babyrok -> RE: Septemberke 2007 - vztrajamo ! (10.11.2008 9:50:55)
|
JUtro, Roka matra ta štirica na full. Bilo je res hudo in zvečer sem mu dala dozo sirupa lekadola in tako se je revček naspal. Zjutraj bi kmalu zaspali, ker moj ni naštimal ure, Rok pa je prespal svojo uro. Glede čudnega občutka, ko si utrujen in še komaj folgaš razmišljat za uro naprej, naj povem, da ga zelo dobro poznam. Pri nas je celo naselje super mamic, ki ni problem vstajat sredi noči in čez dan vse poštimat in bit spedenana. Meni občasno vse to žal ni zneslo in počutila se nisem nič kaj dobro. In potem, ko hočeš mal pojamrat in slišat, da le ni samo pri nas tako, ti "sogovornica" reče, da je pri njih vse prfektno. OK vredu, ampak čez nekaj mesecev pa le pove kako je bilo takrat in takrat hudo in potem vidiš pravo sliko. Vglavnem, sama pri sebi sem prišla do zaključka, da enostavno pač pride, da je kdaj težko in da ne sfolgaš. To se pač dogaja vsem, saj smo samo ljudje. Žalostno pa je, da nekdo, za katerega misliš, da te bo tisti trenutek razumel in rekel kaj tolažujočega, tega pač takrat ne naredi, saj ga ne bi nič stalo....eh, sm zafilozofirala. Ajd, bodte fajn in ne se sekirat, če se kdaj počutite grozno...saj imamo pravico do tega[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|