Infinity1 -> RE: Dolenjke (7.11.2008 16:27:39)
|
Zivjo so-[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]! Lepo vam napreduje tale seznamček, do poroda boste že prave mojstrice :) je pa res, da caligula ne bo več dolgo z nami, se ji že bliža rok. Konina - srečno!!! Tiste, ki hodite v ZD Novo mesto - mene je na morfologiji presenetilo, ker sem morala standardni urin - glukozo in proteine (včasih smo se polulale v dispanzerju, sestra je namočila tisti trakec in je bila stvar hitro opravljena) oddati v laboratoriju. Pridem dol, tam pa vsaj 50 ljudi, od majhnih bolnih otrok, do romov, žou ne morm drugač rečt, ampak ena ciganka se je skoz rinla vame s tistim obupnim smradom in velikimi joški, sem misla da bom kar okol padla, bolj kot sem se odmikala, bolj je rinla vame, pa še tisti WC-ji, sem skor ves zajtrk stresla v WC školjko... in potem oddaš urin, čakaš kakšnih 15-20 minut, med vsemi tistimi bacili in bakterijami (da ne govorim, da razsaja trebušna gripa) - to mora bit tud nekaj boljšega za nosečnico če jo stakne. V glavnem GROZNO!!!! Za drugič sem že dobila listek za laboratorij in se moram še pred pregledom oglasit tam in oddat urin. Sem se odločila da za noben denar ne grem več na tisti WC v laboratoriju in bom urin prinesla s sabo, če jim je prav ali ne. Samo toliko da vas opozorim, tiste ki še niste bile na pregledu po NOVEM SISTEMU! LP
|
|
|
|