|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
17.4.2009 8:32:42   
rea27
aja..princesi..super ti gre!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
17.4.2009 9:49:24   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1

Moram tole mal teto mojo zaslišat!!!!!
Grozno res..če cepiš otroka ni prav, če ga ne cepiš te hočjo pa križat!!

Heee hee, smo že mislili da že dihaš v porodni. user posted image user posted image

Grozno kar sem prebrala, ti kar teto zasliši in poročaj kaj bo rekla. user posted image Me je kar malo strah, ko kaj takega slišim. Samo ni mi jasno zakaj potem (če je vse to res) dopustijo, da se ogroža zdravje naših otrok? user posted image user posted image

Danes držite pesti, je moj tast (dedi naše princese) na eni lažji operaciji in me kar malo skrbi.user posted image

Jaz pa bom malo pospravila, skuhala, mogoče kaj spekla....

Drugače pa je danes 17.4. - datum mojega PDP-ja pred petimi leti user posted image user posted image user posted image in prav fajn se je spominjat čakanja ....

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
17.4.2009 9:50:12   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

aja..princesi..super ti gre!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala user posted image , jah nekdo te bo moral nadomestit user posted image user posted image user posted image , ko boš v Rimu. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
17.4.2009 10:30:44   
rea27
eko, tule je prvi link.mal je dolg..a si ga vseeno preberite :)

http://www.pozitivke.net/article.php/20061018221658702

rea27

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
17.4.2009 10:36:40   
rea27
http://www.dharmaling.org/sl/mnenja/34-o-cepljenjih

tale je mal drugačen..

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
17.4.2009 10:36:41   
majčica20
Tia čestitke in še par verzov

Palček, kazalček, mezinček,
danes praznuje vaš sinček,
zvezdice vsega neba,
rožice vsega sveta
v venček bo treba poviti,
posteljico mu okrasiti.

Jaz sem čez ta hujše skoz, tako da semzačela malo bolj intenzivno migat, drugače dete še na svet ne bo hotelo. me je včeraj moja gin. kar pomirila. tako da juhu hu, gremo migat. sam sem zgubila ogromno moči.
Moj mali veliki fant počasi ugotavlja, da se bližamo koncu in me ne izpusti izpred oči. mami ti si moja ponavlja in me poljubčka.
zdaj pa veselo na miganje, he he
Rea tebi pa vso srečo tako ali drugačno do ponedeljka.
LP M

Neposredna povezava do sporočila: 1856
17.4.2009 10:39:55   
rea27
hvala majčica20!!! Tudi tebi želim vse dobro !!!

eko, link:
http://www.svood.org/jugpril3.html

al vas bom nafilala s podatki... .)

rea27

(odgovor članu majčica20)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
17.4.2009 10:50:52   
rea27
ženskice tegale si morate prebrat..grozno : http://www.pozitivke.net/article.php/Cepljenje_Otrok/print

zdej sem pa res zaskrbljena...ali bomo dali našo bebiko cepit..hmm..grem kr teto klicat!!

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
17.4.2009 10:52:10   
rea27
http://www.svood.org/

http://www.nvic.org//

< Sporočilo je popravil rea27 -- 17.4.2009 10:54:37 >

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
17.4.2009 11:10:29   
rea27
še eden..evo ta je pa zadnji...jst sem skor prepričana da ne bom šla cepit svoje otroke :s

http://search.mercola.com/Results.aspx?k=vaccinations%20for%20babies

je tale farmacevtski lobij tako močan da komaj najdeš kake informacije..halooo!!! Kolk velik razlog za skrivanje podatkov o umrljivosti dojenčkov pa morjo met?? hmm..let's think: 1.0000000000$ ??

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
17.4.2009 13:07:39   
Mala_princeska
Rea, ne da se mi vsega brat - bom pa definitivno pofirbcala in prebrala....

Jaz sem pa kosilo pojedla, pa pripravila maso za kokosove kroglice in spekla podlago za kokosovo pecivo - malo eksperimentiram, kmalu pa šibam po tamalo v vrtec.

Recepte sem našla v reviji Mama. user posted image

Se pa ukvarjam z imeni za user posted image user posted image user posted image user posted image .

Proučujem Kebrov slovar imen.

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 17.4.2009 13:09:16 >

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
17.4.2009 16:53:22   
Infinity1
Uff... sem prebrala par člankov, moram rečt, da sem v velikih dvomih glede tega cepljenja. Me pa zanima kakšne so posledice, če svojih otrok ne cepiš, oziroma jih ne pripelješ na cepljenja, ki so "obvezna".

Neposredna povezava do sporočila: 1862
17.4.2009 16:58:19   
Anonimen
Ojla

ta zgodba o cepljenjih je pravzaprav stara. Vsak ma malo prav. Samo se sprašujem, kaj če vsi nehamo cepit otročke-a potem bomo nazaj dobil te čudne bolezni? Ne vem, no...moja kolegica ni cepila otročka več, ker je prvič kar pošteno odreagiral z vročino in takimi zadevami. Jaz bom našega dala cepit, ker vseeno mislim, da so komplikacije bolj izjema kot pravilo. A ni celo tako, da nekateri vrtci ne jemljejo necepljenih otrok?

(odgovor članu Infinity1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1863
17.4.2009 17:06:44   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Ojla

ta zgodba o cepljenjih je pravzaprav stara. Vsak ma malo prav. Samo se sprašujem, kaj če vsi nehamo cepit otročke-a potem bomo nazaj dobil te čudne bolezni? Ne vem, no...moja kolegica ni cepila otročka več, ker je prvič kar pošteno odreagiral z vročino in takimi zadevami. Jaz bom našega dala cepit, ker vseeno mislim, da so komplikacije bolj izjema kot pravilo. A ni celo tako, da nekateri vrtci ne jemljejo necepljenih otrok?

Se strinjam Majch. In res, da je reakcija po cepljenju ali pa tudi ne in enim se zakomplicira spet drugim ne. Tko k vsaka stvar . Sam verjemte, če cepljenje nebi bilo priporočljivo to tudi nebi bilo v praksi. Odločitev je vaša. Pa smo spet tam, kaj narediti?????? Jaz sem oba redno vozila na cepljenja pa nismo imeli ne vročine ne nobnih komplikacij in tudi zdrava sta.

Lep pozdrav, dame moje.user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
17.4.2009 17:09:09   
čebelica01
Aja pa še to. Res necepljenih otrok ne jemljejo v vrtec. Tako moraš dobiti potrdilo od pediatra, ali je vaš otrok zdrav za v vrtec in če ni cepljen "nič vrtca"

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
17.4.2009 17:26:41   
čebelica01
Zdej pa letim mal v shopping. Pa po barvo bom juti balkon štrihala ha ha ha user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1866
17.4.2009 17:32:29   
Alex01
Oj

jaz sem tudi Alexa peljala na vsa cepljenja, pa ni bilo nikoli po nobenem cepljenju nobenih reakcij.

Neposredna povezava do sporočila: 1867
17.4.2009 17:38:44   
Infinity1
Še en link z mal zgodovine

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
17.4.2009 17:38:52   
Infinity1
http://www.ivonazivkovic.net/istina%20o%20vakcinama.htm

Neposredna povezava do sporočila: 1869
17.4.2009 17:49:29   
Anonimen
Ja, moj Jakob tut ni mel nč reakcije na cepljenja, je pa res, da ima od enga leta naprej pa en kup težav z zdravjem ( ponavljajoči se bronhitisi, bronhiolitisi, nepojasnje vročine, alergične reakcije... ). Sej ni nujno, da ima to kake veze s cepivi, ampak ob teh člankih se pa kar vprašaš kako in kaj. 

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1870
17.4.2009 21:07:51   
rea27
ma ne vem...tkole ko bereš je vse skupaj res zastrašujoče..je potemtakem bolje nič brati?

Saj vem, da tiste mamice, ki niste imele nobenih težav ko ste cepile svoje otročke ne morete biti proti tej zadevi - če pa učinkuje, a ne? Po drugi strani pa, če bi bila med nami kakšna mama, ki ji je otrok zbolel zaradi cepiv - bi pa menda bojevali kar eno malo pravo vojno...
Gre se bolj za to, kaj se bo pokazalo z leti...Saj vsi tisti primeri, ki so našteti v enem izmed linkov, so bili otroci, ki so jim bolezni izbruhnile 3, 4, 5 in več let kasneje...

Nočem se delat pametne, a kljub temu mislim, da ima tukaj veliko dozo močan farmacevtski lobij..Pravijo tudi, da že poznajo cepivo proti aidsu in raku...a ga ne izdajo...le zakaj?

Hočem povedat le eno, da včasih tako slepo verjameš v nek sistem, ki se ti poruši na točno isti dan, ko izveš, da je tvoj otroček tako ali drugače neozdravljivo bolan...

Kaj pa bom naredila glede cepljenja pa še ne vem. Roko na srce, preveč premalo podatkov in informacij je na netu..Tako, da Hvala Bogu, da imamo v familiji doktorje, ki bodo bolj ali manj dovzetni in pristranski v tej stvari. Če pa kak vrtec slučajno ne bo vzel mojega otroka v varstvo, bomo pa drugače organizirali zadevo. Je vse večja brezposelnost, po moje se bodo začele ženske spet ukvarjat z varstvom otrok privat.. Če pa ne, imam pa drugo teto ki dela v vrtcu. Lucky me!!!

Tako, malo konstruktivne debate mi je prav pasalo, človek že kar pogreša kako intelektualno debato :)

Lepo se imejte, čuvajte se, lepo pančkejte in se tipkamo :)

rea27

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
17.4.2009 21:54:32   
Mala_princeska
Moja Nina tudi na srečo zaenkrat ni imela reakcij na cepljenja. No, pred vstopom v šolo naš čaka še eno user posted image .

Pozabila povedat pomembno novičko - moje dojke se že pripravljajo na proizvodnjo mleka, saj sem zjutraj na spodnji majčki opazila en manjši flekec. user posted image

Moj otrok že spi, pes poštiman, mojega user posted image pa še ni iz službe user posted image user posted image , sva se ob treh slišala in je reku da bo do 22h v službi (že pred 7h zjutraj je začel) user posted image user posted image user posted image . Tko da bo ves crknjen prišel domov user posted image .

A katera kaj ve zakaj imam kolobarje okoli dojk potemnjene in kožo okoli dojk tudi bolj temno oz. tko nekak izgleda kot da bi mi krvne žilice bolj iztopale? user posted image user posted image

Lahko noč.

Pa prijeten vikend vsem - jutri šoping, v nedeljo pa zabava za princesko. user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
18.4.2009 15:01:15   
Mala_princeska

Nekam zatišje danes pri nas Dolenjkah. Sumljivo....user posted image user posted image

Mi imamo pa jutri žur tamalin 5. rojstni dan  in že zjutraj je bilo hudo zaradi torte, ki sta jo šla dedi in babi iskat. Ker je knjiga, skupaj s tisto plastiko ni šla v hladilnik in smo se skregali - takoj me je tašča nekaj napadla, da sem pr*...., kaj tak veliko torto naročam, kam jo bom dala in bla bla bla.....Sem bila jezna k in tudi par solzic sem iztočila.
Potem sva z mojim odrezala plastiko in sedaj lepo čaka v hladilniku.
Drugače je pa na torti slikica Barbie s krilci in je pol sadne, pol ledene , komaj čakam jutri da degustiram. Zvečer bom pa pljuča praznila, bova z malo balončke pihali.

Upam, da se je do zdajle že umirila, greva z mojim gor na vikend k tamali (sva bila v nabavi za jutri )....

Uživajte v tem vikendu.

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 18.4.2009 15:02:20 >

Neposredna povezava do sporočila: 1873
18.4.2009 20:31:55   
Infinity1
Tašče... nimam besed...

...no pa še en vic, mogoče mal krut, je pa smešen: "Kaj je sreča na vrvici?" "Tašča na štriku!" user posted image user posted image user posted image

"Kaj imata skupnega tašča in sonce?" "V nobenega ne moreš dolgo gledati." user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1874
18.4.2009 20:51:47   
čebelica01
Ja včasih je res bolje, da jih nebi bilouser posted image user posted image user posted image . Evo jaz sem dopoldan izkoristila za shopping z mojo malo deklico, popoldan sem pa štrihala ograjo za na balkonuser posted image user posted image user posted image . In tako je miniv še en dan , jutri pa pospravljanje našega domekauser posted image user posted image . Zdaj sem bla malo v bani in zdaj malo pred compjuter pol pa še malo tv in v mižeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.