![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 11.1.2009 13:18:59
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. jeste ti delam druzbo..sm zdle lih en osnutek enga projekta za fax nrdila tko d sm biu plidennn pol sm pa tebe vidla pa sm mogla gor prletet pol si biu pa 2x plidennn sem ti odgovorila na ZS, pa čakam tvoj odgovor, če smem...
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 11.1.2009 14:08:43
|
|
|
|
pikicao.
|
spet smetiva na 3 razlicnih temah
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 11.1.2009 14:12:33
|
|
|
|
aqua77
|
to je pa neki novga za naju.... a sem ti všeč, k sem nova...
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 11.1.2009 14:14:47
|
|
|
|
pikicao.
|
hhhhhaaahahahahah sej ti jih se kar posiljam
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 11.1.2009 14:17:48
|
|
|
|
aqua77
|
srajne, vse k so mi všeč so prevelike...
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 11.1.2009 14:21:52
|
|
|
|
aqua77
|
kakšna se ti pa tale zdi??
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 11.1.2009 14:24:32
|
|
|
|
pikicao.
|
najboljsaa tud tok smesna k moj prasic jz tud ne znam mogoce sva prevec blond obe bi rable enga hekerja
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 11.1.2009 14:25:19
|
|
|
|
pikicao.
|
kok pa sejkas a si zrihtala?? kako ti je pa poratal?? nauc meee
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 11.1.2009 14:25:39
|
|
|
|
aqua77
|
evo mi je ratal, ta k pleše, a probam še z zajcem, al pustim tega... ta se mi zdi da zraven tvoja pujsota paše...
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 11.1.2009 14:26:43
|
|
|
|
aqua77
|
šejkam, šejkam, tko kot ti!!! zej bojo pa ziher pluskoti, k skupi šejkava....
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 11.1.2009 14:29:57
|
|
|
|
pikicao.
|
mej neki cajta tega..k paseva skpi..mava plesno skupino kako pa si naledu toooo
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 11.1.2009 14:31:09
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. mej neki cajta tega..k paseva skpi..mava plesno skupino kako pa si naledu toooo neki klikou po tipkovnici pa še mal z miško vmes je pa ratal, ne znam ponovit....
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 11.1.2009 14:34:27
|
|
|
|
pikicao.
|
lazes zih znas pa noces izdat te skrivnosti k si ti tak heker sm ti to ze povedala pa seznamcki pa to.. a ne aqua.. zih po drzavnih racunalnikh brskas pa vdiras pa zakone spreminjas sej zato pa mamo zakon d bomo zenske delale do 63 leta
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 11.1.2009 14:36:22
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. lazes zih znas pa noces izdat te skrivnosti k si ti tak heker sm ti to ze povedala pa seznamcki pa to.. a ne aqua.. zih po drzavnih racunalnikh brskas pa vdiras pa zakone spreminjas sej zato pa mamo zakon d bomo zenske delale do 63 leta me neeeee, jaz samo po ene par centov vsake tolko z državnega proračuna pobiram... pa se počasi nabere za razne izlete, pa smučanja....
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 11.1.2009 14:45:21
|
|
|
|
pikicao.
|
pa za kaksne gucci pa armani cotke a ves d mi en armani parfum tok disi.. sm ga zavohala na sodelavki.. tko d bo po vsej verjetnosti pristal v moji kopalnici
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 11.1.2009 14:58:24
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. pa za kaksne gucci pa armani cotke a ves d mi en armani parfum tok disi.. sm ga zavohala na sodelavki.. tko d bo po vsej verjetnosti pristal v moji kopalnici men je pa en versace fuuul lep... se mi zdi, da bi bil tud tebi všeč...
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 11.1.2009 19:35:50
|
|
|
|
Anonimen
|
a tuki se potepata čveki sem vaju izsledila... Če mohamed ne pride h gori, gre pa gora k njemu, ane me še marata?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 11.1.2009 20:34:40
|
|
|
|
pikicao.
|
ja itak..kaksne mas..zakaj te pa neb
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 11.1.2009 22:06:48
|
|
|
|
Anonimen
|
hehehehehe jah nevem.... samo preverjam In kako si pikica?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 11.1.2009 23:10:41
|
|
|
|
pikicao.
|
fenomenalno
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 12.1.2009 8:20:12
|
|
|
|
Anonimen
|
blagor enim.... jst pa spet u službi danes kličem drugo G, če me vzame, s katero se menda da zmenit za bolniško..... Ker sicer se mi bo zmešalo v tej službi Pa ti? Kako službica? Kako dragi? Vajina borbica? Tatujčki?....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 12.1.2009 9:17:42
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 blagor enim.... jst pa spet u službi danes kličem drugo G, če me vzame, s katero se menda da zmenit za bolniško..... Ker sicer se mi bo zmešalo v tej službi Pa ti? Kako službica? Kako dragi? Vajina borbica? Tatujčki?.... a se tok slabo pocutis d ne mors bit v sluzbi? jz sem brez pritozb siba vse sam premrzlo mi je jz bi toploooootoooo ... k ze tko spim s 3 koutri pa oblecena k medved
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 12.1.2009 9:21:09
|
|
|
|
Anonimen
|
heheh Jst bi tudi bolj toplo, ampak sicer je pa dobro da je zima, tko kot se zagre, da se narava malo spočije Mah slabo se počutim, ker morem bit u službi... nič drugega... No malo mi je slabo ampak ni panike... Sem rekla da se ne bom pritoževala dokler ne bom bruhcala Včeraj me je Aquica klicala in sem ji obljubila da vaju bom izsledila Ker sta se mi skrile malo No in obljuba dela dolg, le da nje zdej ni od nikoder No ampak včeraj je napisala da kjer si ti, ona ziher ni daleč, tko da Oglasi se AQUICA Super da si super... Na tatoo si se že navadila? Kako si preživela nov let?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 12.1.2009 15:48:46
|
|
|
|
Anonimen
|
no kam sta mi pa zdej spet pobegnile? pol pa nč.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2009 13.1.2009 13:30:54
|
|
|
|
aqua77
|
ku, kuc... včeraj aquice ni blo, ker je mela norišnico v službi, danes je pa že boljše...
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMotnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.