|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2009
14.11.2008 7:50:53   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: crvicek

Aquica dobrodošla nazaj!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem te imela v mislih že v petek, ma nisem imela računalnika cel vikend, tako da bi ti zaželela dobrodošlico.
Kako si kaj?

Kot si vidla me veselo pišemo miklavžu in skušamo bit čimbolj pridne, da bi nas drugi mesec kaj obdaroval. Potem pa še malo in bo zajček tebe obdaroval. Komaj čakam!!!!!

Ojla!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Miklavž bo sigurno radodaren , boš vidla!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Hvala za dobrosošlico!!! user posted image  
sem kar ok! Danes me neki ful bolijo jajčniki, ampak upam, da bo ok.... Pa ti? Kdaj je ne pričakuješ?????

Aqua sorry, če ti šele zdaj odgovarjam, ma sem bila full busy te dni.

Midva sva spet začela user posted image , saj veš da ne pozabiva.user posted image user posted image user posted image Sem full srečna, ker sem dobila izvide in so ok, tako da zdaj greva v nove boje. Plodne dni imam ravno za Miklavža, tako da jo ne pričakujem enkrat okrog božiča.
Mi je pa rekla G, da če do naslednjega pregleda ( marec 09) ne bo še nič, da greva takoj na preiskave. Vprašala sem jo tudi o klomifenu, pa me je rekla, da mi ga lahko predpiše za eno blago stimulacijo; vendar mi ga ne priporoča, ker je večja verjetnost večplodne nosečnosti in da po tem posegu ne bi bilo ravno najboljše zame, saj bi bila takoj bolj rizična nosečnost. Me je pa pregledala ravno med O in mi je tudi potrdila, da ovuliram in je rekla da naj kar user posted image na 2 dni in da je sigurna da bo uspelo zelo kmalu. Full si je vzela čas in sva se na dolgo in o vsem pogovorile, tako da sem zdaj pomirjena. Po operaciji pa sem tudi pri sebi morala razčistit, saj sem jaz te stvari preveč načrtno počela. Po tem se počutim boljše in uživam vsak trenutek, predvsem pa sploh ne gledam kdaj user posted image ; pa bo kar bo. Upam da bo.

Kako pa ti? Kdaj dobiš izvide? Si začela z miganjem?

user posted image user posted image user posted image

Najini princeski raseta...

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 351
14.11.2008 21:19:02   
pikicao.
aquaaaaaa kje siiiii?

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 352
15.11.2008 9:06:55   
aqua77
Evo me..... user posted image user posted image user posted image user posted image

crviček moj... user posted image user posted image user posted image  super, da se je vse tako dobro izteklo in da vama kaže v bližnji prihodnosti še boljše... user posted image user posted image  me veseli, da si se z G pogovorila in da si zdaj pomirjena, sej veš če je človek miren in se ne obremenjuje preveč, je to že korak do zmage! user posted image user posted image user posted image  zdaj pa pridna bit s tvojim in velikoooo user posted image user posted image user posted image !!!! user posted image user posted image user posted image  okrog božiča pa pričakujem s tvoje strani slikico na kateri bo en močen ++++!!!!!

Veliko sreče.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pikec moj!!! evo mene sem že na borbi napisala, zakaj me ni bilo včeraj ... mi je sine zbolel, sam bom pa danes nadoknadila s čvekanjem, a prav!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 353
15.11.2008 9:09:26   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: *sanela*

Ojla!
No se še jaz malo javim. No zdaj mi nepade na pamet nobeden vic, mam pa eno anekdoto z mojim sinčkom nagajivčkom;
Smo potovali iz Zagreba domov in se ustavili na benzinski črpalki ker sva s sinčkom morala it lulat. Na wc-u gužva, polno turistov. Se prvo on polula in pol jaz. Seveda jaz " počepnem" nad školjko in lulam. On čudno gleda in na ves glas vpraša " mami zakaj ti ne lulaš stoje, a maš tako majhnega lulčka, da moraš počepnt" Se je slišal smeh v wc-u, jaz pa v šoku. Si mislim kaj naj mu rečem, lih javni wc ni za tako debato, pa mu rečem, da mu povem ko prideva v avto. Pa prideva v avto in on takoj pove atiju; "ati, mami ima tako majhnega lulcka da mora pocepnt da lahko lula"
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

ojla sanela!!!

da ne boš mislila, da te ne opazimo tukaj!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zgodbica je super, včasih nam jo otoci prav pošteno zagodejo, se strinjam, pri nas je bilo v preteklih letih kar nekaj podobnih.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače kako si kaj??? oglasi se nam še kaj tukaj pa povej nam še kaj o sebi, tako da se malo bolj spoznamo.... user posted image user posted image user posted image

objemček... user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 354
15.11.2008 9:13:50   
pikicao.
pikec moj!!! evo mene sem že na borbi napisala, zakaj me ni bilo včeraj ... mi je sine zbolel, sam bom pa danes nadoknadila s čvekanjem, a prav!!!!

prav sam dons morm it na enga abrahama tko d bom lahko s teboj tko malo/malo.. sej ves se je treba zrihtat... pa zdej k uzivam k se mazem po oceh... kkombiniram vse user posted image user posted image user posted image user posted image
in do kdaj si..do 14?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 355
15.11.2008 9:22:19   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

pikec moj!!! evo mene sem že na borbi napisala, zakaj me ni bilo včeraj ... mi je sine zbolel, sam bom pa danes nadoknadila s čvekanjem, a prav!!!!

prav sam dons morm it na enga abrahama tko d bom lahko s teboj tko malo/malo.. sej ves se je treba zrihtat... pa zdej k uzivam k se mazem po oceh... kkombiniram vse user posted image user posted image user posted image user posted image
in do kdaj si..do 14?

kakšna kombinacija bo danes na učkah??? a kakšno slikico dobim po sms-ju??? user posted image user posted image user posted image  ploooosim!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  veš da me firbec matra, kaj si se naučila, bom mogoče kakšno idejo ukradla.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jap, danes bom do 14, ker pol šibam domov na južno.... user posted image user posted image user posted image  jutri sem pa fraj!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 356
15.11.2008 9:25:08   
pikicao.
ja dobis slikcooooo :) jutr pa kr frej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vazika :) hecam seuser posted image user posted image  a si vidla kok sm se* vceri decov prpopala gor? user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 357
15.11.2008 9:28:33   
aqua77
vidla!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

je bla čist paf!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  se ni mogla odličit, kam bi sploh gledala!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem se še jaz zmedla, čeprav so bli vsi za se*!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 358
15.11.2008 9:52:40   
crvicek
aqua, pikicao eko tudi jaz sem danes tu!

Aqua upam da je tvoj sinček boljši in da te ne bo nalezel s kakšno virozico. Lepo da si jutri fraj, upam le da boste imeli lepo vreme.

Ej prejšnji teden sva z mojim praznovala 2. obletnico poroke, pa sem mu za hec kupile ene sexy spodnje hlačke, ki spominjajo na tarzanove user posted image user posted image user posted image user posted image , pa je rekel da bo v njih delal najinega potomca. Oz. brez njih user posted image user posted image user posted image . Pa sva se tolko nasmejala. Je treba malo popestrit tudi to delanje user posted image , saj drugače zgleda res kot ena obveznost.

Pikicao, ti ga boš pa danes žurala? Lepo se im ej in spij kakšen kozarček še zame.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 359
15.11.2008 11:06:56   
aqua77
No tko, glede na to, da se nam približujejo prezniki, ki se jih zeloooooo veselim.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem se že preoblekla.....  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 360
15.11.2008 12:33:15   
pikicao.
sm ti ze a borbi napisala
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaooooooooooooooooooooooooooooo
uauauauauauauauuauauauauauuua
kaka oblekcaaaaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 361
15.11.2008 12:34:40   
pikicao.
Pikicao, ti ga boš pa danes žurala? Lepo se im ej in spij kakšen kozarček še zame

pikicao bo zate spila kozarcek soka...a bo ok user posted image user posted image

ja a pr vas se pa on tarzan ti jane..kdo je pa cita? user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 362
15.11.2008 13:47:37   
aqua77
čita pa še pride..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne me preveč hvalt pikica, bom prevzetna ratala..... mi je bil škratek, oziroma škratka tako všeč, da se nisem mogla upret!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 363
15.11.2008 15:23:45   
Nončika
alo!

evo, še ena ki načrtuje, da bo aprila 2009 zagledala user posted image . če nama bo na prvo ratalo, a dvomim. a upanje umira zadnje.

doma mamo že eno nadebudnico, ki je stara 3l.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 364
15.11.2008 22:00:47   
crvicek

Pikicao, ti ga boš pa danes žurala? Lepo se im ej in spij kakšen kozarček še zame

pikicao bo zate spila kozarcek soka...a bo ok user posted image user posted image

ja a pr vas se pa on tarzan ti jane..kdo je pa cita? user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikicao, cita mora še prit ... user posted image user posted image user posted image .Ma ne me narobe razumet, ne čakam ravno opice, ampak enega nagajivčka ali nagajivčko, ki bi se plazila po hiši.

Kozarček soka bo pa tudi ok, ni panike glede vinčka. Pikicao, ma ti sploh nikoli ne piješ alkohola, al samo zdaj ko delaš na user posted image ? Jaz sem enkrat napisala da včasih pri kosilu spijem en kozarček vina, pa so me ene kar napadle, tako da sem se potem kar slabo počutila.
Kaj pa ti aqua?

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 365
16.11.2008 19:49:19   
*sanela*
IZVIRNO SPOROČILO: *csaje*

alo!

evo, še ena ki načrtuje, da bo aprila 2009 zagledala user posted image . če nama bo na prvo ratalo, a dvomim. a upanje umira zadnje.

doma mamo že eno nadebudnico, ki je stara 3l.

Dobrodošla!
Lepo da se naš seznamček veča user posted image !
Jaz mam doma sinčka starega pet let.
Moja zgodbica je taka; Zanosila sem dokaj hitro (6mes). Nosečnost sem imela izredno lepo nobenih slabosti user posted image . Porod je bil bp. Moje user posted image ni in ni bilo. Gin. me je tri leta dobesedno vlekla za nos. Filala me je z raznimi hormoni, poslala na HSG, kjer sem dvakrat padla v nezavest. Zamenjala sem G. Nova G me je poslala na krvni pregled hormonov, kjer so mi ugotovili povišan hormon prolaktin. Z napotnico pod nujno so me poslali na endokrinološko v Lj. kjer so mi ugotovili da imam tumor na hipofizi. Zaradi povišanega hormona prolaktina nimam user posted image in ne ovulacije. Zdaj pijem tabletke dostinex katere naj bi mi znižale prolaktin. Za zdaj to gre zelo počasi. Kdaj bom spet dobila user posted image je veliko vprašanje. Upam, da se vsak čas pokaže in da bom do aprila srečka nosečka user posted image .
Držim pesti za vse nas borke!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 366
16.11.2008 20:52:11   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikicao, cita mora še prit ... user posted image user posted image user posted image .Ma ne me narobe razumet, ne čakam ravno opice, ampak enega nagajivčka ali nagajivčko, ki bi se plazila po hiši.

Kozarček soka bo pa tudi ok, ni panike glede vinčka. Pikicao, ma ti sploh nikoli ne piješ alkohola, al samo zdaj ko delaš na user posted image ? Jaz sem enkrat napisala da včasih pri kosilu spijem en kozarček vina, pa so me ene kar napadle, tako da sem se potem kar slabo počutila.
Kaj pa ti aqua?

hello
ma ne jz tud kdaj kej spijem, sam pac takrat kadar mi pase..zdej mi ni pasalo..pa se vozila sem.. tko da res pa da pomoje tud zaradi tega nocem nic pit ker delava na bebiki... ne vem :)

cita bo pa prsla user posted image user posted image  navijam d kmalu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 367
17.11.2008 8:34:16   
S*
Aqua77, kakšna praznična lepotička si postala. user posted image   user posted image   user posted image  avatar je super user posted image   user posted image   user posted image . Sicer pa si ti vedno inovativna na tem področjuuser posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 368
17.11.2008 19:03:03   
Nončika
Sanela, hudo. upan, da se bo čimprej vse uredilo in da ti lahko aprila čestitamo za novo nosečnost. Eh, ti ginekologi. kriza so. moj tudi ni bajka. samo pri drugi nosečnosti bom pa jaz malo resneje nastopila.

jaz sem tudi hitro zanosila 4m. nosečnost bp. proti koncu sem se začela rediti ko.... porod težek in dooooolllg. 17ur. k sreči rodila zdravo punčko. težko 4200g. 99% da sem mela gestacijski diabetes. par ur po porodu so mojo pikico premestili na intenzivno nego, ker se je napila plodovne vode, ki je bila zelena. mela je bakterijsko okužbo, a teden dni po porodu sma k sreči bile že doma.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 369
19.11.2008 9:20:33   
aqua77
Jutrčka punce moje!

P.P.Njegoš

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 370
19.11.2008 9:30:57   
aqua77
Kako fajn, da nas je vedno več!!!!

Se naša debata lepo razvija.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No bom še jaz mal povedala o sebi, za tiste, ki me še ne poznate... user posted image  Mam sina starega 10 let pred približno dvema letoma smo se odločili za še enega user posted image , ki pa ni in ni hotel priti.... Hodila sem k G redno, brise mi je jemala redno in so bili vedno na meji med dobrim in slabim. Pred približno tremi meseci mi je zopet naredila bris, ki pa je bi zelo slab. Dobila sem diagnozo raka na materničnem vratu. Takoj so me poslali na operacijo - konizacijo, kjer so mi odstranili velik del materničnega vratu, ker je bil rak že kar razširjen. Vmes se je oeracija še zakomplicirala, tako da so me premalo zašili in sem en teden po operaciji začela močnoooo krvaveti. Moj me je odpeljal na intenzivno, kjer so mi ponovno naredili rekonstrukcijo operacije, se pravi celo stvar ponovili. Zdravnik je še komentiral, da glede na krvavitve, ki jem jih imela in koliko krvi sem izubila, da sem še komaj pravočasno prišla do njih. Če bi prišla kakšno uro kasneje na urgenco, nebi bilo več kaj za reševati....

Zdaj čakam izvide, če je bil v celoti odstranjen in če bo vse bp, potem lahko pol leta po posegu začnemo delati spet na bebici.... Sicer pa glede na to da skoraj nimam več materničnega vratu bom, ko bom zanosila imela rizično nosečnost in moram tudi takoj na cerklažo...

Upam na najboljše in se veselim aprila z vami..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 371
19.11.2008 9:33:16   
aqua77
user posted image  user posted image

user posted image

user posted image

user posted image    oz.  user posted image    PRIČAKUJEMO APRILA 2009

user posted image

xx. 04.2009 - aqua
xx.04.2009 - *sanela*
xx. 04.2009 - *csaje*

user posted image user posted image user posted image    

Sem majhen zajček s polno košarico in potujem naokrog.
Tudi tebe obiščem, na tiho pozvonim
in ti vesele velikonočne praznike zaželim!

user posted image

APRILČIC 2009 nas je: 2

user posted image NAVIJAČIČCE user posted image  

* ledenka user posted image user posted image
* DannyS              
 * misk2                   
* S*                       
* pikicao.              
* lenna                 
* LunaLuna        
* spelka12           
* Murkica           
* Tiki55              
* ursa30 
* giotti
*crvicek 
* živa25
* spps user posted image user posted image
* lunica24
* sonček33 user posted image user posted image  
* bambinica 
* BEBIII
*Sonček85 user posted image  
user posted image

user posted image                               user posted image
user posted image

NAŠA HIMNA (by BEYBA)

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

user posted image
APRILSKA  STAVNICA 2009: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

JANUAR.....................................25,00% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,40% srečk nosečk  
MAREC..................................... 20,90% srečk nosečk  
APRIL........................................23,70% srečk nosečk  
MAJ...........................................18,30% srečk nosečk  
JUNIJ.........................................22,50% srečk nosečk  
JULIJ .........................................21,80% srečk nosečk
AVGUST....................................19,30% srečk nosečk
SEPTEMBER.............................15,30-% srečk nosečk
OKTOBER..................................22,20% srečk nosečk
NOVEMBER.................................--,--% srečk nosečk
DECEMBER.................................--,--% srečk nosečk
JANUAR.......................................--,--% srečk nosečk
FEBRUAR....................................--,--% srečk nosečk
MAREC.......................................--,--% srečk nosečk
APRIL..........................................--,--% srečk nosečk
user posted image  

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 372
19.11.2008 10:23:41   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Kako fajn, da nas je vedno več!!!!

Se naša debata lepo razvija.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No bom še jaz mal povedala o sebi, za tiste, ki me še ne poznate... user posted image  Mam sina starega 10 let pred približno dvema letoma smo se odločili za še enega user posted image , ki pa ni in ni hotel priti.... Hodila sem k G redno, brise mi je jemala redno in so bili vedno na meji med dobrim in slabim. Pred približno tremi meseci mi je zopet naredila bris, ki pa je bi zelo slab. Dobila sem diagnozo raka na materničnem vratu. Takoj so me poslali na operacijo - konizacijo, kjer so mi odstranili velik del materničnega vratu, ker je bil rak že kar razširjen. Vmes se je oeracija še zakomplicirala, tako da so me premalo zašili in sem en teden po operaciji začela močnoooo krvaveti. Moj me je odpeljal na intenzivno, kjer so mi ponovno naredili rekonstrukcijo operacije, se pravi celo stvar ponovili. Zdravnik je še komentiral, da glede na krvavitve, ki jem jih imela in koliko krvi sem izubila, da sem še komaj pravočasno prišla do njih. Če bi prišla kakšno uro kasneje na urgenco, nebi bilo več kaj za reševati....

Zdaj čakam izvide, če je bil v celoti odstranjen in če bo vse bp, potem lahko pol leta po posegu začnemo delati spet na bebici.... Sicer pa glede na to da skoraj nimam več materničnega vratu bom, ko bom zanosila imela rizično nosečnost in moram tudi takoj na cerklažo...

Upam na najboljše in se veselim aprila z vami..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga moja Aquica, itaq da bo vse ok! Si že dokazala, da si prava borka, ki se nikoli ne da in tako bo tudi aprila, ko boš zagledala user posted image . Iz srca ti želim, da bi od zdaj naprej šlo vse po maslu!

Saj smo se zmenile, da bomo vozičkale skupaj, kaj si pozabila. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 373
19.11.2008 10:31:37   
aqua77
veš, da takih oblub jaz ne pozabljam.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 374
19.11.2008 12:26:38   
sonček85
no ko imaš že lepo napopano slikico za happy easter-kdaj pa je drugo leto (da se bo moja bebica rodila isto k mami na velikonočuser posted image user posted image -seveda pred 23letiuser posted image user posted image )

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?