matt -> RE: Dolenjke (4.11.2008 12:45:32)
|
hoj! končno nekaj čvekanja pri Dolenjkah, bravo! Hmm, bo katera hrabra in naredila seznam PDP? Sama se lahko le tu pa tam oglasim, ker še vedno nimam doma interneta... operaterjem preprosto nisem zanimiva, ker bi morali napeljati tudi telefon[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], človek bi mislil, da sem doma v "zabačenem" koncu, ampak pri nas se živi od turizma... No, sama sem aprilka, nekje 11. 04 pričakujemo in bo to najin prvi in težko pričakovani otroček... najin trud ni bil zaman, saj je po čudnem spletu okoliščin le ratalo po naravni poti. Težko že čakava na naslednji pregled, ki bo šele čez 14 dni. Večkrat kar pozabim na nosečnost, saj nimam več pretiranih slabosti, trebušček pa se mi tudi ne pozna, čeprav sem v 18t. Komaj čakam tudi na prve brce, ki upam, da bodo zelo kmalu.. Nakupovanje? Zaenkrat se uspešno premagujem, zadala sem si, da pred januarjem ne bom kupovala čisto nič, nekaj malenkosti pa bom tudi dobila. Sicer pa bom po vsej verjetnosti nakupovala kar pri nas v Brežicah, verjetno pa se bom zapeljala tudi do predmestja ZG, sicer pa se da vse dobiti tudi preko inerneta, a ne?. lp
|
|
|
|