dobro jutro (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

simonas -> dobro jutro (16.3.2005 8:12:25)

Dobro jutro punce!:) Kako ste kaj? Pri nas že sije topli sonček in danes sem si za službo že privoščila srajčko.:) Malo sem že sita pulijev in puloverjev. Upam, da bo res tako toplo kot so rekli da bo.

Pri meni je še vedno vse po starem. Sicer je še en teden do nepričakovane :hudicek:M, tako da se poskušam čim manj obremenjevat in čim manj razmišljat (pa čeprav priznam da je hudo). Za spremembo imam ta mesec tako lepo krivuljo BT.;) Ko bi le to kaj pomagalo.

Občasno me špika v prsih in včasih se mi zdi, da čutim bolečino, vendar pa me na otip ne bolijo. Po trebuščku me tudi nekaj grize, vendar pa nič očitnega. Tako da se bom ša kar načakala:)-. Vseeno pa lahko držite :miska::miska::miska: da bi kaj ratalo. Mislim da je zdaj že v sedmo.

Ajd punce čim lepši sončen :):):) dan vam želim!

Simona

Udb -> dobro jutro (16.3.2005 8:19:32)

Ojla simona!

Pri nas je sonček še malo sramežljiv! Ampak bo!!! JAsno, da bo, ko imam pa rojstni dan!!!!!!!!!! :)-:)-:)-

Sva se s sodelavko odločili, da greva ob 12 iz službe in greva na tortico + kavo!!!!! Komaj čakam!

Popoldne pa še k G!!!! Pa da vidim svojega :duda:!!!!!

biba77 -> dobro jutro (16.3.2005 9:11:36)

Jutro! :zaspan:

Okrevam in mislim na vas... Bolj malo se oglasam...:ups: Upam, da ste vse ok.

Udb, vse najboljse :rozica::rozica::rozica::rozica: in le privosci si danes, :torta: in :kava:.

:miska:

tinkamiška -> dobro jutro (16.3.2005 9:14:35)

Astra, nisem sledila...a si zbolela?

Meni se je pa čudno zdelo, ko te ni bilo nič brat.

:rozica::rozica::rozica:za tebe!

Tinka

biba77 -> dobro jutro (16.3.2005 9:21:54)

Tinka, vceraj sem imela HSG (sem se na Za nas javila), sicer pa grem juti nazaj v tujino, tam pa nimam enakih moznosti za sodelovanje na RR kot doma. Preberem vas se...
Hvala za :rozica::rozica::rozica:!

Udb -> dobro jutro (16.3.2005 9:22:40)

Kako se počutiš, Astra?

biba77 -> dobro jutro (16.3.2005 9:25:16)

Spika, drugac pa OK.
Kaj pa ti, srecka :nosecka:? Slabosti minevajo? :)

Udb -> dobro jutro (16.3.2005 9:33:22)

Ja, slabost je še kar! Sm ful sem zaprta in me po trebuhu skoz špika!!!!!!!!!!

tinkamiška -> dobro jutro (16.3.2005 11:18:41)

O Astra, sej res:ups: Upam, da te bo hitro nehalo špikat, pol pa na juriš:sloncek::sloncek::sloncek: pa da rata kr v prvem:bravo::bravo::bravo:

Javi se kaj:rozica:

Tinka

wawa -> dobro jutro (16.3.2005 12:02:54)

O Astra, sem full spraševala po tebi, upam da bo sonček odnesel bolečine, in bo operacija kmalu obrodila sadove:rozica:

Kdaj pa se potem končno vrneš iz tujine? Te že zeloooo pogrešamo tukaj veš.

Stran: [1]