|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Novembra
10.11.2008 11:58:10   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: tane

IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

Tanči jaz nisem še obupala nad tabo... joj kaj bi dala, da jutri zagledaš plusekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tikica, evo se me ne moreš rešiti, ti žal sledim v december, no ampak iz vesele plati, lahko vsaj s teboj nadaljujem v dvojcu kaj praviš?

Tane!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sej veš.....

Vsakič si bližje cilju!!!!!

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 726
10.11.2008 12:00:33   
murkica
Punce jaz bi vas tudi prosila, da me date na seznam...

Sicer ne vem kdaj, ker se mi neprestano spreminja dolžina cikla. No mislim, to se mi dogaja zadnje 3 mesece in zato ne vem, kdaj naj bi tokrat prišla... Če bi bila po starem bi že morala priti, ampak mislim, da sem imela komaj nekaj dni nazaj M, tako da bo prišla šele čez nekej 10 dni...

Ampak dajte me kar pod xx.xx.

Držim pesti za vse...

Novi nosečki chebellca pa iskrene čestitke...

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 727
10.11.2008 12:03:04   
tane
user posted image
user posted image

oz.  user posted image user posted image   pričakujemo novembra

xx.11. - Arual (13. krog)
xx.11. - M1987 (9. krog)
xx.11. - misk2
xx.11. - D0aisy
xx.11. - _ancica_ (9. krog)
xx.11. - TamaraJ (1.krog)
xx.11. - murkica
xx.11. - karin82
xx.11. - pravoda
01.11. - andy28 (1. krog)- srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
01.11. - pikapolonica 24  user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
02.11. - nhaya
02.11. - Ylenia
02.11. - zana21 (5.krog) v nove boje 
03.11. - S* (4. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
03.11. - loli (1. krog)
04.11. - D.Mateja
04.11. - Sulfinija user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje  
05.11. - iskrica976 user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
05.11. - kolovoz (5. krog)
05.11. - soncek_25 user posted image    user posted image user posted image   v nove boje
05.11. - pin   user posted image  user posted image  user posted image    v nove boje
06.11. - anci banci - srečkauser posted image  user posted image   user posted image   user posted image
06.11. - lucy86 (1. krog)
06.11. - miklarom user posted image    user posted image user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - skuštrana suzi (7. krog) user posted image  user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - pufi 2003 (3. krog) - srečka    user posted image user posted image user posted image user posted image  
08.11. - Tiki55 (veliko krogov user posted image )  user posted image user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - ROmama (1. krog)  user posted image user posted image user posted image    v nove boje
08.11. - Bojana82
09.11. - Matejčika (3. krog)
10.11. - kalypso (2.krog)   user posted image user posted image user posted image    v nove boje
10.11. - chebellca - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
11.11. - krota (4.krog)

11.11. - spelci22 (4.krog)
11.11. - taneuser posted image user posted image user posted image      v nove boje
12.11. - Tanisha (1. krog)
13.11. - Tejchy25
13.11. - Muca83 (13. krog)
14.11. - Chebellca
15.11. - DannyS (2. krog)
15.11. - Brenčačka
15.11. - nincika (1. krog)
16.11. - aprilčica07 (2. krog)
18.11. - baby1978 (2.krog)
19.11. - lenna
20.11. - žabica00 (4.krog)
20.11. - pikicaa25 (11. krog)
20.11. - SMELIKA (1. krog)
21.11. - martinca
23.11. - misk2
24.11. - Athina
24.11. - ursula3
24.11. - BEBIII
24.11. - Giotti (5. krog)
25.11. - Anya22 (22. krog)
25. 11. - Anonimna VITA
26.11. - evolinca (4.krog)
27.11. - METULJ1
28.11. - MiSka_82
29.11. - tropical (7. krog)

user posted image
user posted image  

Novembrk nas je: 60 od tega že 4 srečkeuser posted image

user posted image   modrih:    13
                                                                                                                 user posted image   roza:           4
                                                                                                     user posted image skupaj:       17

user posted image      NAVIJAČICE     user posted image

* žabica00
* aqua77
* Tiki 55
* Ursa30
* spps
* Orhideje
* bambinca
* *alina*
* aqua77
* sonček85
* pikicao.
* *kinnie*
* becky *
* Matejčika *
*živa25
*gantar
* liam
*crvicek
*Barcula

user posted image      

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

NOVEMBRSKA STAVNICA 

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... 20,9% srečk nosečk  
APRIL.........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ............................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ..........................................22,5% srečk nosečk  
JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST......................................19,3% srečk nosečk
SEPTEMBER...............................21,0% srečk nosečk
OKTOBER...................................22,2% srečk nosečk
NOVEMBER................................trenutno 25,0% srečk nosečk

< Sporočilo je popravil tane -- 10.11.2008 12:05:38 >

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 728
10.11.2008 12:03:42   
Anonimen
Punce mene ste pa pozabile prenesti na ta seznam...:( dajte med X.X., ker nimam točno redne sem pa v 3.krogu in upamo, da bo pregovor v 3 gre rado držal user posted image

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 729
10.11.2008 12:28:00   
aprilčica07
chebelca: iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst bi jo mogla dobit enkrat proti koncu tega tedna, bomo vidli ali bo ali ne bo.... če ne bo super, če pa bo, gremo spet v nove boje, a ne?

Sicer je pa danes sončke :):)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 730
10.11.2008 12:30:13   
giotti
user posted image
user posted image

xx.11. - M1987 (9. krog)
xx.11. - D0aisy
xx.11. - murkica
xx.11. - karin82
xx.11. - pravoda (3. krog)
01.11. - andy28 (1. krog)- srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
01.11. - pikapolonica 24  user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
02.11. - nhaya
02.11. - Ylenia
03.11. - S* (4. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
03.11. - loli (1. krog)
04.11. - D.Mateja
04.11. - Sulfinija user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje  
05.11. - iskrica976 user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
05.11. - soncek_25 user posted image    user posted image user posted image   v nove boje
05.11. - pin   user posted image  user posted image  user posted image    v nove boje
06.11. - anci banci - srečkauser posted image  user posted image   user posted image   user posted image
06.11. - miklarom user posted image    user posted image user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - skuštrana suzi (7. krog) user posted image  user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - pufi 2003 (3. krog) - srečka    user posted image user posted image user posted image user posted image  
08.11. - Tiki55 (veliko krogov user posted image )  user posted image user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - ROmama (1. krog)  user posted image user posted image user posted image    v nove boje
08.11. - Bojana82
09.11. - Matejčika (3. krog)
10.11. - kalypso (2.krog)   user posted image user posted image user posted image    v nove boje
10.11. - chebellca - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
11.11. - krota (4.krog)

11.11. - katka11
11.11. - taneuser posted image user posted image user posted image      v nove boje
13.11. - Tejchy25
14.11. - Chebellca
15.11. - Brenčačka
19.11. - lenna
21.11. - martinca
23.11. - misk2
24.11. - Athina
24.11. - ursula3
24.11. - BEBIII
25. 11. - Anonimna VITA
27.11. - METULJ1
28.11. - MiSka_82

user posted image
user posted image  

Novembrk nas je: 61 od tega že 4 srečkeuser posted image

user posted image   modrih:    13
                                                                                                    user posted image skupaj:       17

* žabica00
* aqua77
* Tiki 55
* Ursa30
* spps
* Orhideje
* bambinca
* *alina*
* aqua77
* sonček85
* pikicao.
* *kinnie*
* becky *
* Matejčika *
*živa25
*gantar
* liam
*crvicek
*Barcula

user posted image      

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

Naj upanje ne uide preč,

Minil bo mesec ali več,
Nakoncu bomo mame vse,

NOVEMBRSKA STAVNICA 

NOVEMBER................................trenutno 23,5% srečk nosečk

Oh, Tane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 731
10.11.2008 12:54:42   
kalypso
Giotti, ja seveda, čisto možno, da imaš danes O, če ti drugače še ni padla. Zagotovo pa boš vedela jutri, če bo narasla nad tvojo dosedanjo BT in če bo potem vsaj 3 dni ostala nad njo. Ampak mislim, da je to bilo to, oziroma, hočem ti povedat, da bi blo super, če bi še danes bila akcija user posted image

O je takrat, ko BT pade pod tvojo normalno BT.  Meni sicer ni padla, se je pa kar naenkra povišala za 0,3 stopinje in tako ostala do M, ko se je že en dan prej spustila do normalne, na dan M pa padla za 0,3 pod normalno.

Hmm... upam, da veš kaj sem hotla povedat, ker sem tok zatežila... user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 732
10.11.2008 13:05:25   
sonček85

sonček85, zavoljo takih kot si ti, se pravi zgodba o uspehu, mi daje moč za nov boj, tako, da obupala res ne bom nikoli. kaj praviš šef? a nisi več na bolniški.
user posted image user posted image user posted image user posted image ja seveda sem na bolniški ,samo vabi me na Novoletno zabavo ,ki bo 26.11 v Lj ,saj sem že 5 let v firmi in prejmem darilo ,če ne grem ga ne dobim-smešnouser posted image user posted image in tako bom verjetno šla.
tiki:hvala tudi ti si super punca

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 733
10.11.2008 13:16:47   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: kalypso

Giotti, ja seveda, čisto možno, da imaš danes O, če ti drugače še ni padla. Zagotovo pa boš vedela jutri, če bo narasla nad tvojo dosedanjo BT in če bo potem vsaj 3 dni ostala nad njo. Ampak mislim, da je to bilo to, oziroma, hočem ti povedat, da bi blo super, če bi še danes bila akcija user posted image

O je takrat, ko BT pade pod tvojo normalno BT.  Meni sicer ni padla, se je pa kar naenkra povišala za 0,3 stopinje in tako ostala do M, ko se je že en dan prej spustila do normalne, na dan M pa padla za 0,3 pod normalno.

Hmm... upam, da veš kaj sem hotla povedat, ker sem tok zatežila... user posted image

Joj, kok te imam rada, ker se tkole pogovarjaš z mano user posted image Da mi ne rečeš, nič merit in štet, pa samo seksat na dva dni. Brrrr, kako sovražim tovrstne nepovabljene nasvete. Saj vendar imam konkretno vprašanje, na katerega želim konkreten odgovor al pa nič user posted image
Torej, ja, padla mi je temp in sem ful srečna, ker vem, da je to fino, če se zgodi. Prejšnji mesec ni nič padla, se je samo dvignila. In je ostala dvignjena še dve uri preden se je M vlila. In če sem te razumela, je ravno dan, ko pade, D day? Torej, I guess, da je to danes.

Ma, akcije pa danes ne bo, ker sva včeraj. In če je danes res pravi dan, bi moglo to več kot zadostovat. Je treba šparat semenčice za drug mesec, če slučajno ne uspe user posted image

Še enkrat thnx za tole Kalypsi Gipsy user posted image

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 734
10.11.2008 13:36:43   
spps
Dajmo punce,navijam za vse vasuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 735
10.11.2008 13:39:01   
Barcula
chebellca  iskrene čestitke in lepo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 736
10.11.2008 13:46:50   
dini
chebellca čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu Barcula)
Neposredna povezava do sporočila: 737
10.11.2008 13:56:29   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Ma, akcije pa danes ne bo, ker sva včeraj. In če je danes res pravi dan, bi moglo to več kot zadostovat. Je treba šparat semenčice za drug mesec, če slučajno ne uspe user posted image

Še enkrat thnx za tole Kalypsi Gipsy user posted image

jaz tud mislim, da je O danes, in kot je napisala kalypso, točno boš vedela jutri če bo narasla...ok. ne merim ampak sem si zdaj že tolk prebrala, da teoretičen del obvladam. si pa ne bom začela meriti, ker bi se še s tem obremenjevala, pa tudi saj točno vem kdaj imam O.

Če je bla akcija včeraj bo ravno prav ta prav dan, tko, da zdej si ti na vrsti!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 738
10.11.2008 14:00:59   
Chebellca
Hvala punceee, moj je pršu kar prej iz službe,do ušes nasmejan
user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 739
10.11.2008 14:05:17   
katka11
oooo kako lepo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Chebellca)
Neposredna povezava do sporočila: 740
10.11.2008 14:10:39   
kalypso
Giotti sploh ni pene.
Sej po moje tud če ne pade ni krize, ker na BT vpliva toliko različnih stvari, da verjetno nobena ženska nima čisto tako O kot je v teriji. Že samo, če slabo spiš ali premalo spiš, če ponoči vstaneš in greš na WC, če si pod stresom... vse to vpliva na dvig in spust. Torej, najbolj zanesljivo je takrat, ko nekaj dni ostane nad tvojo BT, takrat veš, da si imela O en dan prej.
Jaz dokler si nisem začela merit BT sploh nisem polagala pozornosti, zdaj vidim, da imam O pozno in kratko lutealno fazo. Mah, vsaka stvar pomaga, da malo bolj razumeš. Pač nisem med tistimi, ki seksajo vsak drug dan, mi to niti ne odgovarja glede na to, da imam majhnega otroka in da nisem ravno vsak večer razpoložena. Če pa vem, da se približuje dan D potem me pa že zaradi tega meče par dni user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 741
10.11.2008 14:20:29   
S*
Chebellca iskrene čestitke še iz moje strani user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 742
10.11.2008 14:29:19   
Tiki55

IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

Tanči jaz nisem še obupala nad tabo... joj kaj bi dala, da jutri zagledaš plusekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tikica, evo se me ne moreš rešiti, ti žal sledim v december, no ampak iz vesele plati, lahko vsaj s teboj nadaljujem v dvojcu kaj praviš?

Ah Tančiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VELJA, bova pa v decembru skupaj veslali kot noriuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 743
10.11.2008 14:35:17   
*Neja
Se pridružujem.

user posted image  bi morala dobit dans (al pa najkasnej jutri). Laufam vsakih 15 min na wc in čekiram.

No, pa veliiiiiko sreče vsem nam.

(odgovor članu tihoupanje)
Neposredna povezava do sporočila: 744
10.11.2008 14:39:08   
pikicao.
da vam spet mal pomigam user posted image user posted image user posted image  hitr pricaram kaksn debel + user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu *Neja)
Neposredna povezava do sporočila: 745
10.11.2008 14:52:56   
Bojana82
No, jaz sem dans delala test, mi zamuja user posted image  dva dni........in se je pokazal en velik debel minususer posted image ! Še nikoli mi ni zamujala, zato sem upala, da se bo pokazal plusek!

Kaj naj sedaj, čakam spet dva tri dni in potem ponovim test??!!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 746
10.11.2008 15:26:23   
Matejčika
mene obarvajte v modro. Je danes prišla user posted image  user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 747
10.11.2008 15:28:25   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: Bojana82

No, jaz sem dans delala test, mi zamuja user posted image  dva dni........in se je pokazal en velik debel minususer posted image ! Še nikoli mi ni zamujala, zato sem upala, da se bo pokazal plusek!

Kaj naj sedaj, čakam spet dva tri dni in potem ponovim test??!!

ja, tebe tud zafrkava, nimaš druge kot da ponoviš test čez kake 3 dni, mogoče je še premalo hormona, držim pesti, da pri tebi pokaže+!

< Sporočilo je popravil tane -- 10.11.2008 15:30:49 >

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 748
10.11.2008 15:30:13   
tane

user posted image
user posted image

xx.11. - M1987 (9. krog)
xx.11. - D0aisy
xx.11. - murkica
xx.11. - karin82
xx.11. - pravoda (3. krog)
02.11. - nhaya
02.11. - Ylenia
03.11. - loli (1. krog)
04.11. - D.Mateja
08.11. - Bojana82
09.11. - Matejčika (3. krog) user posted image user posted image user posted image      v nove boje
11.11. - krota (4.krog)

11.11. - katka11
13.11. - Tejchy25
14.11. - Chebellca
15.11. - Brenčačka
19.11. - lenna
21.11. - martinca
23.11. - misk2
24.11. - Athina
24.11. - ursula3
24.11. - BEBIII
25. 11. - Anonimna VITA
27.11. - METULJ1
28.11. - MiSka_82

user posted image
user posted image  

Novembrk nas je: 61 od tega že 4 srečkeuser posted image

user posted image   modrih:    14
                                                                                                   user posted image skupaj:       18

* žabica00
* aqua77
* Tiki 55
* Ursa30
* spps
* Orhideje
* bambinca
* *alina*
* aqua77
* sonček85
* pikicao.
* *kinnie*
* becky *
* Matejčika *
*živa25
*gantar
* liam
*crvicek
*Barcula

user posted image      

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

Naj upanje ne uide preč,

Minil bo mesec ali več,
Nakoncu bomo mame vse,

NOVEMBRSKA STAVNICA 

NOVEMBER................................trenutno 23,5% srečk nosečk

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 749
10.11.2008 17:14:16   
dini
Kje ste?user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.