|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2009
19.11.2008 12:29:56   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

no ko imaš že lepo napopano slikico za happy easter-kdaj pa je drugo leto (da se bo moja bebica rodila isto k mami na velikonočuser posted image user posted image -seveda pred 23letiuser posted image user posted image )

velikonočna nedelja je 12.04! kdaj maš pa ti rok???

pa hvala za pohvalo.... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 376
19.11.2008 12:32:28   
pikovit
Aqua evo meuser posted image ,zdej sem pa res že povsoduser posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 377
19.11.2008 12:35:17   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

no ko imaš že lepo napopano slikico za happy easter-kdaj pa je drugo leto (da se bo moja bebica rodila isto k mami na velikonočuser posted image user posted image -seveda pred 23letiuser posted image user posted image )

ja ni zakaj ,je res ,lepo skrbiš za vse user posted image user posted image user posted image
ok hvala za datum ,samo mislim ,da bom takrat še 2v1-rok imam 24.4,no se bomo pa pustili presenetitiuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 378
19.11.2008 14:44:26   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Aqua evo meuser posted image ,zdej sem pa res že povsoduser posted image user posted image

jaaaaa,user posted image user posted image user posted image user posted image

prav je tako pikovitek!!!! user posted image user posted image user posted image  saj je mene tudi povsod dosti, ne skrbi nisi edina, ki se skoraj po vseh temah potikaš.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 379
19.11.2008 14:45:56   
aqua77

ja ni zakaj ,je res ,lepo skrbiš za vse user posted image user posted image user posted image
ok hvala za datum ,samo mislim ,da bom takrat še 2v1-rok imam 24.4,no se bomo pa pustili presenetitiuser posted image user posted image

sonček veš kako je to pri nosečnicah, 10 dni gor al pa dol ne pomeni nič, datum je itaq samo okviren, saj se le redko kakšen otroček rodi sam od sebe ravno na rok poroda..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 380
19.11.2008 16:58:42   
*sanela*

Kako fajn, da nas je vedno več!!!!

Se naša debata lepo razvija.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No bom še jaz mal povedala o sebi, za tiste, ki me še ne poznate... user posted image  Mam sina starega 10 let pred približno dvema letoma smo se odločili za še enega user posted image , ki pa ni in ni hotel priti.... Hodila sem k G redno, brise mi je jemala redno in so bili vedno na meji med dobrim in slabim. Pred približno tremi meseci mi je zopet naredila bris, ki pa je bi zelo slab. Dobila sem diagnozo raka na materničnem vratu. Takoj so me poslali na operacijo - konizacijo, kjer so mi odstranili velik del materničnega vratu, ker je bil rak že kar razširjen. Vmes se je oeracija še zakomplicirala, tako da so me premalo zašili in sem en teden po operaciji začela močnoooo krvaveti. Moj me je odpeljal na intenzivno, kjer so mi ponovno naredili rekonstrukcijo operacije, se pravi celo stvar ponovili. Zdravnik je še komentiral, da glede na krvavitve, ki jem jih imela in koliko krvi sem izubila, da sem še komaj pravočasno prišla do njih. Če bi prišla kakšno uro kasneje na urgenco, nebi bilo več kaj za reševati....

Zdaj čakam izvide, če je bil v celoti odstranjen in če bo vse bp, potem lahko pol leta po posegu začnemo delati spet na bebici.... Sicer pa glede na to da skoraj nimam več materničnega vratu bom, ko bom zanosila imela rizično nosečnost in moram tudi takoj na cerklažo...

Upam na najboljše in se veselim aprila z vami..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Držim pesti za vse nas borke, da bomo aprila srečke nosečke!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 381
19.11.2008 19:14:26   
Nončika
Aqua, še sreča, da se je tako izteklo kot se je. držim ti pesti.

pri naju je pa padla odločitev, da bomo občasno že zdaj kaj malega delali na naši bebici. ampak nekako imam totalno občutek, da pred aprilom 2009 ne bo nič. pogodba za določen čas mi poteče februarja. ne vem kako se bo vse skupaj razpletlo. glede nato, da zaposlujemo ljudi na novo, upam tudi jaz,da dobim podaljšano. mogoče celo za nedoločen čas.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 382
20.11.2008 18:47:31   
pikicao.
user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 383
20.11.2008 18:48:14   
pikicao.
hvala aqui ...sej ves za kaj user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 384
21.11.2008 8:54:27   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

rada te mam... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 385
21.11.2008 10:49:20   
crvicek
Ojla Aqua, kako pa kaj v vaših krajih? Po tvoji oblekici sodeč, se tudi pri vas že čuti praznično vzdušje. Mimogrede, imaš zelo lepo oblekco. Mene je že prijelo to vzdušje, tako da že cel teden izdelujem novoletne voščilnice. Mi je ravno včeraj rekel moj, da mora čimprej prit ta naš user posted image , da bi se skupaj ustvarjala. Joj, ko bi res.

user posted image user posted image user posted image

Najini princeski raseta...

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 386
21.11.2008 10:57:09   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek

Ojla Aqua, kako pa kaj v vaših krajih? Po tvoji oblekici sodeč, se tudi pri vas že čuti praznično vzdušje. Mimogrede, imaš zelo lepo oblekco. Mene je že prijelo to vzdušje, tako da že cel teden izdelujem novoletne voščilnice. Mi je ravno včeraj rekel moj, da mora čimprej prit ta naš user posted image , da bi se skupaj ustvarjala. Joj, ko bi res.

Ojla crvicek!!!!

Ja, jaz sem se že preoblekla, ker komaj čakam lučke, pa smrekco, pa darila, pa pišlote, pa kuhano vino, pa čaj z cimetom in rumčkom, pa potico,pa medenjake, pa piškotke z ingverjem, pa ogenj v kaminu, pa božička, pa miklavža, pa dedka mraza, pa........ Uf me že obrača.... Hi, hi, hi... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ti pa že voščilnice delaš! Pridnaaaaa!!!! Midva z mojim ta malim, bova pa kmal začela piškote pečt za miklavža! user posted image user posted image user posted image user posted image  Boš vidla, tud ti boš mela en dva tri enga navihanca, ki ti bo pomagal okoli prazničnih opravil, pa boš vidla, kako potem čas hireje mineva! Sam obrnila se boš, bo pa tvoj škratek že tako velik kot moj! Se spomnim, kot da je bilo lani, ko sem mu postavljala njegovo prvo božično smrekico, jo je gledal z odprtimi usti.... user posted image user posted image user posted image  Ah, kje so že ti časi....

P.P.Njegoš

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 387
21.11.2008 11:49:52   
pikicao.

rada te mam... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jz tuuuudd user posted image user posted image user posted image user posted image  tebeeee
a mas ze priprave za torek? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 388
21.11.2008 11:51:46   
aqua77

jz tuuuudd user posted image user posted image user posted image user posted image  tebeeee
a mas ze priprave za torek? user posted image user posted image user posted image user posted image

ja poliranje, bleščice, barvanje, odstranjevanje kožuščka.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 389
21.11.2008 11:57:08   
pikicao.

ja poliranje, bleščice, barvanje, odstranjevanje kožuščka?????????user posted image user posted image user posted image user posted image .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

??????? a mas ti kaksne posebne nacrte z mano.. a bi me mogl kej skrbet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 390
21.11.2008 12:40:01   
aqua77
brez skrbi.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  to sam mal tako za zraven napišem, ker se fajn sliši.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 391
21.11.2008 12:41:25   
pikicao.

brez skrbi.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  to sam mal tako za zraven napišem, ker se fajn sliši.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

izgovoriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 392
21.11.2008 12:43:40   
aqua77
jaaaaaaaaaa, jaaaaaaaaaaaaaaa, jaaaaaaaaaaaaaaa......   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 393
21.11.2008 15:33:35   
gigi1
Evo me Aquica sem se prišla pofočkat. Pls daj me med aprilske borke user posted image .
3. ICSI GK Ljubljana. Začnem enkrat začetek februarja in bom trepetala v aprilu user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 394
21.11.2008 15:46:20   
aqua77
user posted image  user posted image

user posted image

user posted image

user posted image    oz.  user posted image    PRIČAKUJEMO APRILA 2009

user posted image

xx. 04.2009 - aqua
xx.04.2009 - *sanela*
xx.04.2009 - gigi

Sem majhen zajček s polno košarico in potujem naokrog.
Tudi tebe obiščem, na tiho pozvonim
in ti vesele velikonočne praznike zaželim!

user posted image

APRILČIC 2009 nas je: 3

user posted image NAVIJAČIČCE user posted image  

* ledenka user posted image user posted image
* DannyS              
 * misk2                   
* S*                       
* pikicao.              
* lenna                 
* LunaLuna        
* spelka12           
* Murkica           
* Tiki55              
* ursa30 
* giotti
*crvicek 
* živa25
* spps user posted image user posted image
* lunica24
* sonček33 user posted image user posted image  
* bambinica 
* BEBIII
*Sonček85 user posted image  
user posted image

user posted image                               user posted image
user posted image

NAŠA HIMNA (by BEYBA)

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

user posted image
APRILSKA  STAVNICA 2009: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

JANUAR.....................................25,00% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,40% srečk nosečk  
MAREC..................................... 20,90% srečk nosečk  
APRIL........................................23,70% srečk nosečk  
MAJ...........................................18,30% srečk nosečk  
JUNIJ.........................................22,50% srečk nosečk  
JULIJ .........................................21,80% srečk nosečk
AVGUST....................................19,30% srečk nosečk
SEPTEMBER.............................15,30-% srečk nosečk
OKTOBER..................................22,20% srečk nosečk
NOVEMBER.................................--,--% srečk nosečk
DECEMBER.................................--,--% srečk nosečk
JANUAR.......................................--,--% srečk nosečk
FEBRUAR....................................--,--% srečk nosečk
MAREC.......................................--,--% srečk nosečk
APRIL..........................................--,--% srečk nosečk
user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 395
21.11.2008 15:47:48   
aqua77
tatarattataaaaa!!!! (trobente)

žižek!!! DOBRODOŠLA!!!!!

si že v boju za april!!!

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 396
21.11.2008 16:07:15   
gigi1
O kolk sem vesela user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Hvala Aquica moja user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 397
21.11.2008 16:38:31   
Serendipity
Jaz sem pa prišla navijat za našo aquino & žižiko, Hja, seveda pa za vse ostale!  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image GO GIRLS! GO GIRLS! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 398
21.11.2008 17:10:07   
pikicao.
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

jz pa sibam k frizerjuuuu

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 399
21.11.2008 17:54:53   
Nončika
aqua77, zakaj si pa mene zbrisala z seznama? a me ne marate?user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?