|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dobro jutro
16.3.2005 8:12:25   
simonas
Dobro jutro punce!:) Kako ste kaj? Pri nas že sije topli sonček in danes sem si za službo že privoščila srajčko.:) Malo sem že sita pulijev in puloverjev. Upam, da bo res tako toplo kot so rekli da bo.

Pri meni je še vedno vse po starem. Sicer je še en teden do nepričakovane :hudicek:M, tako da se poskušam čim manj obremenjevat in čim manj razmišljat (pa čeprav priznam da je hudo). Za spremembo imam ta mesec tako lepo krivuljo BT.;) Ko bi le to kaj pomagalo.

Občasno me špika v prsih in včasih se mi zdi, da čutim bolečino, vendar pa me na otip ne bolijo. Po trebuščku me tudi nekaj grize, vendar pa nič očitnega. Tako da se bom ša kar načakala:)-. Vseeno pa lahko držite :miska::miska::miska: da bi kaj ratalo. Mislim da je zdaj že v sedmo.

Ajd punce čim lepši sončen :):):) dan vam želim!

Simona
Neposredna povezava do sporočila: 1
   dobro jutro
16.3.2005 8:19:32   
Udb
Ojla simona!

Pri nas je sonček še malo sramežljiv! Ampak bo!!! JAsno, da bo, ko imam pa rojstni dan!!!!!!!!!! :)-:)-:)-

Sva se s sodelavko odločili, da greva ob 12 iz službe in greva na tortico + kavo!!!!! Komaj čakam!

Popoldne pa še k G!!!! Pa da vidim svojega :duda:!!!!!

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   dobro jutro
16.3.2005 9:11:36   
biba77
Jutro! :zaspan:

Okrevam in mislim na vas... Bolj malo se oglasam...:ups: Upam, da ste vse ok.

Udb, vse najboljse :rozica::rozica::rozica::rozica: in le privosci si danes, :torta: in :kava:.

:miska:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   dobro jutro
16.3.2005 9:14:35   
tinkamiška
Astra, nisem sledila...a si zbolela?

Meni se je pa čudno zdelo, ko te ni bilo nič brat.

:rozica::rozica::rozica:za tebe!

Tinka

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   dobro jutro
16.3.2005 9:21:54   
biba77
Tinka, vceraj sem imela HSG (sem se na Za nas javila), sicer pa grem juti nazaj v tujino, tam pa nimam enakih moznosti za sodelovanje na RR kot doma. Preberem vas se...
Hvala za :rozica::rozica::rozica:!

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   dobro jutro
16.3.2005 9:22:40   
Udb
Kako se počutiš, Astra?

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   dobro jutro
16.3.2005 9:25:16   
biba77
Spika, drugac pa OK.
Kaj pa ti, srecka :nosecka:? Slabosti minevajo? :)

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   dobro jutro
16.3.2005 9:33:22   
Udb
Ja, slabost je še kar! Sm ful sem zaprta in me po trebuhu skoz špika!!!!!!!!!!

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   dobro jutro
16.3.2005 11:18:41   
tinkamiška
O Astra, sej res:ups: Upam, da te bo hitro nehalo špikat, pol pa na juriš:sloncek::sloncek::sloncek: pa da rata kr v prvem:bravo::bravo::bravo:

Javi se kaj:rozica:

Tinka

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   dobro jutro
16.3.2005 12:02:54   
wawa
O Astra, sem full spraševala po tebi, upam da bo sonček odnesel bolečine, in bo operacija kmalu obrodila sadove:rozica:

Kdaj pa se potem končno vrneš iz tujine? Te že zeloooo pogrešamo tukaj veš.

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?