|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Novembra
10.11.2008 10:03:32   
giotti
Sonček, hvala bogu, da je zdaj vse okej user posted image Je pa to res stres takšni izcedki na začetku nosečnosti user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 701
10.11.2008 10:20:33   
Chebellca
Puuuunceeeeeee mene bo kap! V petek bi mi mogla dva dni zamujat,zato sem se odločila da bom takrat delala test, vendar nisem mogla zadržati moje velike radovednosti in sem zdajle naredila test, pokazal se je en velik lep debel plus! Ne morem verjet da je to mogoče!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 702
10.11.2008 10:23:25   
pikicao.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  cestitke

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Chebellca)
Neposredna povezava do sporočila: 703
10.11.2008 10:27:42   
Chebellca
Hvala! Joj, upam da bo vse ok!Mojmu sm poslala mms z slikico testerja, mi je napisal samo SOLZE SREČE! user posted image Najraje bi skakala so sončka nazaj!user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 704
10.11.2008 10:28:53   
pikicao.
dej se nam slikcoo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 705
10.11.2008 10:34:49   
kalypso
Chebellca čestitke user posted image

giotti tnx user posted image

Drugače pa, bejbe, koliko veste o lutealni fazi?
Naj bi bla kao dolga 14 dni, 15. dan naj bi prišla M. Po vseh mojih izračunih, imam jaz krajšo in sicer 11 dni... Saj imam G konec meseca, samo zanima me, če je to kateri kaj znano... Je to sploh normalno? Imam zaradi tega lahko kakšne težave pri zanositvi, vgnezditvi?

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 706
10.11.2008 10:43:59   
Chebellca
Sem dodala slikico v album!user posted image

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 707
10.11.2008 10:45:25   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Chebellca

Puuuunceeeeeee mene bo kap! V petek bi mi mogla dva dni zamujat,zato sem se odločila da bom takrat delala test, vendar nisem mogla zadržati moje velike radovednosti in sem zdajle naredila test, pokazal se je en velik lep debel plus! Ne morem verjet da je to mogoče!
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vidi se zelo močan plusekkkkkkkkkkkkkkkkkkk
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Sonček, hvala bogu, da je zdaj vse okej Je pa to res stres takšni izcedki na začetku nosečnosti
ja res je težko ,samo moraš pa pozitivno razmišljati in je vse super.Sem tako srečna da bolj nebi morala biti.Imam ljubečega fanta ,srečna sem in še nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 708
10.11.2008 10:46:17   
pikicao.
pisuka kok lep pluseeeek user posted image user posted image user posted image user posted image
cestitke se 1x

Neposredna povezava do sporočila: 709
10.11.2008 10:47:29   
aqua77
Čestitke še z moje strani!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 710
10.11.2008 10:47:33   
Chebellca
Najbolj srečen dan v mojem življenju! Zdej samo upam da bo vse vredu z mojo pikicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 711
10.11.2008 10:48:24   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Chebellca

Najbolj srečen dan v mojem življenju! Zdej samo upam da bo vse vredu z mojo pikicouser posted image user posted image user posted image

Uživaj ga!!!!!!! Samo tvoj dan je danes!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 712
10.11.2008 10:49:40   
sonček85

user posted image
user posted image

oz.  user posted image user posted image   pričakujemo novembra

xx.11. - Arual (13. krog)
xx.11. - M1987 (9. krog)
xx.11. - misk2
xx.11. - D0aisy
xx.11. - _ancica_ (9. krog)
xx.11. - TamaraJ (1.krog)
xx.11. - murkica
xx.11. - karin82
01.11. - andy28 (1. krog)- srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
01.11. - pikapolonica 24  user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
02.11. - nhaya
02.11. - Ylenia
02.11. - zana21 (5.krog) v nove boje 
03.11. - S* (4. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
03.11. - loli (1. krog)
04.11. - D.Mateja
04.11. - Sulfinija user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje  
05.11. - iskrica976 user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
05.11. - kolovoz (5. krog)
05.11. - soncek_25 user posted image    user posted image user posted image   v nove boje
05.11. - pin   user posted image  user posted image  user posted image    v nove boje
06.11. - anci banci - srečkauser posted image  user posted image   user posted image   user posted image
06.11. - lucy86 (1. krog)
06.11. - miklarom user posted image    user posted image user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - skuštrana suzi (7. krog) user posted image  user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - pufi 2003 (3. krog) - srečka    user posted image user posted image user posted image user posted image  
08.11. - Tiki55 (veliko krogov user posted image )  user posted image user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - ROmama (1. krog)  user posted image user posted image user posted image    v nove boje
08.11. - Bojana82
09.11. - Matejčika (3. krog)
10.11. - kalypso (2.krog)   user posted image user posted image user posted image    v nove boje
10.11. - chebellca - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
11.11. - krota (4.krog)

11.11. - spelci22 (4.krog)
11.11. - tane
12.11. - Tanisha (1. krog)
13.11. - Tejchy25
13.11. - Muca83 (13. krog)
14.11. - Chebellca
15.11. - DannyS (2. krog)
15.11. - Brenčačka
15.11. - nincika (1. krog)
16.11. - aprilčica07 (2. krog)
18.11. - baby1978 (2.krog)
19.11. - lenna
20.11. - žabica00 (4.krog)
20.11. - pikicaa25 (11. krog)
20.11. - SMELIKA (1. krog)
21.11. - martinca
24.11. - Athina
24.11. - ursula3
24.11. - BEBIII
24.11. - Giotti (5. krog)
25.11. - Anya22 (22. krog)
25. 11. - Anonimna VITA
26.11. - evolinca (4.krog)
27.11. - METULJ1
28.11. - MiSka_82
29.11. - tropical (7. krog)

user posted image
user posted image  

Novembrk nas je: 58 od tega že 3 srečki user posted image

user posted image   modrih:    12
                                                                                                                 user posted image   roza:           3
                                                                                                          user posted image skupaj:       15

user posted image      NAVIJAČICE     user posted image

* žabica00
* aqua77
* Tiki 55
* Ursa30
* spps
* Orhideje
* bambinca
* *alina*
* aqua77
* sonček85
* pikicao.
* *kinnie*
* becky *
* Matejčika *
*živa25
*gantar
* liam
*crvicek
*Barcula

user posted image      

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

NOVEMBRSKA STAVNICA 

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... 20,9% srečk nosečk  
APRIL.........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ............................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ..........................................22,5% srečk nosečk  
JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST......................................19,3% srečk nosečk
SEPTEMBER...............................21,0% srečk nosečk
OKTOBER...................................22,2% srečk nosečk
NOVEMBER................................trenutno 20,0% srečk nosečk

Pikapolonica, pogumno v nov boj, a prav? user posted image
Kalypsi, sem te objela  user posted image  (poglej zgoraj) za tvojo tečko user posted image
Tiki, kaj naj rečem drugega kot user posted image

Joj, Tane, prvič nimam besed user posted image Vse moje znanje, ki sem si ga pol leta tako pridno nabirala na vseh mogočih straneh in po prebranih n članokov na to temo, nimam prav nobenega komentarja za tvoje stanje. Razen, da bi jaz na tvojem mestu naredila test, pa če te je še tako strah. Klinc, nekaj bo že povedal. Sicer pa si začni vse tole podrobno zapisovat, da bosta lahko z G analizirali, če bo treba. Drži se, Tančika user posted image

[/quote]

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 713
10.11.2008 10:50:43   
katka11
najprej cestitke shebellci!!!!!!user posted image user posted image user posted image
jest se ze kr nekaj casa nisem nic javila, mah sej veste poskusam mal izklopit, kao... seveda, ko pridejo tisti dnevi, da bi mogla pridt, oz ne bi smela user posted image , se pa seveda ne morem upret.
dons je moj 33 dan cikla, tko, da cakam, da jo dobim, znakov nobenih...
ampak kaj pa ves...
oh kok bi bl avesela, da nama rata, pa seveda vsem ostalim sotrpinkam tudi.
nej miklavz mal pohiti pa nam prinese user posted image .
vse obljubimo, da bomo pol pridne k hudic, ane punce, pa drugo leto ne bomo nic prosile, ane user posted image
drzte se punce, lepo se mejte!!!

Neposredna povezava do sporočila: 714
10.11.2008 10:50:53   
tane
Chebellca, iskrene čestitke, uživaj v sreči in vse najlepše do konca, pa zdravo pikico!

Sonček85, pa kaj bi me brez tebe, uboga reva si res že vse dala skozi, hvala za pojasnilo, seveda pa te zdaj končno čaka sreča.

giottka, kako je bilo pa pri tebi? kaj akcije?
aha, pa še to sem hotela napisat, da sem na med over net veliko prebirala in punce so tudi preiskave oz. te čisto osnovne stvari, ki ne zahtevajo veliko, npr. ena je ta, da greš k svojemu G-ju, v času O oz. meni j erekla na 12 ali 13dan cikla, da pogleda folikle in kkao kaže z O, potem na 20-22 dan cikla daš kri testirat za progesteron, ker možno je, da imamo premalo progesterona in se nosečnost ne obdrži. Sploh ti rjavi izcedki pred M naj bi nakazovali na to. Tako, da jaz se oborožim z informacijami in potem še z vprašanji napadem svojo G.

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 715
10.11.2008 10:53:46   
giotti

user posted image
user posted image

oz.  user posted image user posted image   pričakujemo novembra

xx.11. - Arual (13. krog)
xx.11. - M1987 (9. krog)
xx.11. - misk2
xx.11. - D0aisy
xx.11. - _ancica_ (9. krog)
xx.11. - TamaraJ (1.krog)
xx.11. - murkica
xx.11. - karin82
01.11. - andy28 (1. krog)- srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
01.11. - pikapolonica 24  user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
02.11. - nhaya
02.11. - Ylenia
02.11. - zana21 (5.krog) v nove boje 
03.11. - S* (4. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
03.11. - loli (1. krog)
04.11. - D.Mateja
04.11. - Sulfinija user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje  
05.11. - iskrica976 user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
05.11. - kolovoz (5. krog)
05.11. - soncek_25 user posted image    user posted image user posted image   v nove boje
05.11. - pin   user posted image  user posted image  user posted image    v nove boje
06.11. - anci banci - srečkauser posted image  user posted image   user posted image   user posted image
06.11. - lucy86 (1. krog)
06.11. - miklarom user posted image    user posted image user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - skuštrana suzi (7. krog) user posted image  user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - pufi 2003 (3. krog) - srečka    user posted image user posted image user posted image user posted image  
08.11. - Tiki55 (veliko krogov user posted image )  user posted image user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - ROmama (1. krog)  user posted image user posted image user posted image    v nove boje
08.11. - Bojana82
09.11. - Matejčika (3. krog)
10.11. - kalypso (2.krog)   user posted image user posted image user posted image    v nove boje
10.11. - chebellca - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
11.11. - krota (4.krog)

11.11. - spelci22 (4.krog)
11.11. - tane
12.11. - Tanisha (1. krog)
13.11. - Tejchy25
13.11. - Muca83 (13. krog)
14.11. - Chebellca
15.11. - DannyS (2. krog)
15.11. - Brenčačka
15.11. - nincika (1. krog)
16.11. - aprilčica07 (2. krog)
18.11. - baby1978 (2.krog)
19.11. - lenna
20.11. - žabica00 (4.krog)
20.11. - pikicaa25 (11. krog)
20.11. - SMELIKA (1. krog)
21.11. - martinca
24.11. - Athina
24.11. - ursula3
24.11. - BEBIII
24.11. - Giotti (5. krog)
25.11. - Anya22 (22. krog)
25. 11. - Anonimna VITA
26.11. - evolinca (4.krog)
27.11. - METULJ1
28.11. - MiSka_82
29.11. - tropical (7. krog)

user posted image
user posted image  

Novembrk nas je: 58 od tega že 3 srečki user posted image

user posted image   modrih:    12
                                                                                                                 user posted image   roza:           4
                                                                                                         user posted image skupaj:       16

user posted image      NAVIJAČICE     user posted image

* žabica00
* aqua77
* Tiki 55
* Ursa30
* spps
* Orhideje
* bambinca
* *alina*
* aqua77
* sonček85
* pikicao.
* *kinnie*
* becky *
* Matejčika *
*živa25
*gantar
* liam
*crvicek
*Barcula

user posted image      

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

NOVEMBRSKA STAVNICA 

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... 20,9% srečk nosečk  
APRIL.........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ............................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ..........................................22,5% srečk nosečk  
JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST......................................19,3% srečk nosečk
SEPTEMBER...............................21,0% srečk nosečk
OKTOBER...................................22,2% srečk nosečk
NOVEMBER................................trenutno 25,0% srečk nosečk

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 716
10.11.2008 11:07:48   
giotti
Chebellca, res fantastična novica user posted image Si nam polepšala dan in procente zvišala na 25 user posted image  Koliko časa pa sta se trudila? Pa še to, si kaj štela dneve, kdaj user posted image  al ste kar ves čas, ker vam to itak ni problem?

Tančika, te absolutno podpiram, da se začneš oboroževat z informacijami. Za začetek lahko tudi Pušenjaku kaj lepega napišeš, da mu ne zamnjka dela user posted image  No, pa na plus tudi še vedno upam jutri, ne morem pomagat, da ne user posted image Aja, akcija pa je kao bila pri nama, tako da predpogoji so izpolnjeni, zdaj hvala bogu več ni nič v mojih rokah, ampak samo tistih božjih. By the way, vajini recepti od zadnjič so palili user posted image

Dear Kalypsi, ni šans, da 11 dni ni okej. Kako ti to sploh pade na misel? Še fino, da so cikli krajši, ker smo potem večkrat v igri user posted image  Največ punc ima to fazo od 12 do 16 dni, to Pušenjak nonstop poudarja, torej tudi 11 ali pa 17 ni neko odstopanje. Pri meni pa mislim, da je 12 dni, to mi je še fant zadnjič rekel, da on kar čuti, da je tako, da je možno, da je celo 11, in da mi vedno prezgodaj user posted image  Kaj pa vem user posted image  Hej, zate expertica, imam vprašanje. Danes mi je temperatura padla od običajne, ali to pomeni, da je ravno danes O? Ali bo O jutri?? Torej, od M dalje sem imela 36.7, danes pa imam 37.5.
Tanči, kaj če bi še ti začela s termometrom strašit, je na koncu prav zabavno, veš? Pa potem lahko razglabljamo o teh temperaturah in s skupnimi močmi pogruntamo dan D user posted image  Ma, ne, ne bo ti treba, ker ti si že nosečka srečka in predajaš štafeto meni user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 717
10.11.2008 11:10:46   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tane

Sonček85, pa kaj bi me brez tebe, uboga reva si res že vse dala skozi, hvala za pojasnilo, seveda pa te zdaj končno čaka sreča.

ja res je sedaj me čaka sreča ,ki komaj čakam da prijoka na svet.user posted image user posted image user posted image user posted image Bodi vesela,nasmejana in polna energije in nikoli ne izgubi vere v to da boš enkrat nosečka.Sem s tabo in z vsem,i borkami ,ki se iz meseca v mesec borite,saj vem kako je ko sem sama bila v tej koži.
giotti:hvala ker si popraila stevilo nosečk,jaz sem tepka ko me je šef klical avtomatsko potrdila ne da bi uredila do konca.hvala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 718
10.11.2008 11:10:59   
giotti
Torej, od M dalje sem imela 36.7, danes pa imam 37.5.

sem se zmotila, hotla sem rečt, da od M dalje imam 36.7, danes pa 36.5.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 719
10.11.2008 11:23:00   
giotti
Katka, držim pesti zate user posted image Zakaj te pa ni na seznamu user posted image  Kdaj torej pričakuješ user posted image , da te dam na seznam? Je teh 33 dni že krepko čez običajen cikel al kako?

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 720
10.11.2008 11:31:07   
Tiki55
Tanči jaz nisem še obupala nad tabo... joj kaj bi dala, da jutri zagledaš plusekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Chebellca
bravouser posted image Lepouser posted image ti želim!user posted image

sonček85 ti si res ena super puncauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 721
10.11.2008 11:37:58   
tane
sonček85, zavoljo takih kot si ti, se pravi zgodba o uspehu, mi daje moč za nov boj, tako, da obupala res ne bom nikoli. kaj praviš šef? a nisi več na bolniški.

aha, giotti saj pravim moja psiha je res močna, ampak zdaj jo jeuser posted image spet premagala, je prišla tko, da grem v december.user posted image
super za akcijo, se bomo res morale večkrat dobiti na kavi, da se pomenimo tudi o takih stvareh.user posted image torej pri tebi v božjih rokah, očitno imaš zdaj ti štafeto v rokah in potem crvicek, ker v bistvu sta bili obe pred menoj operirani sem zadnjič razmišljala.

glede tistega na drugi temi, ja kot sem že rekla tole obdobje je malo težko zame, ampak saj bo

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 722
10.11.2008 11:39:45   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

Tanči jaz nisem še obupala nad tabo... joj kaj bi dala, da jutri zagledaš plusekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tikica, evo se me ne moreš rešiti, ti žal sledim v december, no ampak iz vesele plati, lahko vsaj s teboj nadaljujem v dvojcu kaj praviš?

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 723
10.11.2008 11:46:07   
misk2
hej....me lahk napisete za 23. 11. naj bi bila takrat...mogoce je pa ne bo...smo pridno user posted image ...hehehe

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 724
10.11.2008 11:47:08   
katka11
nene, ni se nc hudo cez moj cikel... mam tam od 29 do 33 zadnje case dolge cikle. na seznamu me ni ker se ze en mesec nisem nic javljala. pa recva naj bo jutri tisti dan. pa hvala giotti!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.