarja, al pa marca, al pa aprila, al pa decembra... user posted image user posted image user posted image  Ni važno kateri mesec, samo da bo!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 696
5.2.2009 12:43:34   
Kliki
ja jest tudi.user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 697
5.2.2009 14:55:02   
Nončika
Sam da je plusek in to čimprej!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 698
8.2.2009 11:37:55   
aqua77
No čveke, spet smo bile na drugi strani! user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 699
8.2.2009 12:54:19   
pikicao.
kaj je zdej to..april je treba popeljat do 200 :)

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Želita zanositi? NE počnita tega!
Preverili smo, katere so najpogostejše napake, ki jih počnejo pari, ki želijo zanositi.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?