Rožica*
|
December ćestitke! Jaz bi tudi. čeprav bi rada najprej uredila finančno stanje, sploh zdaj v teh časih si ne upam, službe še vedno nimam. No vsaj tiste "prave" ne, še vedno delam v gostinstvu. Mi je prav bedno, ko me vsi neki sprašujejo zakaj z diplomo delam tako delo. Sploh me razjezi mularija, ki veče podporo.... pa se čudijo zakaj raje nisem doma, kot da delam. Drugače smo pa super!! Mali raste kot konoplja, kar ne morem dojet da bomo že 2. leti stari. Najraje še vedno "bere" (glede knjige in si izmišljuje pravljico ali opisuje slike,....), Barve sva osvojila, štet zna do 10, sicer zadnje čase preskoči 4 :), Zna kar nekaj izštevank in pesmic, ki pa jih obožuje. Sicer je, vsaj kar se petja tiče zelo sramežljiv in ne želi zapeti pesmice, včasih še pred nama ne, potem pa se zapre v spalnico, se gleda v ogledalo in poje, igra (ima kitaro in harmoniko), skratka nor je na glazbo. Drugače pa sploh ni tako sramežljiv, je izredno komunikativen, ogovarja in pozdravlja vse mimoidoče na ulici, v trgovini je prava klepetulja in prodajalkam, sploh pri kruhu, kjer navadno čakava dlje časa, razlaga vse mogoče. Zunaj se najraje igra v pesku, baše z bagerji,..., zelo rad brca žogo in se vozi z poganjalčkom. Zadnje čase bolj aktivno opuščamo pleničko, je kar hitro osvojil kontrolo nad mehurjem, že nekaj dni pa si je zopet namislil, da ga boli kadar lula v kahlico. Ampak samo kadar lula v kahlico, če se polula zraven nje potem ga ne boli,.... Zato jo spet bolj uporabljamo, v hiši pa navadno poizkušamo brez. BOm poizkusila na morju ukinit plenico, ko bo veliko lažje. lep dan vam želim
|