rea27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1 Mala princesi in Rea: res, priznam da vas mal zanemarjam, ampak so zdaj tako lepi dnevi, da ko z Lovrom vstaneva, se hitro previjeva in papcava, pa prec ven vozičkat, se mi zdi da mu tako paše da je na svežem zraku Kje pa Rea, sem jo danes klicala, pa se ni oglasila, tud me ni poklicala nazaj , me kar mal skrbi, da po vseh tistih odluščenih čepih (to se tako reče ) pa popadkih res ni že pristala v Rimu Infinity no super - samo da ste zdravi in lepo vozičkate zunaj , zrak prav paše in prav je tako. Hej, ne pozabi nam javiti - ko bo Rea dobila princesko v naročje (če se slišita, boš gotovo dobila sms); najbrž se ti ni javila ker nima časa telefona v rokah držat . Upam, da porod poteka gladko, če rojeva. Go Rea, go Rea, go Rea . ...dobro jutro..sem se tako nasmejala..če pa do sedaj nisem šla v porodnišnico, bom pa zdele od smeha.. Ej, babe moje..to je Murphy!!!!! Zdej ko sem spisala zagovor bom šla ziher med vikendom rodit, če ga ne bi, pa po moje ne bi še rodila.. Sorry Infinity1..veš kaj sem počela..pančkala sem...in ko sem ti hotela na facebook napisat, mi je še ta zaštekal..tako, da se ti kar tukaj opravičim!!!!!!Sem pa čez okno videla tvojega možita in sem potem takoj šla preverjat telefon...sorči..drugič ko boš v mestu, še poskusi..se priporočam :) Sem pa včeraj slišala grozno novico in sicer: da obstaja ena bakteriologinja ali karkoli pač je..ki je delala na KC v Lj..in je imela nedolgo predavanje na temo ceplenja novorojenčkov oz. otročkov na sploh...ej..kar strese me ko se spomnm...Ne vem, kako se piše in nobenih podatkov nimam..bom šla zdaj mal na net brskat...in pazite to: Baje, da so pred 3-4 leti začeli enemu od cepiv, ki jih prejemajo dojenčki začeli dajati eno sestavino kemično..ne vem kaj za en hudič je..., ki je povzročila pri otrocih AVTIZEM!!!! In vse to je podprla z gorami papirjev in dokumetnov!! Seveda, je kmalu po tem predavanju izgubila delo in ne dela več v laboratorijih in raziskavah!!!! Vem pa zagotovo, da imamo danes možnosti odkloniti cepljenje pri otrocih...Ampak..kakšna so tveganja!?!?!?! Ena gospa ima avtista, ki je to opazila šele sedaj pri njegovih 3 letih..in je poslala njegove: lase s korenino, lase brez korenine, urin, blato in kri na tri konce avtističnih centrov po svetu - v Chicago, v Sydey in na Norveško..ne vem več ktero mesto...in od vseh treh neodvisnih centrov so ji povedali da je avtist!!! Moram tole mal teto mojo zaslišat!!!!! Grozno res..če cepiš otroka ni prav, če ga ne cepiš te hočjo pa križat!!! Ženskice moje grem mal do kopalnice pa vas pridem še nazaj pogledat!! papa