nejcko
|
Gina, moja prijateljica se je dala sterilizirati pred 7 leti in je ful zadovoljna, zdaj je stara čez 40, ima ful redne M, ful kratek ciklus 2-3 dni, nobenih bolečin, nobenih "menskih" motenj še zaenkrat. Meni je moja gin. rekla, da ta predčasna mena ni dokazana, po enih raziskavah naj bi sterilizacija sicer povzročala predčasno meno, ampak samo po nekaterih - nekatere preiskave pa so taka dognanja popolnoma ovrgle. Drugače pa se meni zdi od prenekaterih moških to blazno grdo, da vse breme prelagajo na ženske. Ok, ne rečem, če ženska NE SME zanosit iz zdravstvenih razlogov, to ja, potem res najbolje, da poskrbi zase na tak način, ampak če pa gre samo za "brezskrben seks", mi je pa to od moških ful grdo, sploh, ker je sterilizacija pri moških kot poseg mnogo mnogo bolj enostaven in resnično ne prinaša nobenih možnih komplikacij ali posledic. Ne vem, no ... ampak desci so res tako nesramno navezani na te svoje ku...rčiče, kot da jih samo to definira kot človeka, mater, pa je vic v tem, da gre samo za seme in nič drugega, mater jim nerazgledano, primitivno. Freycha - za tak poseg si pa premlada, absolutno premlada - moje mnenje. Res, jaz pri tvojih letih ne bi nikoli in nikdar pristala na to. Razmisli, punca!!!!
|