|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Novembra
27.10.2008 14:38:05   
ella.
Tane banane, mislim, da je ravno O tista, ki pove, kdaj lahko pričakovati M. Matematika pravi, da je O nekako na sredini cikla in če si jo imela 15. dan, potem lahko čez 14 dni že morda narediš en checking? Razmišljam na glas, ampak baje je vedeti svojoo O skoraj vedeti vse pomembne stvari ;) ful ful mirnih živčkov ti želim pa ne razburjaj telesa, da bo jajčece z lahkoto pristalo v bodoči začasni hiški tvojega dojenčka ;) Najemnino pa itak veš, da ti plačaš, malo s hormonskimi napadi in slabostmi ter malo s povišano telesno težo, ampak se splača, ko vsake toliko prideš skozi UZ k malčku na obisk user posted image upam, da me je kdo štekal v tem poetičnem sklopu mojih blodenj user posted image Tanček, mislim nate!!!

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 176
27.10.2008 14:48:53   
tane
ja, elči točno to kar si ti zdajle 'rekla' sem si jaz mislila in že začela nekaj štet pa računat, čeprav sem si rekla da ta mesec sploh ne bom gledala kdaj naj bi zagledala+ in sem si en dolg rok 17.11 postavila da naredim prvi test seveda če ne bo katerih neprijetnih presenečenj že prej. ma, tkole bom nardila eno srednjo pot udarla in delala test med 28 in 35. kaj praviš? ampak pol pa prosim ne me spodbujat/podpirat da bi ravnala kako drugačeuser posted image
drugače pa si že kar malo prej želim od miklavža eno zvrhano malho mirnih živcev od dedka mraza pa ta mesec user posted image aliuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tane -- 27.10.2008 14:49:38 >

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 177
27.10.2008 14:58:15   
ella.
Tanček, torej na 31. dan delaš test? Obljubim, da te ne bom (za druge punce si ne upam rečt ;)) spodbujala delat testa prej kot ta dan. Ampak na 31. dan (prosim, sporoči točen datum!! :)) zjutraj delaš testek, a prou? user posted image user posted image user posted image

Si pa tole super naumila, samo še živčke si nakopiči za dneve od 27.-31., da boš mirna.
Dedku Mrazu boš pa lahko že poslala seznam želja v smislu: en super nor voziček za urbane in ruralne poti, lupinco, ki sama uspava dete, pajacke take in drugačne in zakladnico Frutkov (brez ogabnega okusa brokolija s peso?!?!) user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 178
27.10.2008 15:04:41   
tane
ma, saj sem pametna punca,user posted image sporočim točen datum oz. dan ko bo 31.dan...zdej pa spet šibam na sestanek in me nebo ven vsaj 2uri, pa se mi tako ne da, danes že cel dan sam na netu visim in nič ne delam...

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 179
27.10.2008 15:21:38   
ella.
Tane, sej vem,da si brihtna in znaš sama zračunat datum, le v spomin sem si ga hotela dati, da bom vedla, kdaj ti ne smem težit ;) Boš že povedala, ko boš želela user posted image Upam, da nisem pokroviteljska izpadla...
btw. tudi moj dan je čudovito brezdelen...

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 180
27.10.2008 16:35:57   
Rakica_80
Vpišite me na seznam 24.11user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 181
27.10.2008 16:37:05   
Rakica_80
Vpišite me v seznam in sicer 24.11user posted image
Pa veliko sreče vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 182
27.10.2008 17:20:47   
Muca83
Ko sem dobila zadnjo user posted image sem bila v nekem čudnem psihičnem stanju, skoraj na pol depresiji bi rekla, kar mi sploh ni podobno. Bi rekla, da so bili to moji stranski učinki Klomifena.

Zato sem se za nekaj časa oddaljila od RR in zdaj se vračam in se dodajam na seznamček za 13.11.2008.

13. krog, 13. november... Upam, da bo 13 moja srečna številka! user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 183
27.10.2008 17:54:42   
S*
user posted image
user posted image

oz.  user posted image user posted image   pričakujemo novembra

xx.11. - Arual (13. krog)
xx.11. - M1987 (9. krog)
xx.11. - misk2
xx.11. - D0aisy
xx.11. - _ancica_ (9. krog)
xx.11. - TamaraJ (1.krog)
xx.11. - murkica
01.11. - andy28 (1. krog)
02.11. - nhaya
02.11. - Ylenia
03.11. - S* (4. krog)
03.11. - loli (1. krog)
04.11. - D.Mateja
05.11. - iskrica976
05.11. - kolovoz (5. krog)
05.11. - soncek_25
06.11. - anci banci
06.11. - lucy86 (1. krog)
08.11. - skuštrana suzi (7. krog)
08.11. - pufi 2003 (3. krog)
08.11. - Tiki55
08.11. - ROmama (1. krog)
09.11. - Matejčika (3. krog)
10.11. - kalypso (2.krog)
11.11. - krota (4.krog)

11.11. - spelci22 (4.krog)
13.11. - Tejchy25
13.11. - Muca83 (13. krog)
15.11. - DannyS (2. krog)
15.11. - Brenčačka
16.11. - aprilčica07 (2. krog)
17.11. - tane
18.11. - baby1978 (2.krog)
19.11. - lenna
20.11. - žabica00 (4.krog)
20.11. - pikicaa25 (11. krog)
21.11. - martinca
24.11. - ursula3
24.11. - BEBIII

user posted image
user posted image  

Novembrk nas je: 39

user posted image      NAVIJAČICE     user posted image

* žabica00
* aqua77
* Tiki 55
* Ursa30
* giotti
* spps
* Orhideje
* bambinca
* *alina*
* aqua77
* sonček85
* pikicao.
* *kinnie*
* becky *
* Matejčika *
*živa25
*gantar
* liam

user posted image      

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

NOVEMBRSKA STAVNICA 

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... 20,9% srečk nosečk  
APRIL.........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ............................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ..........................................22,5% srečk nosečk  
JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST....................................19,30% srečk nosečk
SEPTEMBER................................15,30% srečk nosečk
OKTOBER....................................--,--% srečk nosečk
NOVEMBER.................................--,--% srečk nosečk

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 184
27.10.2008 17:56:32   
S*
Muca83, tudi jaz stiskam pesti, da ti bo trinajstica prinesla srečo in da boš zagledala težko pričakovane user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 185
27.10.2008 21:45:48   
ROmama
Čestitam za user posted image  user posted image , ostalim pa želim uspešno user posted image  user posted image .  Mene pa zanima, če katera uporablja Ovulacijske teste? Jaz naj bi imela nekako te dni O. Naredila sem test in mi je pokazalo rahlo črtico. Ampak kaj se nama dogaja. Z možem in njegovo službo ter ob majhnem user posted image  , nama nikakor ne uspe user posted image . Na silo pa tudi ne gre.user posted image  naj bi preživele največ 72 ur, ali kako. Jutri imam pa napovedan še en obisk, user posted image  gre pa ponoči v službo. Ko sva delala na prvem user posted image , sva imela več časa, zdaj pa takouser posted image . Malo jamram, pa saj ne gori voda, bo že.

Še enkrat želim vsem veliko sreče in lep večer še naprej.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 186
28.10.2008 7:35:32   
aprilčica07
Jutro,

Romana: evo, isto je pr naju... s službami se križava sto na uro, pa tamali tudi zahteva svoje, pa se kr nekako ne uspeva spravit v akuser posted image user posted image user posted image cijo... sva kr malo naučakana, ker naju lovi bio ura, ma brez akcije, ne more ratat, a ne?

Vreme je pa za en škifo.. vse mokro in gnilo.. Ufffa, ne maram teh jesenskih vremen....

Grem še na kafe, pol pa delat.

lp.

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 187
28.10.2008 7:36:13   
aprilčica07
ROmama: oprosti, sem te prekrsila v Romano... se opravičujem:):)

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 188
28.10.2008 8:05:18   
kalypso
Kako je s temi O testi? Ko pakaže rahlo črtico je že čas al kako? Ali ko pokaže močno črtico? Mislim, ne vem si niti ne predstavljam... Ampak midva sva verjetno ta mesec O zamudila, ker sem jo po BT mela dosti prej kot sem misla pa je šla mimo user posted image Tako da, če ta mesec spet ne bo nič, bom naslednji ciklus poskusla s testkom... Pa me mal zanima kako kaj delujejo, da ne kupim mačka v žaklju. Tiste, ki ga uporabljate, prosim svetujte...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 189
28.10.2008 8:15:25   
crvicek
Ella, ta tvoj predlog o predaji štafete je super! Zdaj pa morata Tane in Giotti pridno opraviti svoj del, tako da decembra bom pa jaz nosila štafeto. user posted image user posted image user posted image

Po hitrem izračunu, naj bi bilo pri nama najbolj ugodno ravno za Miklavža, tako da mu bom kar pisala kaj si želim. December je itak moj najljubši mesec in bi bila noro vesela če bi mi december končno prinesel plusek.

Komaj čakam december!

Najini princeski raseta...

Neposredna povezava do sporočila: 190
28.10.2008 8:33:25   
crvicek
Tane, a se nisva menile, da bova opustile računanje? user posted image user posted image user posted image   Saj vem da je težko, tudi če si skrijemo vse koledarčke, nam misli kar ne dajo miru in potihem tuhtajo, kdaj naj bi bil dan D.
Jaz sem pred par meseci že računala, katerega meseca bi bil rojen otroček. Noro. Zdaj pa sem vse koledarčke pospravila, tudi toplometer; tako da ne bom se več ukvarjala z računanjem kdaj je, kdaj bo; pa bo kar bo. Itak O čutiva, tako da teh dni nikakor ne moreva spregledati.

Nevem no, sita sem že taga; da vsi govorijo samo psiha...psiha ...psiha. Mogoče je res kaj na temu, ma jaz sem bolj Giottinega mnenja, da psiha vpliva le na 10% parov, da ne zanosijo. Da gre Giotti ta mesec med ovulacijo na pregled se mi zdi zelo pametno, ker si ne smemo zatiskat oči; če bi bilo slučajno kaj narobe. Leta pa tečejo in naša krivulja plodnosti strmo pada. Saj je res, da smo vse tri že bile nosečke, ma vemo pa tudi, da se zdravstveno stanje lahko zelo hitro spremeni. Pri preiskavah moških morajo celo še enkrat oddati seme, če je starejše od treh mesecev, ker se rezultati lahko precej drugačni. Tudi midva bova šla spomladi na kak pregled, seveda če prej ne bo nič. Jaz sem že zadnjič omenila moji G in je rekla, da se drugič pogovorimo in naredimo plan za naprej. Pregled pa imam čez 3 tedne.

Kakorkoli, uspelo nam bo; najsibo z zdravstveno pomočjo ali pa brez. Važno da pridemo do cilja, a ne?

Najini princeski raseta...

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 191
28.10.2008 9:17:20   
Bojana82
Tudi jaz se vam pridružujem.......user posted image ne pričakujem 8.11.2008! Upam, da nam bo uspelo, da bomo kmalu srečkeuser posted image .......

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 192
28.10.2008 9:30:39   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

Tane, sej vem,da si brihtna in znaš sama zračunat datum, le v spomin sem si ga hotela dati, da bom vedla, kdaj ti ne smem težit ;) Boš že povedala, ko boš želela user posted image Upam, da nisem pokroviteljska izpadla...
btw. tudi moj dan je čudovito brezdelen...

no tisto, da sem pametna se je nanašalo, da sem si izbrala eno vmesno potuser posted image no, pa nasplohuser posted image , saj ne...
skratka ni blema, bom pa prestavila na 33. dan, ki je ravno 11.11 torek zjutraj in takrat hočem zagledat+, ker zadnja user posted image je bla 10.10 pa kaj vem mogoče mi to prinese srečo.
ja crvicek, je čisto nemogoče ne šteti in računati, ampak to, da ne bom delala testa pred tem datumom pa sveto obljubim in se ne prekršim.

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 193
28.10.2008 9:38:41   
baby1978
Dobro jutro.....

Ja se strinjam z tem da cas tece in nic ne rece, jaz se nimam nikakrsnih izkusenj z user posted image saj sva se komaj zdaj z mojimuser posted image odlocila za user posted image pa sem jaz ze 30. tudi ovulacijo nevem kdaj imam, pa sej je vseeno midva sva se na sveze zaljubljena zato user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsak dan.

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 194
28.10.2008 9:40:49   
S*
user posted image
user posted image

oz.  user posted image user posted image   pričakujemo novembra

xx.11. - Arual (13. krog)
xx.11. - M1987 (9. krog)
xx.11. - misk2
xx.11. - D0aisy
xx.11. - _ancica_ (9. krog)
xx.11. - TamaraJ (1.krog)
xx.11. - murkica
01.11. - andy28 (1. krog)
02.11. - nhaya
02.11. - Ylenia
03.11. - S* (4. krog)
03.11. - loli (1. krog)
04.11. - D.Mateja
05.11. - iskrica976
05.11. - kolovoz (5. krog)
05.11. - soncek_25
06.11. - anci banci
06.11. - lucy86 (1. krog)
08.11. - skuštrana suzi (7. krog)
08.11. - pufi 2003 (3. krog)
08.11. - Tiki55
08.11. - ROmama (1. krog)
08.11. - Bojana82
09.11. - Matejčika (3. krog)
10.11. - kalypso (2.krog)
11.11. - krota (4.krog)

11.11. - spelci22 (4.krog)
13.11. - Tejchy25
13.11. - Muca83 (13. krog)
15.11. - DannyS (2. krog)
15.11. - Brenčačka
16.11. - aprilčica07 (2. krog)
17.11. - tane
18.11. - baby1978 (2.krog)
19.11. - lenna
20.11. - žabica00 (4.krog)
20.11. - pikicaa25 (11. krog)
21.11. - martinca
24.11. - ursula3
24.11. - BEBIII

user posted image
user posted image  

Novembrk nas je: 40

user posted image      NAVIJAČICE     user posted image

* žabica00
* aqua77
* Tiki 55
* Ursa30
* giotti
* spps
* Orhideje
* bambinca
* *alina*
* aqua77
* sonček85
* pikicao.
* *kinnie*
* becky *
* Matejčika *
*živa25
*gantar
* liam

user posted image      

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

NOVEMBRSKA STAVNICA 

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... 20,9% srečk nosečk  
APRIL.........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ............................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ..........................................22,5% srečk nosečk  
JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST....................................19,30% srečk nosečk
SEPTEMBER................................15,30% srečk nosečk
OKTOBER....................................--,--% srečk nosečk
NOVEMBER.................................--,--% srečk nosečk

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 195
28.10.2008 9:43:31   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek

Tane, a se nisva menile, da bova opustile računanje? user posted image user posted image user posted image  

Nevem no, sita sem že taga; da vsi govorijo samo psiha...psiha ...psiha.
Jaz sem že zadnjič omenila moji G in je rekla, da se drugič pogovorimo in naredimo plan za naprej. Pregled pa imam čez 3 tedne.

Kakorkoli, uspelo nam bo; najsibo z zdravstveno pomočjo ali pa brez. Važno da pridemo do cilja, a ne?

ja, koledarčki so povsod okrog, še na mobilcu, čeprav najbolj nevaren je pa tisti v glavi.user posted image

upam, da lepo okrevaš, ker decembra dobiš predajo štafete in nobenih izgovorov, tako da pridno počivaj, pa pridna bodi nasploh, pa ti bo dedek mraz sigurno uresničil tvojo željo.user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 196
28.10.2008 9:44:38   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: baby1978

Dobro jutro.....

Ja se strinjam z tem da cas tece in nic ne rece, jaz se nimam nikakrsnih izkusenj z user posted image saj sva se komaj zdaj z mojimuser posted image odlocila za user posted image pa sem jaz ze 30. tudi ovulacijo nevem kdaj imam, pa sej je vseeno midva sva se na sveze zaljubljena zato user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsak dan.

no, potem bo pa uspeh zagotovljen, ker no.1 pogoj bo izpolnjen, držim pesti.

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 197
28.10.2008 9:46:16   
ursula3
Dobro jutro,

Baby1978 tud mi smo tam...user posted image  vsak dan, sam ni nujen da takoj rata, se je treba kar malo potrudit...

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 198
28.10.2008 9:52:05   
ursula3
Baby1978 sem vidla da tečeta drugi krog, ravno tako kot midva.. srečno...čeprav sem mislna da to kar rata....

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 199
28.10.2008 10:33:02   
aprilčica07
Ja, pr nekaterih rata tudi takoj, ja... ma pr večini pa ne in je treba kr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi2 sva prvega otročka delala 6 mesecev, kako bo tokrat pa bomo vidli, trenutno sva v 2 mesecu poskušanja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursula3)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?